کدوم شبکه هاش ؟
روی نایل ست یا هاتبرد ؟
کدوم شبکه هاش ؟
روی نایل ست یا هاتبرد ؟
دوستان این TRTواسه خوده ترکها که بسته نیست؟یعنی اگه ترکیه باشی میشه به صورت زنده از شبکش دید نه؟افتتاحیه رو هم نشون خواهد داد؟
اقا جون من هر جا می پرسم این سوالو میان میپاکنش!!!!!
تو رو خدا لااقل بزارین من جواب بگیرم بعد دو بار پاکش کنین! اصلا یههفته کاربیم رو تعلیق کنین فقط بزارین من جوابو بگیرم بعد!
اقا من یوتل ست+هاتبرد دارم(یوتل ست کامل نمیگیره و فقط تی ار تی ها و .....رو دارم!
هاتبرد هم تکمیه(جی اس سی گلوبال و اینا رو هم دارم!)
میشه یکی بگه با کدوم بشینم همه ی بازی های جام جهانی،یا حداقل بازی ها مهم رو ببینم؟!
گیر اوردن کد رو خبر مرگم خودم انجام میدم!
حالا شما میخوای واسه یه جام جهانی بری ترکیه؟! بابا کوتا بیا! پول هتل و. خورد وخوراک و ..... و اینا همه رو هم میشه یه کارت برای اشتراک یه ساله ی الجزیره!(شوخی کردم!)دوستان این TRTواسه خوده ترکها که بسته نیست؟یعنی اگه ترکیه باشی میشه به صورت زنده از شبکش دید نه؟افتتاحیه رو هم نشون خواهد داد؟
نه فک کنم تی ار تی برا ماهورشون باشه!!!
سلام
مختصر و مفيد ميگم
دوستاني كه جهت هاتبرد رو دارن ميتونند با كد بيس از Lider tv Aze تماشا كنند (هر 64 بازي)
Lider tv Aze : Hotbird
12149 V 27500
Biss code : A3 31 30 04 61 67 82 4A
دوستاني كه جهت ترك رو دارند مي تونند با كد بيس از شبك TRT تماشا كنند
TRT : Turksat 2A-3
11919كد بيس :1000000000000000
V
24444
در ضمن ظاهرا شبكه 1TV Georgian TV در ماهواره
Türksat 3A @ 42° East
12601 V 02960
Biss:00 20 05 00 00 19 56 00
هم بازي هارو پوشش خواهد داد
اضافه ميكنم كه هيچيك از شبكه هاي ZDF و ARD در هاتبرد بازي ها رو پخش نخواهند كرد.
در رابطه با شبكه الجزيره اسپورت هم علي الظاهر فقط با كارت اوريجينال قابل تماشا خواهد بود . اين شبكه در حال تغيير دادن كدهاي خود مي باشد و باز شدن اين پكيج حتي براي دارندگان شيرينگ ماهواره اي (دانگل) هم امكان پذير نخواهعد بود چه برسد به اينكه با كد باز شود ! (طبق اعلام رئيس اين شبكه)
الان هم اگر دقت کنید به عنوان اطلاعیه زیرنویس می کند که مشترکان دارای کارت Irid2 ، کارت های خود را به مدت 30 دقیقه در خشاب بگذارند و روی یکی از کانالهای 9 و 10 و World Cup صبر کنند این کار برای آپدیت eprom کارت اورجینال است تا دیتاهای جدید روی آن ثبت شود.
پس JSC SPORTS رو هم بي خيال شيد !
Last edited by javadpolpo; 09-06-2010 at 05:43.
سلام
من از کد بیس و این حرفا چیزی سر در نمیارم.
پچ جدید هم نیومده که نصب کنم واسه الجزیره.
حالا بگید که واسه مراسم افتتاحیه کدوم شبکه هست که بشه دید.(باز شبکه 3 عقده بازی در میاره میاد خیابنی جوادو می زاره تو استودیو هی مراسمو قطع و وصل می کنه.)
(هاتبرد+w3a رو دارم)
ممنونم
دوست عزيز
كد بيس چيز عجيب غريبي نيست
يه عدد 16 رقمي هست كه شما بايد يكبار وارد كنيد (محل و چگونگي وارد كردنش هم بستگي به رسيورتون داره كه با يه سرچ ساده ميتونيد پيدا كنيد)
در رابطه الجزيره اسپورت هم همونطور كه قبلا عرض كردم شايد افتتاحيه رو پخش كنه اما امكان تماشاي مسابقات از اين شبكه بوسيله پچ و كد اينجور چيزا تقريبا در حد صفره (حتي براي دارندگان دانگل)
شبكه lider در هاتبرد و TRT در ترك ست ، هم افتتاحيه و هم كليه مسابقات رو پوشش ميدهند. كد و مشخصاتشون رو هم در پست قبل گذاشتم.
بدون كد بيس فكر نكنم كاري از پيش ببريد!
اگر در اين زمينه مشكلي داشتيد در خدمتم اگر چه اينجا جاش نيست !
بچه ها
من زیاد در مورد این ریسور اینا چیزی نمیدونم چون اصلا اهل TV دیدن نیستم!
این کد بیس چیه؟
همه ی ----- ها این قابلیت رو دارن؟
شبکه راه فردا در ماهواره ترکست بازی ها رو زنده پخش میکند با گزارش دری . امروز داشت تبلیغ میکرد
فرکانس: 11988 - 2222 - افقی
قرار بود این کار رو از دو هفته پیش انجام بدن ، اونم رو هاتبرد و عرب ست ، که رو هیچکدوم فعلآ قطع نشدن ، چند ماه پیش هم تغییر دادن ، 2 روز نگذشت ورژن جدید اومد و با دانگل باز شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)