تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 311 اولاول 1234561252102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

اميدوارم فيفا واسه pc هم بازي رو ارائه كنه البته نه اون بازي هميشگي وكسل كننده
    اميدواريم بازي نسل جديد ومتحول شده رو براي ما pc بازها توليد كنه كه همه بتونن لذت ببرن
    كلا رقابت باعث پيشرفت ميشه با نسخه اي كه فيفا واسه pc ميزد كونامي خيالش راحت بود كه از فيفا سر تره
    ولي اگه فيفا هم بازيشو نكست جن كنه حتما كونامي هم يه تكوني به خودش ميده وبقولدوستان به جاي وعده وعيد دادن عمل ميكنه تا از رقابت جا نمونه.

2. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

100% قطعا اين بازي برا PC هم مياد.. كلا وقتي قرار شد FIFAWC 2010 براي PC نياد ميشد حدس زد كه نسخه PC يه تكون حسابي مي خواد بخوره
    اون که مشخصه ولی مهم اینه که نسخه ی NG رو برای PC عرضه کنه

اینو از کجا پی بردی که چون WC 2010 برای PC نیومد پس حتما قراره یک سری اتفاقاتی برای PC بیوفته ؟

4. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اولین تصویر بازی :

من همیشه به این چمن فیفا خیلی ایراد میگرفتم اما چمن توی این تصویر خیلی واقعی به نظر میرسه این نمای کلوزه باید ببینید از نمای باز چطوری به نظر میرسه .
    این تصویرو بچه ها از سایت زیر گرفتن برای من که فیل تره ببینید تصویر دیگه ای وجود نداره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن یک نفر که با ea رابطه داره ( آدام سایت wenb ) میگه این نسخه pc دارها رو خیلی خوشحال خواهد کرد فعلا تا فردا صبح که اخبار توی قرنطینه هستش ایشون چیز بیشتری در این رابطه نمیگه .
    Last edited by 4039; 08-06-2010 at 19:36.

6. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اولین تصویر بازی :

من همیشه به این چمن فیفا خیلی ایراد میگرفتم اما چمن توی این تصویر خیلی واقعی به نظر میرسه این نمای کلوزه باید ببینید از نمای باز چطوری به نظر میرسه .
    این تصویرو بچه ها از سایت زیر گرفتن برای من که فیل تره ببینید تصویر دیگه ای وجود نداره :

کد:

در ضمن یک نفر که با ea رابطه داره ( آدام سایت wenb ) میگه این نسخه pc دارها رو خیلی خوشحال خواهد کرد فعلا تا فردا صبح که اخبار توی قرنطینه هستش ایشون چیز بیشتری در این رابطه نمیگه .
    این ارشاوینه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

عکس هم از گیم پلی بازی نیست به این عکسها زیاد نمیشه دل خوش کرد ولی اگه واقعا این ارشاوین هستش چقدر قدش اندازه تری هستش اصلا استیلش غیر معمولی هستش

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سایت "کامپیوتر و بازیهای ویدئویی " یک سری مطالب مختصر در مورد این نسخه منتشر کرد که در پایین میبینید :

