رم 2 گیگ که باسش رو ننوشته؟ چنده؟ و فرکانس که میگن همون باس هست؟ و اینجا چنده؟
رم 2 گیگ که باسش رو ننوشته؟ چنده؟ و فرکانس که میگن همون باس هست؟ و اینجا چنده؟
چی شد؟![]()
چند نکته شاید به کارتون بیاد:
تعداد رم هاي نصب شده بروي مادربورد حتما بايد زوج باشن
رم ها حتما ميباست با در اسلات هاي 1 و 3 و يا در اسلات هاي 2 و 4 به صورت جفت نصب بشن.اصولا براي راحتي كار اين بانك هاي رم بروي مادربورد با 2 رنگ مجزا مشخص ميشن
نيازي نيست كه رم ها در اسلات هاي 1و3 با رم هاي اسلات 2و4 مشابه باشن.
رم هايي كه به صورت جفت نصب ميشن هر 2 تا شون بايد از نظر فركانس و ظرفيت يكسان باشن،مثلا اگر يكي از رم ها 256 و DDR333 است اون يكي هم بايد مشابه همين باشه.
ببین رم ها رو اینطور نصب کن:
2 تا رم 1 گیگت که مارک ocz هست رو تو اسلات 1 و 3 نصب کن.
اون یکی هم تو اسلات 2
ولی همونطور که گفتم تعداد رم نصب شده در مادربرد باید حتما روج باشه. بهتره یک رم 2 گیگ هم نام رم اسلات 2 باشه.
مرسی اگه از سایت RAYANEH.COM هست ممکنه دقیق نباشه دیدم خودم هم برای مادربوردای سری قبلی هست (فکر کنم)
ببین شما سه تا رم داری که دارند در دو تایمینگ متفاوت کار می کنند که زیاد جالب نیست
این بالایی تک ماژول شما هست که داره در فرکانس 1066 کار می کنه
این پایینی هم دو ماژول مشابه هستند که بصورت دوال دارند در فرکانس 1066 کار می کنند
خوب مادربرد فرکانسها را با هم ست کرده ولی تایمینگ رمها با هم فرق می کنه
پس شما اول برید در تنظیما بایاس و SD RAM FREQUENCY MULTIPLIER را از 4 بذارید روی 5 تا همه ماژولها در فرکانس 1333 و تایمینگ CL8 کار کنند
بعدش هم شما یک تست دیگه بگیرید و اگر باز هم 2 گیگ بیشتر قابل اجرا نبود اشکال ز سیستم عامل هست(البته یعنی باید از سیستم عامل 64 بیت استفاده کنید)
من رم 1066 هست 1333 رو پشتیبانی می کنه؟
طبق شاتی که از CPU-Z گذاشتی بله ساپورت می کنهمن رم 1066 هست 1333 رو پشتیبانی می کنه؟
یه سوال دیگه باس رم همون فرکانس رم هست؟ الان می زارم تنظیمات رو
از کجا فهمیدین شاپورت میکنه؟ فقط از روی کنجکاویه مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)