دوستان شرمنده من حواسم نبود قدرت موتور آوانته رو اشتباه تایپ کردمقدرت موتور آوانته 143 اسب هستش!
دوستان شرمنده من حواسم نبود قدرت موتور آوانته رو اشتباه تایپ کردمقدرت موتور آوانته 143 اسب هستش!
البته دوست من ضریب آیرودینامیک ماشین رو نمیشه از روی ظاهر ماشین تشخیص داد !!
در کل من مگان رو پیشنهاد نمیکنم !
با این اطلاعات دلیل باز کردن این تاپیک رو نمیدونم!ببین دوست عزیز مگان از نظر قدرت موتور خیلی از آوانته کمتره ( قدرت آوانته 134 اسب بخار و قدرت مگان 132 اسب بخار ) و از این مهمتر وزن مگان با وجود قدرت کمترش از آوانته خیلی بیشتره (مگان 1370کیلو و آوانته 1280کیلو ) و این اختلاف ها باعث میشه که توان وزنی ( نسبت اسب بخار بر وزن ماشین ) مگان از آوانته کمتر بشه (مگان 96 آوانته 109 )
همچنین بدنه آوانته از مگان آیرو دینامیک تره ( اینو میشه از تپل بودن مگان و تیز بودن جلوی آوانته فهمید )
که مجموعه ی اطلاعات بالا اختلاف شتاب فاهش این 2تا رو نشون می ده ! ( مگان11.1و آوانته 9.1 )
همچنین در طراحی و امکانات هم مگان هیچ برتری خاصی نداره حتی میشه گفت که امکانات آوانته بیشتره!( اگر کولر اتوماتیک و سنسور باران را در نظر نگیریم )
با این تفاسیر مگان از فهرست حذف میشه!![]()
اما اگه دنبال جواب هستید اوانته جواب شماست.
متشکرم از جواتون راستش منم این اطلاعاتو تازه بدست آوردم![]()
مزدا3 فوق العادس ...
بله اما
نه مثلآوانته دنده ای
من شخصا به دلایلی که خودم دارم زانتیا رو میپسندم....وقتی دنده ها رو پر میکنی جلوش بلند میشه...واقعا واسم جذابه....
سلام , مي خواستم بگم که شما تازه با مشکل مشابه من روبرو شديد من خودم 2 ماه پيش مي خواستم ماشيني زير 30 ميليون بگيرم چند نفر گفتن مگان و چند نفر گفتن زانتيا البته من خودم عاشق زانتيام چون به نطر خودم هيچ ماشيني به اندازه زانتيا سواري نداره .
حالا يه برتري هايي مگان داره که بهترنش اينه که بدنه مگان از يونوليته ترکيب با آهنه اگه دقت کرده باشي وقتي آهن رنگ زده رو از وسط مي شکوني با اينکه بيرون آهن خيلي قشنگ رنگ شده ولي وقتي داخل شو ميبيني , ميبيني که داخلش رنگ خود آهن يعني داخل شو نمي شه رنگ کرد ولي بدنه گان اين جوري نيست همين هم باعث مي شه که بدنش چند برابر قوي تره
ولي من با اين همه خودم زانتيا گرفتم حتي با اينکه بابام خيلي اصرار کرد که ماشين خودش و بگيرم (آزرا) ولي بازم رفت و زانتيا گرفتم به نظر من اگه زانتيا بگيري به نفعته...
زانتیا _2فیس لیفت 28500000 صفر
کارکرده مزدا 3 بخر خیلی خوبه ماشینش حرف نداره
دوست من لطفا به تاپیک های قدیمی نظر ندهید!زانتیا _2فیس لیفت 28500000 صفر
کارکرده مزدا 3 بخر خیلی خوبه ماشینش حرف نداره
و هر نظری که میدید با دلیل باشه لطفا!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)