دوستان سیستم مورد نیاز و زمان انتشار لطفا
دوستان سیستم مورد نیاز و زمان انتشار لطفا
اولین trailer از gameplay بازی منتشر شد
گرافیک و فیزیک بدی نداره
نکته خیلی جالب برای من سیستم تعویض ماشین ها بود که دوربین میاد بیرون میره بالای خیابان رو همه ماشین ها میتونی نگه داری اطلاعات ماشین رو میده ( مثل کمپانی سازنده , سال ساخت , قدرت , تعداد سیلندر, ... ) بعد که انتخاب کنی یهو میره داخلش و میشینی پست اون ماشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی میتونی بیای بالای شهر بری اون ور شهر که یک تعقیب و گریز بین پلیس و فراری بود که بری جای پلیس
شهرشه هم نسبتا بزرگ ساخته شده
بازی جالبی به نظر میاد
نسخه قبلیش که خیلی خوب و جذاب بود ، امیدوارم این هم جذاب باشه
گرافیکش چرتول به نظر میاد
من میدونم چرا پیاده شدنو از بازی برداشتن چون بهترین تکنولوژی پیاده بودن مال موتور RAGE هست که اونم مال GTA و Rock star هست و دلیلی که باعث میشه پیاده بودن خیلی جذاب باشه europhia هست و ragdoll اما UBI نمیتونه از عهده ی اون تکنولوژی بر بیاد پس عقب نشینی کرده
منم دیدم.محیط بازی خیلی بهتر شده نسبت به نسخه قبلا و این مود داخل ماشین هم خیلی جالبه ( فکر کنم من فقط تو این مد بازی کنم) ....فکر کنم این نسخه رو هم میشه با فرمون بازی کرد بر اساس نمایش( اگر اینجوری بشه خیلی حال میده ).....حیف ..... نقشه بازی محدوده ابی زیادی داره ولی نمیشه استفاده کرد....ظاهرا سیستم رانندگی اش به نسخه یک نزدیکتر شده باسه پیچیدن ولی تصادفی که با کامیون کرد تاثیر زیادی رو بدنه نداشت... مثل قبل همچنان میشه رو یک ماشین تا نفس اخرش حساب کرد ..... شاخ تو شاخ کردن ماشین ها هم روش جالبی باسه متوقف کردن است ( گرچه اصلا حال نمی ده به من)
تا اینجا که گرافیک مشخص کرده از لحاظ طراحی ماشین ها و محیط پیشرفت خوبی داشته ....
یک موضوع دیگر هم بیشتر از این حرف ها ماشین توش گذاشتن .
سیستم پیاده بودن تو نسخه های قبلی خوب بود ( این بازی پایش رانندگی است بعد پیاده روی )
خبر تازه ای نشده هنوز؟؟؟؟؟؟؟
مثلا لیست ماشین ها یا زمان انتشار یا سیستم مورد نیاز..........
بهزاد جان لیست کاملی در دست نیست ولی توی خبری که قبلا گزاشته بودم اسم یسری ماشینو اعلام کرده بودن.خبر تازه ای نشده هنوز؟؟؟؟؟؟؟
مثلا لیست ماشین ها یا زمان انتشار یا سیستم مورد نیاز..........
![]()
بهزاد جان بازی در ماه دی یا بهمن امسال عرضه میشه.
از لیست کامل ماشین ها و سیسم مورد نیاز هنوز خبری نیست.
البته بازي تا Q1 سال 2011 تاخير خورد ...
براي همين بين دي تا فروردين عرضه خواهد شد ...
BOS Shot رسمي بازي هم براي UK منتظر شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)