شروع خوبیه.
جزئیاتی که به مدل برگ ها دادین خیلی خوبه. اگر روی متریالشون هم با دقت کار کنید عالی می شه.
منتظر ادامه کار هستیم
شروع خوبیه.
جزئیاتی که به مدل برگ ها دادین خیلی خوبه. اگر روی متریالشون هم با دقت کار کنید عالی می شه.
منتظر ادامه کار هستیم
ما كه ديگه رفتني هستيم ، ولي تا تهش برو . ميدونيم كه ميتوني يه فضاي زيبا ازش در بياري
برگ ها هم خيلي طبيعي شدن . كارت درسته![]()
آفرین کوروش جان
تا اینجا که همه چی به نظر خوب میاد
ادامه بده ...![]()
نوشته شده توسط N O V A L I S
محسن جان اینکه خودش smooth + Highlight هست اگه منظورتون Edged Faces هست بفرمایید:
البته توی این چیزی پیدا نیست چون روی برگها و اون پایین ساقه مادیفایر Optimize اعمال شده.
روش کارم اینجور بوده:
- یه برگ کاملا ساده با رعایت توپولوژی اولیه و پایه توی مکس ساختم و برای ZBrush اکسپورت Obj کردم.
- مثلا چین و چروک های سخت و درشت ، چین های ریز قسمت جلو/وسط/عقب برای قسمت چپ/راست برگ رو با زیبراش ساختم و هر کدوم رو جداگانه اکسپورت و یه مقدار تغییرات جزیی با Edit Poly (و برای بالا بردن سرعت در کارهایی تکراری مقل حذف edge های گوشه ی برگ و ... با Macro Recorder از MAXScript (+ یه مقدار تغییر) اسکریپتی رو روشون اعمال کردم.
- با مادیفایر Morpher این برگها رو توی کانالهاش قرار دادم و با این کار برگهای متفاوتی رو راحت ساختم.
- ساقه ها با مادیفایر Path deform روی Line قرار گرفتن و ورتکس های ابتدای لاین (به عنوان کنترل کننده قرار گرفتن شاخه ها) با مادیفایر Linked XForm به یه Dummy و برگ هم به Dummy ، لینک شده و با این کار تونستم به راحتی حالت های شاخه و برگ رو تغییر بدم.
تشــکر محسن جان.
تشــکر رضا جان.نوشته شده توسط RezaTayebiJ
لــطف دارید دوست عزیز.نوشته شده توسط claud
متشــکرم حمیدرضا جان.نوشته شده توسط hrgh2
oops
چه توضیحات خوبی.. ممنونم و می بخشی بابت غلط تایپی..
خوبه
ولي اگه مي توني چند تا از اين گياه كه شبيه سوسيس هست بذار
و چند تا نيلوفر آبي
.
خیلی خوشگل شدن.
یه سری چیزای بوته مانند (یه چیزاییه شبیه خار ) با اون به قول دوستمون سوسیسیا هم بزار.
اینا که حرف ندارن!
سلام من به عنوان یه قطره از اقیانوس بیکران علم نظرم اینه در مورد محوطه سازی یه کم اطلاعات جمع کنی بعد شروع به حجم سازی بکنی تا با ایراد کمتری در کار مواجه بشیبا آرزوی موفقیت برای تو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)