تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: گزارشگران صدا و سیمای ایران چطور بخودشان اجازه می دهند ...

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اصولا بکار بردن فعل جمع نشانه احترام به طرف مقابل می باشد.
    همه ما با این طرز صحبت کردن موافقیم.
    جمع بستن در موقع اظهار عقیده کوچک شمردن ارزش نظرات جمعی و تحقیر سلایق دیگر افراده
    و این شعور شما رو می رسونه که از قول "همه" حتی در این مورد و تاپیک نظر می دید
    شما این 2 جمله را از یک مجری تصور کن :

- برم چند تا پیام بازرگانی ببینم و برگردم

- بریم چند تا پیام بازرگانی را ببینیم و برگردیم
    این جملات با اونهایی که من نوشتم فرق زیادی داره . من از اظهار عقیده ی جمعی گلایه کردم نه این جور جملات . مسلمه که باهم می ریم به آگهی تا وقتیکه تلویزیونمون روشنه و تماشا می کنیم !
    مشکل اینجاست که وقتی بنظر گزارشگر فلان بازی هیجان مورد نظرشو نداره یا از یه بازیکن خوشش نمی آد و .. مرتب از زبان همه شروع به اظهار عقیده می کنه
    بهرحال بنظر من این رفتار ابدا شایسته نیست و توهین به مخاطب عام تلویزیونیست . گزارشگر حداکثر اگر کارشناسه می تونه نظر شخصیش رو بگه

2. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

جلوی برنامه های دیگه صدا و سیمای آقای ضرغامی ، این برنامه های ورزشی حکم طلا رو دارن و کسایی مثل عادل فردوسی پور بهترین و نرمال ترین افراد هستن .

---
    من گزارش های انگلیسی هم زیاد گوش دادم . اون ها هم جمع می بندند . اصولا این تکنیک مجری هاست . ولی زیاد نظر شخصیشون رو داخل نمی کنن . فردوسی پور از همه بهتره از هر نظر . بعدش پیمان یوسفی رو دوست دارم

4. 8 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

خیابانی در بازی جام حذفیرسپولیس با گسترش فولاد بیش از 100 با به گسترش فولاد تبریک گفت،در حالی که پرسپولیس 3 تا زده به تیم مقابل از شدت و این بابا داشت از شدت حسادت میترکید اما رویش کم نشد باز میگفت فوتبال قابل پیش بینی نیست تبربک میگیم به تیم های تبریزی.
    خوب مرد حسابی اگه پرسپولیس خدایی نکرده اومده ارث باباتو بالا کشیده یا شما طرف دار جایی هستی به بیننده تلویزیون چه ربطی داره که عقدتو میخوای سرش خالی کنی.
    باز فردوسی پور یک آدم تحصیل کرده است.اگه زیاد حرف میزنه 4 تا کلمه درست از دهنش در میاد.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

اصولا بکار بردن فعل جمع نشانه احترام به طرف مقابل می باشد.
    همه ما با این طرز صحبت کردن موافقیم.
    جالب اینه که خوده شما هم همین الان داری از همین طرز صحبت کردن صوحبت می کنی !
    آقایون دوستان ! حداقل من یک نفر که مخالفم ! پس این جمله به کل باطل میشه
    و در مورد تاپیک ! باید بگم که راه حل خاصی نیست ! یا باید سوخت و ساخت یا نشست با خیال راحت از شبکه های خارجکی دید !

داره خودمونی میشه beenHere-doneThat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم موافقم که فردوسی پور کمتر از اون جملات استفاده می کنه و اگرم می کنه جاییست که مشکلی نداره و درست به نظر میاد.

اما زیاد هم نباید حساس بود به نظر من.اینجا که چیزی نیست یه فوتبال سادست، اینا هم گزارشگران ساده اند.
    خیلی جاهای بالاتر و در مواقع حساس تر یکسری از زبان همه صحبت می کنند که به مراتب منزجر کننده تره!

راستی نمی دونم شما هم با این موضوع مشکل دارید یا نه. اما وقتی جاودانی میگه این یک افتخاره برای ما که یک تیم آسیایی(کره ی شمالی) انقدر خوب بازی میکنه، احساس می کنم زیاد داره زبانش رو در دهانش بی خودی می چرخونه.

کلا من با این داستان خودی و غیر خودی مشکل جدی دارم!

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستش بعضی وقتها که مثلا تو تصویر مشخص میشه خطا نبود یا مثلا آفساید بود چرا اما وقتی صحنه مشکوکه گزارشگر نباید نظر بده. در موارد دیگر هم به همین صورت.. در کل حرفه ای تر ها مثل فردوسی پور کمتر اینجور ضعف ها رو نشون میدن و بقیه دار و دسته پاچه خوارها که هیچی راجبشون نظر ندیم سنگین تریم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تاپيك بسته ميشه به زودي !
    آخه مگه بقيه افرادي كه از صبح تا شب تو جاهاي مختلف از جمله راديو و صدا و سيما زر ( و ور ) ميزنن چيزي حاليشونه چه برسه به گزارشگر ورزش !

داره خودمونی میشه tazevared12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما کمی حساسید.این جیزی نیست که نیاز به ذکر کردن داشته باشه.

وقتی فلان گزارشگر میگه استرالیا بد بازی کرد، مسلمه که نظر خودشو گفته دیگه. مشکلی نیست...

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میتونی مواقعی که خیابانی داره گزارش میکنه بزنی کانال دیگه! مثلن همین لیدر کیفیتش بد نیست!

یا اینکه یه هدفون بزاری تو گوشِت و با کال آرامش بازیو ببینی : دی

کلن این مشکل حل نشدنیه! باید بسوزیم و بسازیم. بقیشون بجز خیابانی قابل تحملن!

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

واسه ما (من) که عادیه .فقط از اینکه خیابانی به کریس گیر میده بدم میاد در حالی که مسی رو با اینکه خوب بازی نمی کرد همش تعریف میکرد.

13. 2 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •