با توجه به کاربردشون پیشنهاد میکنیمببخشید پس چرا به بیشتر کسانی که درخواست سیستم میدن حتی تا دو و نیم میلیون،به هیچ کدومشون 1090T رو پیشنهاد ندادین؟
با توجه به کاربردشون پیشنهاد میکنیمببخشید پس چرا به بیشتر کسانی که درخواست سیستم میدن حتی تا دو و نیم میلیون،به هیچ کدومشون 1090T رو پیشنهاد ندادین؟
ما به بیشتر اونها سیستم بر اساس سوکت 1366 پیشنهاد میدیم،چون سوکت بسیار کاملی هست و پشتیبانی همزمان از SLI و Cross Fire و همچنین پشتیبانی از چینش رم Tripple Channel داره و...ببخشید پس چرا به بیشتر کسانی که درخواست سیستم میدن حتی تا دو و نیم میلیون،به هیچ کدومشون 1090T رو پیشنهاد ندادین؟
و برای کاربردها و بودجه های مختلف سیستم های مختلف پیشنهاد میشه و این دلیل ضعف AMD نیست!
و منم طبق تجربه خودم اینو بهتون میگم که اکثر فروشنده ها اصلا سررشته ای در سخت افزار ندارند و بشخصه هیچ وقت پیشنهاداتشون رو جدی نمی گیرم!البته فکر نکنید من از این پست ها استفاده کردم و گفتم اینتل بهتره من اینو طبق گفته ی بعضی از فروشنده ها و تجربه ی خودم گفتم
و البته هیچوقت نباید برند رو با برند مقایسه کرد بلکه مدل با مدل مقایسه میشه (به فرض 1090T با 930 و 860 مقایسه میشه)
اختلاف اونقدر کم هست که بشه ازش چشم پوشی کرد!ولی اینجا چیز دیگه ای میگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تست هایی هم که گذاشتم واسه Anandtech هست و البته تخصصی تر (بصورت ریویو):ولی اینجا چیز دیگه ای میگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از 750 ضعیف تره تو بازی چه برسه با بقیه مدل ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از بنچ مارکهای Tomshardware:از 750 ضعیف تره تو بازی چه برسه با بقیه مدل ها
کسی منکر ضعیفتر بودنش نیست ولی اختلافشون اونقدر ها هم زیاد نیست...(البته در آینده ممکنه اوضاع فرق کنه چون بازیها و نرم افزارهای فعلی برای 6 هسته بهینه نشدند)
و البته قبلا هم بارها عرض کردم مهمترین قطعه تو بازی کارت گرافیک هست و بهتره حساسیت بیشتر رو اون باشه تا پردازنده
بفرض اگه CPU و رم 20% تو بازیها تاثیر داشته باشه کارت گرافیک 80% تاثیر در کارایی داره (تا زمانی که CPU کارت گرافیک رو محدود نکنه)
-------------------------------
اشتباه شد گرفتم corei5 را میگفتید
Last edited by iceweek; 10-06-2010 at 15:55.
منظور من برتری i5 750 بود نسبت به 1055 اختلافش هم چندین فریم هست در بازی
1055T به علت فرکانس پایینش زیاد برای بازی مناسب نیست و بیشتر برای نرم افزارهای 3D و محاسباتی بهترهمنظور من برتری i5 750 بود نسبت به 1055 اختلافش هم چندین فریم هست در بازی
ولی Core i5 750 به علت قابلیت Turbo Boost یکی از بهترین پردازنده ها برای بازی هست
پس بهتره برای بازی به جای 1055 i5750 پیشنهاد بشهولی Core i5 750 به علت قابلیت Turbo Boost یکی از بهترین پردازنده ها برای بازی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)