بر هر سریال مزخرفی که تاپیک نمی زنن دوستان
بر هر سریال مزخرفی که تاپیک نمی زنن دوستان
من كلا" با دوتا مسئله تو اين سريال مشكل دارم :
1- اگه دوستان تيز بين مثل هميشه دقت كنن اصرار كارگردان رو مي بينن در استفاده پژمان بازغي از لنز آبي و همينطور در برخي از صحنه ها باقي بازيگران هم يكي دوبار لنز زدن ...گويا لنز اضافه داشتن...
2-نميدونم چرا رابطه مادر وپسري اين لاكاني با پسرش اصلا"برام قابل قبول نيست!!!![]()
بنظر سریال داره پلیسی میشه . در مورد لنز هم نکته جالبی بود دقت نکرده بودم ایندفعه دقیقتر نگاه میکنم ! رابطه مادر و فرزندی هم شاید به این دلیل غریب باشه که تاحالا صحنه ها یا دیالوگهای خاصی منوط به این قضیه بینشون رد و بدل نشده .
من که تاآخرش را حدس میزنم چی میشه .پژمان بازغی مجدد ازدواج میکنه بعد کاشف به عمل میاد زن سابقش نمرده و اون جسدی که داخل ماشین بوده زنی بوده که بین راه سوار ماشین شده.این زن سابق پژمان بازغی هم از ماشین پرت شده بیرونو زنده مونده.احتمالا یه مدت حافظه اش را از دست میده و بعدا همه چی یادش میاد. و حالا دوباره برگشته ......الی آخر![]()
یعنی میشد بدتر از این سریالی بسازن؟
تا يه اندازه اي خوب حدس زدي. آفرين!
این قشمتش که تو جنگل پای زنرو گرفته بود و میکشیدو میبرد شبیه فیلمهای ترسناک بود![]()
دوست عزيز ...
اگه برات ممكنه
ميشه يكم بيشتر تعريف كني؟؟؟ آخه اون قسمتشو نديدم...كي پاي كيو ميكشيد؟؟؟![]()
بازغي پاي لاكاني رو مي كشيد. چون همه فكر مي كنند لاكاني مرده(اسم كاراكتر يادم نيست) و لاكاني هم 90 درصد مالش رو زده به نام بازغي حال اون مي خواد سر به نيستش كنه البته لاكاني فراموشي گرفته.
حالا یه ذره کارگردان اینور اونورش کرده ولی اصل موضوع همونیه که گفتم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)