جام جهاني 94 اولين بار بود كه همه بازيها رو مستقيم پخش كردن.با بازيها و گلهاي باحال باجو و روماريو
جام جهاني 94 اولين بار بود كه همه بازيها رو مستقيم پخش كردن.با بازيها و گلهاي باحال باجو و روماريو
شما مثال نقض حرفهای من شدین و به دلیلی غیر تیم ملی رای دادین!![]()
Last edited by ae2009; 12-06-2010 at 09:01.
واسه من خاطره انگیزترین جام جام جهانی 90 هست
البته از اون جام چیز زیادی یادم نمیاد
یه سری خاطره های مبهم و گنگ دارم چون چهار پنج سالم بیشتر نبود
چیزی که فقط یادمه قهرمانی آلمان و یورگن کلینزمن و اون پیراهن قشنگ تیم ملی آلمان هست.
اولین جامی هم که خوب یادم میاد جام 98 هست.
جام 94 و 98
بهترین جام ها بودن
از جام 2002 هم خیلی بدم اومد
من 87 به دنیا اومدم و 98 اولین جامی بود که درست حسابی دیدم. ولی همون 98 از هر جامی که دیدم بهتر و زیباتر بود. تیم های عالی و درست حسابی , بازیکنای خاطره انگیز که الآن بهشون فکر میکنم گریه ـم میگیره ! بازیهای زیبا و ...
2002 هم مزخرف ترین جام عمرم بود ! صبح و ظهر هم برگزار میشد که دیگه کار رو بدتر کرد![]()
حالا از نظر زمان 2002 باز خوب بود
2014 که تو برزیله همه بازیها میفته نصفه شب ساعت 4 و 5 صبح
جام 94 هم که تو آمریکا بود همینطور بود
دیدن فوتبال جام جهانی رو از 94 شروع کردم. 9 سالم بود. علاوه برخاطرات جالبیکه از اون زمان دارم خاطرات خیلی خوبی رو هم از نحوه نگاه کردن جام جهانی دارم.
یادش بخیر توی مسافرت شب تا صبح فوتبالا رو میدیدیم فکر میکنم ساعتای 6 صبح اینا تموم میشد. وسطش یک دو ساعتی رو هم می خوابیدیم- بعد میرفتیم خودمون فوتبال بازی می کردیم . بعد هم میگرفتیم ظهر سیر می خوابیدیم.
کشته شدن بازی کن کلمبیا و مارادونا - روبرتو باجو و بازیای خوبش و پنالتی خراب کردنش - استویچکف- روبرتو هاجی - به به تو - که وقتی گل میزد دستاشو عین این که بچشو می خوابونه تکون میداد و.... هیچوقت یادم نمیره
اگرچه وقتی جام جهانی 90 رو که حالا میبینم فکر می کنم اونم جام جهانی خوبی بوده.
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
من عاشق یورگن کلینزمن و رودی فولر واون پیراهن سفید خوشکل آلمان -- رو بالای آستیناش نوارهای رنگ پرچم آلمان بود -- بودم.
Last edited by shayan3001; 12-06-2010 at 17:35.
2006 به خاطر قهرمانی تیم محبوبم ایتالیای عزیز
اُه ! اون طوری دیگه معلوم نیست چی میشه ! مثلآ جاودانی با چشمای پُف کرده ساعت 3:30 میاد توی استودیو !!حالا از نظر زمان 2002 باز خوب بود
2014 که تو برزیله همه بازیها میفته نصفه شب ساعت 4 و 5 صبح
جام 94 هم که تو آمریکا بود همینطور بود
ولی فکر کنم برای روزه دارها خوب باشه ! احتمالآ 4 سال دیگه رمضون برسه به خرداد و تیر !
باید توی استودیو چادر بزنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)