اتفاقا احمقانه تره (خ..یته) که 5870 بخره چون مصرفش با کراس 5770 یکی هست و کراس 5770 هم بهتره هم ارزانتریکم احمقانه هست که 2 تا 5770 رو باهم کراس کنی! چون کلی پاور زیاد تر لازم داره بخ جاش 5870 2 گیگ بگیر خیلی خیلی حال میکنی
اتفاقا احمقانه تره (خ..یته) که 5870 بخره چون مصرفش با کراس 5770 یکی هست و کراس 5770 هم بهتره هم ارزانتریکم احمقانه هست که 2 تا 5770 رو باهم کراس کنی! چون کلی پاور زیاد تر لازم داره بخ جاش 5870 2 گیگ بگیر خیلی خیلی حال میکنی
اگه بودجه دارن 5970 بگیرن بهتره از همه ی اینا
من خیلی توی زمینه سخت افزار کامپیوتر وارد نیستم ولی خیلی راحت توی این چند وقتی که توی این فروم گشتم فهمیدم که شما اینکاره نیستین(ناراحت نشین اصلا قصد بی احترامی ندارم) ولی جناب ultra black واقعا آشنایی کامل با قطعات داره و پیشنهاداش واقعا فوق العاده است. یه سری به سایت های معتبر جهانی مثل tomshardware بزنید توجیه منطقی تمام پیشنهاد هایی که می ده رو می تونید بفهمید. ولی اصلا پیشنهاد های شما توجیه منطقی نداره.
من خیلی توی زمینه سخت افزار کامپیوتر وارد نیستم ولی خیلی راحت توی این چند وقتی که توی این فروم گشتم فهمیدم که شما اینکاره نیستین(ناراحت نشین اصلا قصد بی احترامی ندارم) خواهشا الکی مردم بیچاره رو گمراه نکنید!! ولی جناب ultra black واقعا آشنایی کامل با قطعات داره و پیشنهاداش واقعا فوق العاده است. یه سری به سایت های معتبر جهانی مثل tomshardware بزنید توجیه منطقی تمام پیشنهاد هایی که می ده رو می تونید بفهمید. ولی اصلا پیشنهاد های شما توجیه منطقی نداره.
700 تومنه باید از بقیه قطعات بزننداگه بودجه دارن 5970 بگیرن بهتره از همه ی اینا
ناراحت نشید اما بودن و نبودن من به شما هیچ ربطی نداره انجمن هم مدیر داره و اون شما نیستیدمن خیلی توی زمینه سخت افزار کامپیوتر وارد نیستم ولی خیلی راحت توی این چند وقتی که توی این فروم گشتم فهمیدم که شما اینکاره نیستین(ناراحت نشین اصلا قصد بی احترامی ندارم) خواهشا الکی مردم بیچاره رو گمراه نکنید!! ولی جناب ultra black واقعا آشنایی کامل با قطعات داره و پیشنهاداش واقعا فوق العاده است. یه سری به سایت های معتبر جهانی مثل tomshardware بزنید توجیه منطقی تمام پیشنهاد هایی که می ده رو می تونید بفهمید. ولی اصلا پیشنهاد های شما توجیه منطقی نداره.
منم اگه تخصصی تو این زمینه نداشتم بیمار نبودم که بیام مشاوره بدم از روی بنچمارک 2 تا 5770 بهتره و قیمتش هم ارزانتر
درثانی شما قرار نبوده بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)