تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: خريد سيستم كامل براي بازي تا 1.300.000 (core i5)

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم از پیشنهاد من:
    CPU:Intel Core i5 750=210
    M.B:Gigabyte P55A-UD3=185
    RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
    VGA:XFX 5850 1Gb=300
    HDD:Samsung SpinPoint F3 500Gb=50
    DVD RW:HP 1270i=34
    Power:Green GP685B=105
    Case:Green Magnum 2=37
    Monitor:LG W2262TQ=220
    Speaker:Creative SBS A300=30
    Mouse & Keyboard:A4Tech G7100=25
    Alll:1306

5770 برای رزولوشن Full HD ایده آل نیست و احتمالا تو بعضی بازیها کم بیاره
    ولی 5850 کاملا جوابگو هست
    سیستم اولترا عزیز تایید میشه ولی بهتره به جای i5 به سراغ i7 یا x6 برید که راندمان بهتری بهتون بده ، این روزها کمتر کسی به دنبال i5 میره ، چون شش هسته ای های amd به صرفه تر هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سیستم اولترا عزیز تایید میشه ولی بهتره به جای i5 به سراغ i7 یا x6 برید که راندمان بهتری بهتون بده ، این روزها کمتر کسی به دنبال i5 میره ، چون شش هسته ای های amd به صرفه تر هست
    راستش به نظر میرسه که شش هسته ای های AMD چندان تو بازی تاثیر ندارند.چون کمتر بازی پیدا میشه که بیشتر از سه هسته cpu استفاده کنه(اکثرا بیشتر از دو هسته استفاده نمی کنند) و cpu i7 با بودجه من سازگاری نداره (چون مجبور میشم علاوه بر هزینه بیشتر بابت سی پی یو ،از رم triple chanel استفاده کنم)و اگر هم میخواستم بیشتر هزینه کنم ترجیح می دادم از کارت گرافیک بهتری استفاده کنم (ولی حیف که نمیتونم)ازاینا گذشته با اورکلاک میتونم کارایی cpu رو بالتر از این هم ببرم(که فکر نکنم زیاد لازم بشه) به هر حال از کمکتون ممنونم.

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش به نظر میرسه که شش هسته ای های AMD چندان تو بازی تاثیر ندارند.چون کمتر بازی پیدا میشه که بیشتر از سه هسته cpu استفاده کنه
    اگر سیستمو برای الان میگیری حرفت درسته
    اما با x6 1090T سال های زیادی میتونی بابت CPU مطمئن باشی.

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نکته اینه که الان amd توی بازی از i5 ضعیفتره ولی اصلا محدود کننده نیست و میتونی بازی کنی ولی بعدا i5 محدودکننده میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نکته اینه که الان amd توی بازی از i5 ضعیفتره ولی اصلا محدود کننده نیست و میتونی بازی کنی ولی بعدا i5 محدودکننده میشه .
    اگه ميشه درباره منظورتون از اينكه محدود كننده ميشه بيشتر توضيح بدين.يعني قرار core i5 آخرين سي پي يو از سري 1156 LGA باشه؟ يا اينكه ممكنه از نظر اجراي برنامه ها و بازي با اين cpu به مشكل بخورم (البته در آينده). يا ....

در كل دوست دارم نظر كلي خودمو درباره انتخاب كامپيوتر و ساير وسايل الكتريكي (مثل موبايل،تلويزيون و...) بگم و اونم اينكه ترجيح ميدم وسيله اي كه ميخرم ، جزو بهترينها باشه ،اما آخرين سيستم موجود نباشه.چون معمولا با توجه به فاصله قيمتي كه به وجود مياد ، كاراييشون زياد تفاوت نميكنه.و ديگه اينكه چيزي كه انتخاب ميكنم،با در نظر گرفتن شرايط روز باشه والبته يه نيم نگاهي به آينده.و دوست ندارم تا رسيدن وسايل جديد صبر كنم چون در اون صورت صبر ايوب لازم ميشه،براي اينكه هر روز تكنولوژي در حال پيشرفته.(مگه اينكه قرار باشه اتفاق خاصي بيفته كه به صبر كردنش بيرزه)
    ميبخشيد كه سرتون درد آوردم.و ممنون از اينكه راهنماييم مي كنيد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •