ولی مکافی از همه بهتر
ولی مکافی از همه بهتر
این قصه سر دراز دارد...
حالا که کسی حرف ما رو گوش نمی کنه (و این دعوا ادامه داره) خوب پس بیاین اینم نظر من:
من چهار سال توی سایت دانشگاهمون سوپروایزر بودم، اونجا شما هر ضد ویروسی رو که بگین امتحان کردیم. کسپر، بیت دفندر، مکآفی، اویرا، نود. فقط نورتون و پاندا رو امتحان نکردیم.
هیچ کودومشون درست جواب نداد. مکآفی آپدیتش رو دانشگاه می خرید، اما خیلی از ویروسها رو نمیشناخت. نودم که کلا تعطیل بود! اون اواخر از اویرای فری استفاده می کردیم، بدک نبود. اما مثلا یه ویروسی رو اویرا نمیشناخت، نود پیدا می کرد. نود نمیشناخت، مکافی پیدا می کرد، اینات هرسه تا نمیشناختن، کسپر پیدا می کد، کسپر نمیشناخت، هرستای اینا پیدا می کردن...والخ!
بیت دفدر هم همینطور...
نتیجه گیری اخلاقی: هیچ ضد ویروسی کامل نیست.
نتیجه گیری عملی: الکی این بحث رو ادامه ندین.
نتیجه گیری علمی: کلا ضد ویروس یه بخش کوچک از امنیته، بیشترش دست کاربره.
نتیجه گیری کلی: این جا بیشتر داره کل کل میشه تا بحث مفید.
نتیجه گیری الکی: لطفا ضدویروستونو آپدیت کنین! همین الان!
![]()
Last edited by pcnondaily; 19-06-2010 at 11:10.
بین کسپر و ناد و اویرا کدوم رو انتخاب می کنید ؟
من خودم از NOD استفاده میکنم!
تو آپدیت اصلا مشکلی نداره!
بین اون سه تا مونده بودم کدومو بخرم
کسپر رو راضی بودم
می خوام nod اوریج بخرم ، خوبه ؟
فقط bitdefender . . . . خداست !!!!!
من اویرا رو پیشنهاد می کنم. لازمم نیست بخریش. از سایتش هر نسخه ای رو خواستی دانلود کن و از لینک زیر لایسنس 3 ماه اش رو رایگان دریافت کن (قابل تمدید!)
هیچ مشکلی نداره، کاملا آپدیت هم میشه. بهتره نسخه Premium Security Suite رو دانلود کنی، اگه خواستی! شامل: ضد ویروس-فایروال-کنترل والدین-ضد اسپم-وب گارد و ...
Avira Premium Security Suite
Avira Offline Updateکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Avira Original 3 Months Licenceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نود ارجینال اصلا نمی ارزه.
چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
برای اینکه ببینی قدرت انتی ویروس غیر ارجینال برابره
تست آنتی ویروس شما با جدیدترین مخرب ها:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)