کره ..... ....
کره ..... ....
این طور که به نظر میرسه سایت پیکو قیمت ها رو چرت و پرت میزنه خود اطلس خودرو میگه V6 ش 66,900 و V8 ش 69,900
ولی من فکر می کنم اقای mohamad zand درست می گن
کیا موهاوی ساخت کره هستش ماشینی پر قدرت و پر شتابی هستش از نقاط ضعفش کیفیت ساختشه که در حد پایینیه!کیا موهاوی ساخت کجاست ؟
شما چه انتظاری از ماشین شاسی بلند دارید برای شهر یا جاده و بیابان؟! و حد اکثر بودجتون چقدره؟
یک دستگاه سانتافه خریدم. از تمام دوستان متشکرم.
یک دستگاه سانتافه خریدم. از تمام دوستان متشکرم.
مبارکه
خرید این خودرو را به شما تبریک می گم![]()
سلام
بنظر شما رفقا من اگه یه پرادو 2006 vxبگیرم به خرج نمییفتم قابلیت جاده ای برام مهمه فکرم میکنم ماشینای ژاپن باکره مقایسه نشه بهتره ولی خوب خیلیم اطمینان ندارم میترسم بخرم دایم تعمیرگاه باشم کمکم کنید ممنون
دیگه گفتن این جمله ها تو زمانی که کره ای ها حتی اشک بزرگترین خودروسازهارو در آرودن یک کم اغراق آمیزه! من خودم هم از کره ای ها زیاد دل خوشی ندارم و خوشم نمیاد ولی به نظرم دیگه دوره گفتن اینکه <<این ماشین کره ایه و اون ژاپنیه پس نتیجه میگیریم ژاپنی بهتره!!!>> به سر رسیده! الان ماشین خریدن سلیقه ایه!میکنم ماشینای ژاپن باکره مقایسه نشه بهتره ولی خوب خیلیم اطمینان ندارم میترسم بخرم دایم تعمیرگاه باشم
پس بالاخره به حرف های من رسیدی !!!دیگه گفتن این جمله ها تو زمانی که کره ای ها حتی اشک بزرگترین خودروسازهارو در آرودن یک کم اغراق آمیزه! من خودم هم از کره ای ها زیاد دل خوشی ندارم و خوشم نمیاد ولی به نظرم دیگه دوره گفتن اینکه <<این ماشین کره ایه و اون ژاپنیه پس نتیجه میگیریم ژاپنی بهتره!!!>> به سر رسیده! الان ماشین خریدن سلیقه ایه!
چقدر منو و تو سر این کره و ژاپن بحث میکردیم!(البته بحث دوستانه!
)
کیا موهاوی برای بازار های آمریکای شمالی طراحی شده و در اون جا هم الان داره به فروش میرسه اون وقت شما چه طوری به این نتیجه رسیدی که کیفیت پایینی داره؟ یا نکنه تو خط تولید کیا بودی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)