اون وقت دوربین تن موبایل چسبیده می شه..........![]()
اون وقت دوربین تن موبایل چسبیده می شه..........![]()
بابا کل کل نکنید تاپیک زدن که زدن آخه ناراحتی نداره واسه افزایش اطلاعات و آگاهی و اطلاع رسانی که کار اشتباهی نیست.
100% تایید میشه!
اگه منتظر رونمایی رسمی باشیم ما این جا چه کاره هستیم؟ اینجا همه میان شنیده هارو میگن! نظر های خودشونو میگن!
خیلی کار خوبی هم کردند که تایپینگ زدند!
هنوز N8 وارد بازار نشده نوکیا قول دیگه ای رو معرفی کرده
سیاست شرکتها ی بزرگ آدم رو شگفت زده میکنه!
احتمالا اساس هر دو یکی هست! و اختلافات جزئی در ظاهر و چیز های کوچیک!
100% تکذیب میشه!
یک بخشی داریم تو قسمت اخبار ( که اگه موثق باشه ) اخبار مربوط به گوشیها و ... قرار هست در آینده بیاد یا صحبتش هست داریم. که علی ریسر اونجا رو همیشه آپ میکنه.
ما که کل کل نمی کنیم
تازه دست گل زننده ی تاپیک هم درد نکنه
گفتم از این عکسا زیاد میاد بیرون
gsm arena هم جفنگ زیاد میگه
ممنون بابت تاپیک .
احتمالا دوربین این گوشی 8 مگاپیکسل هست ، نه 12 .
چون صفحه Qwery داره پس احتمال زیاد از N8 باید یه چیزی کمتر داشته باشه تا بازار اونو نزنه . و البته برای کاهش نسبی قیمت . چون اگر همه چیزش کامل باشه ، قیمت میره بالا و فروش میاد پایین .
من دنبال همچین چیزی بودم کاش زودتر اومده بود ، ولی احتمالش هست اگر تا اواخر تابستون وارد بازار بشه N97mini رو با این عوض کنم .
سیستم عامل meego هم توی این مدل نسبت به n8 برتری داره . که احتمالا رنج قیمتش رو یک پله بالاتر از N8 می بره . یه جورایی امیدوارم دوربینش همون 8 باشه چون در غیر این صورت قیمتش بیشتر از حد توان خریدمون بالا میره![]()
نه مثل این که دوربین هم 12 هست !
It is said that Nokia will introduced a new cell phone,code name N9 Dali ,as its named,the cell phone will be announced after the N8.So the N9’s features will be more powerful than the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .It also equipes with the 1200MP camera with flash light and support 720PHD and 1080PHD with HDMP port,the other like as GPS,WCDMA/HSDPA,WiFi ect.It maybe use the bluetooth3.0.At the moment we has no information about the operation system,Symbian^3 or MeeGo.Let’s wait for its announced.
البته عکس زیر مال N8 هست ! N9 هنوز عکس رسمی ازش منتشر نشده ، غیر از همونی که دوستمون گذاشت .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Sharim; 17-06-2010 at 11:48.
بچه ها يک سري مشخصات N9 رو ببینید و نظرتونو بگید
LCD:Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
QWERTY keyboard
Multi-touch input method
Bluetooth:v3.0 with A2DP
Camera: 12 MP, 4000x3000 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, Xenon flash
ND filter, geo-tagging, face and smile detection
Video:720p@25fps, LED video light
در ضمن اینجور که پیداست قابلیت پخش DIVX رو هم داره!البته یک چیز جالب در مورد سیستم عامل این گوشی که در اکثر سایتها Symbian ^3 OS را به عنوان سیستم عاملش ثبت کردن که قبلآ گفته شده بود که MeeGo خواهد بود!!!با توجه به اینکه مشخصات N9 به N8 بی شباهت نیست امکان هر نوع تغییری در این شباهتها وجود داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)