حالا خود دانید هر کی مایله این کانالو ببینه
اجباری که در کار نیست
شما از lider و ..... بیبنید (آرسام)
این کانال کیفیتش فوق العادس
در ضمن واسه ما لینک دانلود این پچ ها رو بذارید که همه استفاده کنن
حالا خود دانید هر کی مایله این کانالو ببینه
اجباری که در کار نیست
شما از lider و ..... بیبنید (آرسام)
این کانال کیفیتش فوق العادس
در ضمن واسه ما لینک دانلود این پچ ها رو بذارید که همه استفاده کنن
رفیق،پرسیدی که چرا ازش استقبال نمیشه:
من دیشب سعی کردم که این ماهواره رو بگیرم،من نایل رو کمتر از یه دقیقه نصب میکنم و میام تو و جست و جو کانال ها رو شروع میکنم و حتی یوتل ست و ترک و عرب رو....(می خوام بگم تو این کار اونقد تجربه دارم که سه سوته و بدون فاندر فقط با توجه به موقعیت ال ان بی به دیش تنظیم میکنم و میرم) ولی برای این ماهواره دیشب خیلی زحمت کشیدم که نصبش کنم و اخر هم نشد!
درضمن همه که ال ان بی اضافه ندارن! 24 ساعته هم که بازی پخش نمیشه! ملت موزیک ویدیو میخوان و.....
من خودم اگه تک ال ان بی بودم،عمرا عوضش نمی کردم....شاید اگه ال ان بی سوم داشتم عوض میکردم ولی تا 2 ال ان بی نه!
درضمن اگه یمشه،یه عکس از دیشتون بذارین،با یه مقداری اطلاعات از فواصل تا بتونم نصب کنم(اگه زحمتی نیست) من از این لیدر خسته شدم...حقیقتا خوابم میبره جلوش... و از اعراب هم خوشم نمیاد که شبکشون رو ببینم یه جورایی یه جاهاییم میسوزه!
درضمن این شبکه همه ی بازی ها رو هم پخش نمیکنه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب تا حالا که تمام بازیهارو پخش کرده و بقیه رو هم .....
چشم .تا فردا صبح واستون عکس و اطلاعات کاملترو قرار می دم
حالا دوستان هر طور راحترن
طریقه نصب ماهواره amos2/3 در 4 درجه غربی :
برای تنظیم این ماهواره ابتدا هاتبرد را تنظیم کنید سپس دیش خود را حدود 14 سانتیمتر به سمت راست بچرخونید .
پایه پشت دیش را حدود 7 سانت بالا بیاورید. ( یعنی سر دیش به زمین نزدیکتر میشود ) .
فرکانس نمونه :
10806/V/27500
ساعت النبی مثل هاتبرد .
کانال trt 1 روی TURKSAT2A هم به صورت کد شده که کدش با کد شبکه 3 یکی هست هم پخش میکنه کیفیت بسیار عالی فرکانس11919 24444
کانال LIDER TV AZARBAYCAN هم به صورت کد شده پخش میکنه که کدش بیس هست و با سافتکم باز میشه.
البته کیفیت کانال 10 اسرائیل بسیار خوبه.
ممنونم از دوست خوبم [Love milan]
بابت آموزش نحوه گرفتن ماهواره amos
طریقه نصب ماهواره amos2/3 در 4 درجه غربی :
برای تنظیم این ماهواره ابتدا هاتبرد را تنظیم کنید سپس دیش خود را حدود 14 سانتیمتر به سمت راست بچرخونید .
پایه پشت دیش را حدود 7 سانت بالا بیاورید. ( یعنی سر دیش به زمین نزدیکتر میشود ) .
فرکانس نمونه :
ساعت النبی مثل هاتبرد 10806/V/27500
بله.همنطور که قبلا هم گفتم کیفیت این کانال فوق العادس و به هر حال نیاز به کد بیس و ..... نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)