سیستم اولترا عزیز تایید میشه ولی بهتره به جای i5 به سراغ i7 یا x6 برید که راندمان بهتری بهتون بده ، این روزها کمتر کسی به دنبال i5 میره ، چون شش هسته ای های amd به صرفه تر هست
سیستم اولترا عزیز تایید میشه ولی بهتره به جای i5 به سراغ i7 یا x6 برید که راندمان بهتری بهتون بده ، این روزها کمتر کسی به دنبال i5 میره ، چون شش هسته ای های amd به صرفه تر هست
راستش به نظر میرسه که شش هسته ای های AMD چندان تو بازی تاثیر ندارند.چون کمتر بازی پیدا میشه که بیشتر از سه هسته cpu استفاده کنه(اکثرا بیشتر از دو هسته استفاده نمی کنند) و cpu i7 با بودجه من سازگاری نداره (چون مجبور میشم علاوه بر هزینه بیشتر بابت سی پی یو ،از رم triple chanel استفاده کنم)و اگر هم میخواستم بیشتر هزینه کنم ترجیح می دادم از کارت گرافیک بهتری استفاده کنم (ولی حیف که نمیتونم)ازاینا گذشته با اورکلاک میتونم کارایی cpu رو بالتر از این هم ببرم(که فکر نکنم زیاد لازم بشه) به هر حال از کمکتون ممنونم.
اگر سیستمو برای الان میگیری حرفت درسته
اما با x6 1090T سال های زیادی میتونی بابت CPU مطمئن باشی.
نکته اینه که الان amd توی بازی از i5 ضعیفتره ولی اصلا محدود کننده نیست و میتونی بازی کنی ولی بعدا i5 محدودکننده میشه .
اگه ميشه درباره منظورتون از اينكه محدود كننده ميشه بيشتر توضيح بدين.يعني قرار core i5 آخرين سي پي يو از سري 1156 LGA باشه؟ يا اينكه ممكنه از نظر اجراي برنامه ها و بازي با اين cpu به مشكل بخورم (البته در آينده). يا ....
در كل دوست دارم نظر كلي خودمو درباره انتخاب كامپيوتر و ساير وسايل الكتريكي (مثل موبايل،تلويزيون و...) بگم و اونم اينكه ترجيح ميدم وسيله اي كه ميخرم ، جزو بهترينها باشه ،اما آخرين سيستم موجود نباشه.چون معمولا با توجه به فاصله قيمتي كه به وجود مياد ، كاراييشون زياد تفاوت نميكنه.و ديگه اينكه چيزي كه انتخاب ميكنم،با در نظر گرفتن شرايط روز باشه والبته يه نيم نگاهي به آينده.و دوست ندارم تا رسيدن وسايل جديد صبر كنم چون در اون صورت صبر ايوب لازم ميشه،براي اينكه هر روز تكنولوژي در حال پيشرفته.(مگه اينكه قرار باشه اتفاق خاصي بيفته كه به صبر كردنش بيرزه)
ميبخشيد كه سرتون درد آوردم.و ممنون از اينكه راهنماييم مي كنيد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)