کاملا درسته
کاملا درسته
این نرم افزار توربو بوست رو لینکشو قرار میدی؟
دوست عزيز اين لينك توربو بوست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توربو بوست دیگه مشکلی نباید باشه
درسته؟
براي ويندوز ايكس پي ؟؟
دست اخر همونطور كه دوست عزيز REGISTERED-USE گفتن :
salam
man gerfic 1564 dell mikham ki dareeeeeeeeeeeeeee
عزيزان اينا همه تبليغات شركتي هستش مگه نمي بينين اينتل و مايكروسافت دارن تباني مي كنن كه ايكس پي با core i7,i5,i3 كار نكنه حالا يه مورد تولپ تاپ dell Inspiron 1564 يه مورد خاص هستش
ولي من تونستم با تغيير ات رو درايور هاي cpu اكس پي رو سيستم و لپ تاپ هايي كه اين سي پي يو ها رو دارن نصب كنم - و اين نتيجه 5 ماه تلاش من هستش - اگه قرار باشه با نصب اكس پي لپ تاپ خراب بشه ديگه اكس پي نميگفتن بهش ويروس مي گفتن - انگار مي گن راننده ي ماشين رو عوض كني ماشين سرعتش نصف ميشه - عزيزان اگه كار داشتين تماس بگيرين 09192426159-maxbox(Mehregan Group )
دوست عزيز سلام. من dell inspiron 1564 خريدم. چون مترجم هستم نياز به برخي ديكشنري ها دارم كه روي ويندوز سون نصب نميشه و روي ايكس پي جواب ميده. اصلا لپ تاپ رو بيشتر واسه كار ترجمه خريدم كه راحت باشم اما اون موقع خبر نداشتم كه ويندوز ايكس پي روش نصب نميشه. چند تا ويندوز ايكس پي امتحان كردم كه همون اولش ارور مي داد و اصلا وارد نصب نميشد. از دوستم پرسيدم گفت قضيه از اين قراره كه گويا ويندوز ايكس پي روش نصب نميشه و خودش با كلي بدبختي يه دونه نصب كرده ولي سرعت افتضاحه. راستش من از اين توربو بوست و .... سر در نميارم. گويا شما ويندوز ايكس پي داري كه ميشه روي اين لپ تاپ نصب كرد. اگه محبت كني و منو راهنمايي كني و اين ويندوز آماده شده رو در اختيار من بذاري بينهايت ممنونت ميشم.
حالا قحطی که نیست یک ویندوز مجازی روش نصب کن بدبخت ماکروسافت برای همین تو سایتش گذاشته آخه ولی مشکل من بیخ داره این مادر برد 7 رو هم درست درمون جواب نمیده شما لب تپ دارین خبر ندارید اینpc ها از اینcor چی میکشنiIIIIII
cori
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)