تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: ریکاوری !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون
    من سریال laptop ام رو تو utimate وارد کردم ،قبول نکرد. گفت باید برا win مخصوص خودش به کار بره.
    فكر كنم سريال فقط مخصوص ويندوز اورجينال كه pro 64bit بوده اكتيو بشه ،

در ضمن کسی می تونه بگه از vaio care چه طور میشه استفاده کرد ؟ من اونو دانلود کردم ولی برای ریکاوری میگه dvd رو بزارید , در حالی که من dvd ندارم . از acronis هم استفاده کردم ولی اون فکر کنم فرمت خودشو می خواد ، فقط اگر بگید که چه طور می تونم با vaio care بدون داشتن dvd ریکاوری کنم تا اگه ویندوزم درست شد ، درایورام برگرده ممنون میشم
    vaio care ريكاوري را فقط روي دي‌وي‌دي رايت ميكنه ، ميتوني با acronis يه بك اپ واسه خودت بگيري

در ضمن میشه 2 تا سون داشت یکی ارجینال یکی معمولی ؟
    و در آخر توو sonysupport میگه این مدل شما فقط 7 x64 pro سا÷ورت می کنه ،میشه روش xp هم ریخت ؟
    بله ، شما تو ايران ميتونيد 10 ويندوز رايگان با يه كراك داشته باشيد

در مورد ويندوز xp

چه كاري مگه 7 چي كم داره ، براي Xp هم ميتونيد از Xp mode استفاده كنيد

2. این کاربر از kevin1023 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون ولی بازم کسی نگفت چه طور میشه اون 8 گیگ رو که توو هارد من هست رو با vaio care برگردوند.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما ویندوزتون رو خودتون نصب کنید اما باید برای استفاده از سریال اصلی مایکروسافت دقیقا ورژنی که سونی براش پول داده رو نصب کنید اگه اینطوری بود که سریال ها برای همه ورژن های ویندوز کار میکرد همه سریال 7 استارتر از مایکروسافت میخریدن روی Ultimate اجرا میکردن !
    تمامی برنامه هایی که از قبل روی ویندوز اصلی تون بوده رو میتونید از سایت سونی دانلود کنید همه رو .
    پیشنهاد میکنم برای تهیه ریکاوری هم از برنامه های حرفه ای مثل Norton Ghost استفاده کنید و یک نسخه Fresh و کامل از سیستم عامل و برنامه های دلخواهتون تهیه کنید و بعدا در صورت نیاز ریکاوری کنید یا از اون تاپیک داده شده و توضیحات اونجا استفاده کنید ، تمامی این موارد در صورتی که ریکاوری اصلی رو نداشته باشید و از بین رفته باشه .

برای استفاده از اون 8 گیگ پارتیشن جدا و مخفی روی هاردتون هم میتونید با برنامه Acronis اون پارتیشن رو به تغییر بدید و استفاده کنید .

5. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

9

ممنون ولی بازم کسی نگفت چه طور میشه اون 8 گیگ رو که توو هارد من هست رو با vaio care برگردوند.
    اگه درست متوجه شده باشم ميخواي ويندوز اورجينال را برگردوني !!!!

8 گيگ كه ميگي مطمئني سالمه اين مسير رو برو

وقتي كه دستگاه خاموشه ، كليد بالايي صفحه كيبوردت كه نوشته ASSIST

بزن ، دستگاه از قسمت 8 گيگ براي ريكاوري استفاده ميكنه

توي ليستي كه مياد restore complete system و start را كليك كن

يه سه چهارتا next داره و بعدش يه تيك داره i understand

Last edited by kevin1023; 16-06-2010 at 23:27.

7. 2 کاربر از kevin1023 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز شما ویندوزتون رو خودتون نصب کنید اما باید برای استفاده از سریال اصلی مایکروسافت دقیقا ورژنی که سونی براش پول داده رو نصب کنید اگه اینطوری بود که سریال ها برای همه ورژن های ویندوز کار میکرد همه سریال 7 استارتر از مایکروسافت میخریدن روی Ultimate اجرا میکردن !
    تمامی برنامه هایی که از قبل روی ویندوز اصلی تون بوده رو میتونید از سایت سونی دانلود کنید همه رو .
    پیشنهاد میکنم برای تهیه ریکاوری هم از برنامه های حرفه ای مثل Norton Ghost استفاده کنید و یک نسخه Fresh و کامل از سیستم عامل و برنامه های دلخواهتون تهیه کنید و بعدا در صورت نیاز ریکاوری کنید یا از اون تاپیک داده شده و توضیحات اونجا استفاده کنید ، تمامی این موارد در صورتی که ریکاوری اصلی رو نداشته باشید و از بین رفته باشه .

برای استفاده از اون 8 گیگ پارتیشن جدا و مخفی روی هاردتون هم میتونید با برنامه Acronis اون پارتیشن رو به تغییر بدید و استفاده کنید .
    واقعا ممنون من به این نتیجه رسیدم که سریال رو وارد کنم. فقط باید ببینم یک win 7 x64 pro می تونم پیدا کنم یا نه
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

1

وقتي كه دستگاه خاموشه ، كليد بالايي صفحه كيبوردت كه نوشته ASSIST

دقیقا یکی از مشکلات من همینه که کلیدهای اضافی لپتاپم کار نمی کنه ، حالت مولتی تاچ و حرکات اضافی تاچ پدم کار نمی کنه . ویندوز که بالا میاد دکمه assist کار نمیکنه .
    ولی خیلی ممنون از راهنماییتون
    یک مطلب دیگه هم این که من ریکاوری رو برای درایورهایی که از دست رفتن می خوام ، مثلا تو سونی ساپورت خیلی درایور هست ولی درایور صفحه کلید و تاچ پد و ... نیست مثلا الان که یک ویندوز سون غیر اصلی نسب کردم ، وقتی صدا رو کم وزیاد می کنم روی صفحه چیزی نمیاد ، یا دیگه با حرکت دو تا انگشت روی یک عکس زوم نمی کنه یا با چرخش انگشتان دست دیگه عکس رو نمی چرخونه و خیلی مشکلات دیگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

فرزاد جان پيام خصوصيت را بخون كارت دارم

11. این کاربر از kevin1023 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

ویندوزت رو عوض کن بعد ریکاوری کن

13. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

شما موقع بوت وقتی لوگوی سونی میاد پشت سر هم F10 رو بزن میره توی کنسول ریکاوری سنتر سونی

اگه میتونی از همونجا ریکاوری کن البته اگه مثل خیلی از سونی ها ارور 303 و 330 رو نده حالت رو بگیره !

15. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگه اون پارتیشن 8 گیگ رو پاک نکردی هنوزم دیر نشده برای ریکاوری به ویندوز اورجینال
    اگه پاک نکردی بگو راهشو بگم

17. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •