حجامت یک درمان سنتی می باشد که یکسری تاثیرات برای آن دیده شده است ولی در مورد خود لغت کثیف شدن خون بنده صحبت کردم که بنظر بنده این مورد تعریف خاصی در پزشکی نداره و اصطلاح عامیانه و غلطی است که بکار میره
در مورد غلظت خون حجامت می تونه مفید واقع بشه![]()
حجامت یک درمان سنتی می باشد که یکسری تاثیرات برای آن دیده شده است ولی در مورد خود لغت کثیف شدن خون بنده صحبت کردم که بنظر بنده این مورد تعریف خاصی در پزشکی نداره و اصطلاح عامیانه و غلطی است که بکار میره
در مورد غلظت خون حجامت می تونه مفید واقع بشه![]()
اهدا خون چطور؟ آیا اهدا خون همون فواید حجامت رو داره یا فرق داره؟
اهدا خون چطور؟ آیا اهدا خون همون فواید حجامت رو داره یا فرق داره؟
بله چون بدن رو وادار به خون سازي جديد ميكنه مفيده
حجامت مال قدیمه که امکانات بهداشتی درمانی نبوده والان هم به نظر من با بودن راههای جایگزین علمیِ ساده تر ومنطقی تر عمل حجامت لزومی نداره
حجامت قدیم در مقابل امکانات جدید درست مثل این میمونه که الان با وجود ماشین و هواپیما وقطار برای رفتن از شهری
به شهر دیگری از گاری ودرشکه استفاده کنیم !!!!!
تیغ زدن برای خون گیری در حجامت امروزه جایش رو به خونگیری آسان و مطمئن از طریق سیاهرگ داده
در مورد کاهش غلظت خون بله و حتی چون حجم بیشتری از خون به نسبت حجامت از فرد گرفته میشه تاثیرش بیشتر هم هست .اهدا خون چطور؟ آیا اهدا خون همون فواید حجامت رو داره یا فرق داره؟
ولی در مورد حجامت یکسری خواص دیگر هم ذکر شده است که بیشتر تجربی و سنتی می باشد ولی در هر صورت تحقیقات وسیعی روی آن انجام شده و یکسری خواص آن به اثبات رسیده است.
بنظر بنده نباید این دو مورد زیاد با هم قیاس کرد و نمی توان گفت که چون حجامت قدیمیه پس دیگه منسوخ شده و آن را با گاری و یا درشکه مقایسه کرد . توجه داشته باشید که تحقیقات روی حجامت هنوز وجود داره و خیلی از جنبه های درمانی آن هنوز ناشناخته است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)