اولین اطلاعات و اخبار و تصاویر بازی از نسخه 11 بازی امروز توسط مجله Zoo منتشر شد .
    EA میگه امسال کارهایی روی نسخه 11 بازی انجام داده که برخی از این موارد عبارتند از : ارتقاء کیفی گرافیک بازی , قابل تنظیم و تغییر بودن بخش صوتی بازی , یک بهبود اساسی در بخش هوش مصنوعی بازیکنان و همینطور اضافه کردن ویژگی فردیت گرایی به بازی .
    گیمرها نسبت به سیستم پاسکاری پینگ پنگ مانند نسخه های قبل خیلی شاکی بودن به همین خاطر EA سیستم پاسکاری حرفه ای تری رو برای بازی طراحی کرده این بدین معنیه که شما لازمه به بازیکنی که در کنترل شماست فکر کنید بعنوان مثال نمیشه با بازیکنی مثل جان تری پاس توی عمق بسیار دقیق و مشکلی رو داد ( مشکل از جهت ارسال اون پاس در شرایطی سخت ) .
    این معنیش اینه که EA پاسهای فانتزی و غیر واقعی نسخه های قبلو از بازی حذف کرده . فیفا 11 همچنین این موارد رو به بازی اضافه میکنه : پاسهای چرخشی کات دار , چیپ درایون , ضربات سریع و پاسهای تودر با چرخش به عقب ( بک اسپین ) .
    هوش مصنوعی بازیکنان نیز گفته میشه خیلی پیشرفت کرده
    یکی از تغییرات مهم بازی که ZOO بهش اشاره میکنه مساله فردیت گرایی در بازیکنانه که معنیش اینه که بازیکنان بزرگ در این بازی رفتاری شبیه به رفتارشون در واقعیت انجام میدن . هر بازیکن وظایف دفاعی و هجومی مخصوصی داره مثلا وین رونی توپهایی که بازیکنان خط دفاعی بهم پاسکاری میکنند تعقیب میکنه و یا دنی آلوز وقتی به جلو حرکت میکنه با سرعت کمتری به خط دفاعی تیمش بر میگرده . همچنین اینکه بازیکنان با توجه به رفتار منحصر به فرد خودشون حرکات مختص خودشون رو در بازی انجام میدن مثلا کارلوس توز بیشتر از حرکات سریع و برق آسا استفاده میکنه اما در مقابل دروگبا بیشتر از قدرت بدنیش برای جاگذاشتن مدافعین استفاده میکنه .
    همچنین گفته میشه بخش گرافیک بازی هم دستخوش تغییرات بزرگی شده توی فیفا 10 ما فقط سه تیپ بدنی داشتیم اما در این نسخه ما 10 استیل و تیپ بدنی خواهیم داشت . علاوه بر این تیپ های 10 گانه استیل بدنی ویژه ای برای بعضی از بازیکنان از جمله پیتر کروچ خواهیم داشت .
    گیمرها توی این نسخه میتونن چنتهای مورد نظرشونو ضبط و برای اجرا در حین یک مسابقه توی بازی وارد کنند .

منبع :
    کد:
    Last edited by 4039; 08-06-2010 at 21:09.

10. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

شماره 10 که تحولی عظیم ایجاد کرد به طوری که من عاشق PES بودم رو به سمت خودش کشید . امیدوارم این شماره بهتر از قبل بشه .

منتظر اخبار جدید هستیم .

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

کلا خیلی بازیه چرتیه ، هر بار هم از قبل خبر از بهتر شدنش میاد و ویژگی های جدیدی میگه ، ولی هیچ وقت عوض نشده و همون فیفا قدیمیه!
    ما که دست به سینه نشستیم منتظر PES !!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کلا خیلی بازیه چرتیه ، هر بار هم از قبل خبر از بهتر شدنش میاد و ویژگی های جدیدی میگه ، ولی هیچ وقت عوض نشده و همون فیفا قدیمیه!
    دوست من اگه شما Pes رو دوس داری در تایپیک مربوطه طرفداری بکن.لطفا سعی نکن اینجا بحث عوض کنی و تایپیک رو به اشوب بکشونی.
    ضمنا کسانیکه میگن Fifa بازی بدیه کافی است یک بار،فقط یک بار نسخه ی Ps3 این بازی رو بازی کنند.بعد از اون نظرشون به کل عوض میشه.
    من خودم Ps3 دارم و همیشه هم Fifa میکنم چون Next-Gen هست و اصلا بازی تکراری نمیشه.
    موفق باشید

14. 4 کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اشتباه نکن دوست من اون نسخه ی pc هست که ea از موتور next استفاده نکرده و بازی مزخرفه اگه شما نسخه ی کنسول رو بازی کنید نظرتون 100% عوض میشه.

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

به نظر میرسه امسال دو تا فوتبال ناب داشته باشیم.

16. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •