رو بر چسب هارد مینویسه (رنگ برچسب هم نشون میده)از کجا میشه فهمید که هارد ار سری گرین هست یا بلو
رو بر چسب هارد مینویسه (رنگ برچسب هم نشون میده)از کجا میشه فهمید که هارد ار سری گرین هست یا بلو
متاسفانه برای من گرین هست اگر هارد را عوض کنم تاثیری داره
یا اصلا میصرفه هارد را عوض کنم و رید کنم
100%متاسفانه برای من گرین هست اگر هارد را عوض کنم تاثیری داره
سرعت رید رو هم پایین میاره این هاردیا اصلا میصرفه هارد را عوض کنم و رید کنم
بهتره این رو برای آرشیو نگه دارید و یدونه از هاردهای زیر و بگیرید:
Samsung SpinPoint F3
WD Caviar Black
Seagate Barracuda 7200.12
آخه همون ویندوز xp که روی سیستم amd نصب کردم واسه اون سیستم نصب کردم و واقعا متعجب شدم حالا نمی دونم شاید بخاطر آنتی ویروس کاسپرسکی 2011 هستش اما خیلی با تاخیر تمام کارارو انجام می ده حتی my computer !
کلا تاخیر زیادی داره
توی نصب هم آنچنان سریع نشون نداد
یعنی این هار ضعیفتر از هارد من که نیست
Maxtor 320( 32mb/5400 or Western Digital 500(32mb/7200rpm
واقعا مشکل کجاست ؟ اساتید راهنمایی کنن
در ضمن رم رو به عنوام 1600 به من دادن روی لیبلشم زده بود geil ddr3 1600
امادیشب که با اورست نگاش کرم دیدم ظاهرا مودلش 1600 و تو مشخصاتش زده بود 1333 تو پرانتزم زده بود 667mhz !!!
می شه راهنمایی کنید می خوام برم رم پس بدم
ممنون
نوشته digital black رو هارد
نه عزیز هارد من سری گرین هستش نه cavir black
عزیز من دو صفحه دوستان به شما گفتن که مشکل اصلی سیستم شما چی هست ولی باز هم داری به دنبالش می گردی؟واقعا مشکل کجاست ؟ اساتید راهنمایی کنن
به هر حال مشکل سیستم شما مشخصه و از هاردش هست
رم شما فرکانس نهاییش 1600 هست در حالیکه الان داره در فرکانس 1333 اجرا میشهدر ضمن رم رو به عنوام 1600 به من دادن روی لیبلشم زده بود geil ddr3 1600
امادیشب که با اورست نگاش کرم دیدم ظاهرا مودلش 1600 و تو مشخصاتش زده بود 1333 تو پرانتزم زده بود 667mhz !!!
می شه راهنمایی کنید می خوام برم رم پس بدم
کاملا هم طبیعی هست چون تمام پلتفرم های حال حاضر چه AM3 و چه CORE i X حتی رمهای با فرکانس نهایی بیش از 2000 را بصورت استاندارد با فرکانس بیشتر از 1333 اجرا نمی کنند
شما باید ضریب رمها را از درون بایاس اصلاح کنید
البته اینجا جای این بحث نیست و بهتر هست که این تاپیک همین جا قفل بشه یا منتقل بشه
و اما راهکار :
شما برید در قسمت مشکلات سخت افزاری و قسمت مادربرد پردازنده و رم یک تاپیک جدید ایجاد کنید و در اون تاپیک سه تا شات از تبهای مموری پردازنده و SPD بذارید بعد من در اونجا به شما دقیقا میگم که کدوم پارامتر را به چه مقدار باید تغییر بدین تا فرکانس رم شما در 1600 اجرا بشه
مرسی جناب ess 1362
بنده متوجه هستم که دوستان چی گفتن
بله چشم هارد رو عوض می کنم ولی همچنان واسم قابل قبول نیست که این هارد با 7200 دور از یه هارد با 5400 دور سر عتش پایینتر باشه
تا اونجاییکه که من اطلاع دارم rpm و بافر از ویژگی های مهم یه هارد هستن
------------------
با تشکر فراوان از پاسخ به سوال بنده توسط دوست عزیزم ess 1362
بله همینطورهتا اونجاییکه که من اطلاع دارم rpm و بافر از ویژگی های مهم یه هارد هستن
حلا واقعا جای بحث نداره که چرا این سری گرین رو مشکل دار می دونم این مشخصات البته اینم بگم که افرادی که نظر دادن کاملا استادن هیچ جای بحثی نیست و اگه من این بحث ادامه می دم بخاطر اینه که از نظر تکنولوژی یا فناوری جدید بکار رفته در این سری هارد چرا کماکان نسبت به سری قبل از خودشون دارای سرعت کمتری هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)