آقا تورو خدا بقیه هم نظر بدن
ولی به نظر من شما یه مشکلی با نوکیا داری که اینقدر نسبت بهش بی محبتی
حداقل 97 رو آخر نمی ذاشتی تا دل ما نسوزه
نمی دونم چرا ولی انگار یه کرمی افتاده تو وجودم که انگار حتما باید نوکیا بگیرم !
.gif)
من هیچ مشکلی با نوکیا ندارم ... نمیگم ان97 بده میگم با این قیمت انتخابای خیلی بهتری میتونی داشته باشی و ان97 با این قیمت ارزش نداره ... ولی مثلکه شما دلت پیشش گیر کرده
خب بخرش اگه خوشت اومده ... من قبلش یه مقایسه بین ان97 و امنیا اچدی میزارم خودت قضاوت کن :
کیفیت صفحه :

مقایسه قدرت gps دو گوشی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقایسه سرعت دو گوشی که ان97 به طرز عجیبی کم میاره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقایسه دوربین :
ان97

8910

n97

8910

اینم نظر یکی که هر دو گوشیو داشته :
باسلام
من حدود 6 ماه 891 را داشتم واقعا بدون اغراق بگم از همه نظر از 97 سرتر هست به جز یک مورد ان هم قیافه اش هست.
از نظر صدا و حتی کیفیت 8910 چند پرده که سهله واقعا برتری کامل دارد نسبت به n97.
نسبت به کارکرد این 3 ماهی که 97 را دارم (تقریبا شاید ام کمتر) میتونم بگم کسی اگر بین 97 و 8910 مردد هست اصلا به 97 فکر هم نکند چون تجربه به من نشان داد تعویض 8910 با 97 برای من بسیار ناراحت کننده بود و اگر باز روزی مثل گذشته رخ بده اصلا چنین استباهی بزرگی را تکرار نخواهم کرد تنها دلیل ایی که 8910 دل را زد قیافه کسل کننده اش بود و 97 مجذوب اش شدم قیافه نسبتا بهتر از 8910 بود والا از هیچ لحاظ من برتری در 97 ندیدم!
حالا اگه بازم انتخابت ان97 ه به من نگو با نوکیا مشکل داری به خودت بگو عاشق نوکیا هستم
تاچ خازنی نمیخای ویواز بگیر ... اونم باز از ان97 خیلی بهتره قیمتشم خیلی پایینتره
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
اینم مقایسه نمایش فیلم که برات مهم بود :

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------