پست تکراری ...
پست تکراری ...
Last edited by Sharim; 15-06-2010 at 19:57.
واقعا جا داره مردم کشورمون درباره بعضی از کشورهای اطرافمون اطلاعات کسب کنند
ونزوئلا کوبا سوریه ...
این که کره شمالی بدترین کشور دنیاست رو همه میدونن.کسی این خبر را تایید میکنه ؟ اگر اینطوری باشه که یک فاجعه است ! پس سازمان حقوق بشری چکار می کنند ؟
از این بد تر نباشه ، بهتر نیست.
از کمونیست ها چه انتظاری داری؟
100 رحمت به چین که باز یه مقداری بهتره.
براي پرونده حقوق بشر كره شمالي هيچ كاري نميشه كرد ؛ چون مردمش هيچ تظاهراتي عليه دولت انجام نميدن و حتي رهبر فعلي و پدرش رو عبادت و پرستش هم مينكنن .
در مورد چيزهاي ديگه هم اونها كاري جز تحريم انجام نميدن ،
همين 3 ماه پيش كره شمالي يك ناو جنگي كره جنوبي و آمريكا رو زد غرق كرد و اونها هيچ كاري نتونستن بكنن
حتي الان هم كه لاشه ي اون اژدري كه باهاش ناو رو منفجر كردن پيدا شده كره جنوبي و آمريكا نتونستن اقدام نظامي انجام بدن چون كره شمالي مجهز به موشك هاي قاره پيماي پيشرفته و سلاح هاي اتمي با قدرت بالاي 20 كيلوتن هست![]()
من توي اين تاپيك پست ميدم چون قراره حذف بشه و پستهام مشكلي براي انجمن به وجود نياره
همينطور از امين جان تقاضا دارم هرچه سريعتي اين تاپيك رو حذف كنند چون كره شمالي رو داره تخريب ميكنه![]()
کره شمالی در قلب همه ماست. کره شمالی تخریب ناپذیر است.![]()
این تاپیک فقط اطلاع رسانی هست . کدوم قسمتش داره کره شمالی رو تخریب میکنه ؟همينطور از امين جان تقاضا دارم هرچه سريعتي اين تاپيك رو حذف كنند چون كره شمالي رو داره تخريب ميكنه![]()
غیر از حقیقته ؟
شما اگر عقاید و جبهه گیری خاص دارید اصلا دلیل بر حذف صورت مساله نمیشه .
من همشو خوندم
اما ميدونيد باورش يكم سخته...
اصلا مگه ميشه اين همه هجومرسانه ها به كشورشون وارد نشه؟!
خيلي سخته....
این قسمتش خوب نیست:
یه کم باید مبلغ بالاتر می گرفتیدرآمد همهء مردم در کره شمالی یکسان است و هر نفر معادل ۴۸ هزارتومان در ماه حقوق می گیرد![]()
وقتی ایران رفت جام جهانی همین چیزا رو در موردمون می گفتن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)