اینو پیدا کردم
ایول فکر کنم خودشه. همه رو تیک بزن و ساعتش رو هم 00:00 تا 23:59 دقیقه بگذار تست کن ببین اینترنت داری یا نه.
میگم مودمت رو آپگرید نکردی؟
نه آپگرید نکردم ترسیدم خراب بشه. ولش کن حالا ضروری نیست.
من امتحان می کنم ببینم بلوکه میشه.
خدا بکم چکارت نکنه sei_pm گفتم دیگه مودم باید بندازم دور گذاشتمش بین 22:30 دقیقه تا 22:40 دقیقه تایم مودم هم تنظیم کردم روی تهران دقیقا بین این زمان دیسکانکت شدم چه جالب![]()
چرا بندازی دور ؟ مگه تو این تایم نمی تونستی بری تو منوی کانفیگ؟ تازه فوقش یک ریست میکردی از پشت مودم دوباره کانفیگ میکردی.
میگم اگر مشکلی نداره ریسکشو نکن که آپدیتش کنی.
نه تو کانفیگ نمی رفت.راستی اگر با یه ریست درست میشه پس چه فایده ؟
آره آپدیت نمی کنم.![]()
شما این چیزها رو می دونی بچه که نمی دونه. تازه با ریست درست میشه و باید دوباره کانفیگ کنید ولی هر کسی که اطلاعات کانفیگ شما رو نمیدونه . این لینکسیس تا 10 مورد میتونه تنظیم کنه ولی واسه شما سادست اگر 2 مورد هم داشت میرفتم یک 8811 میگرفتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
16 Time of Day Restrictions -- A maximum 16 entries can be configured.
مورد داره و بدون تمام مودم روترهای دو پورت
96338L-2M-8M
یکین چیپ برادکام هم که خوبه!اگه این گیرت نیومد برو دی لینک بگیر قابلیت هاشون مثل همن(حدسی البته)
ولی 22 تومن پول دو تا کابل تلفن یه کابل شبکه یه کابل یو اس بی یه اسپیلیتر میشه!!!!!!!!!
96338L-2M-8M این کدوم مدل tp میشه؟ شما مطمئنی تا 16 مورد میشه محدودیت ایجاد کرد؟ قیمتش رو نداری؟
8811 که 22 تومنه بازار ایران. ترجیح می دم مودم دوم TP لینک باشه. نمی دونم چرا بعضی از isp ها به Liknsys و Dlink گیر میدند.
مدل نیست چیپ 8811 هست! برو سایتش منوالش رو دانلود کن مطمین شی آره من که مطمینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)