در رنج قیمت مورد نظر شما (زیر 2200) بهترین انتحاب همون مدلهای سامسونگ هست! برای v10 باید حدود 2850 هزینه کنی در ضمن یک hdplayer هم لازم داری سر جمع 3000 آب میخوره! حالا خودت حساب کن 700 اضافه ارزشش رو داره؟![]()
در رنج قیمت مورد نظر شما (زیر 2200) بهترین انتحاب همون مدلهای سامسونگ هست! برای v10 باید حدود 2850 هزینه کنی در ضمن یک hdplayer هم لازم داری سر جمع 3000 آب میخوره! حالا خودت حساب کن 700 اضافه ارزشش رو داره؟![]()
V10 که به بودجه من نمی خوره.
46C7000 با قیمت ۳۴۹۰ وسوسه کننده است، اما قیمتش دقیقا دو برابر قیمت جهانیشه. سورس سه بعدی هم فعلن موجود نیست.
46C6200 با قیمت ۲۴۰۰ نظرم رو جلب کرد اما یه چیز منو نگران می کنه، این قیمت برای یک LED مدل ۲۰۱۰ و ۴۶ اینچ ارزون نیست؟ قیمت مدل های ۲۰۰۹ هم همین قدره.
از دوستان کسی نظر یا تجربه ای در مورد 46C6200 نداره؟
دوست عزيز سري هاي جديده وهنوز خيلي ها ندارند تا نظر خاصي داشته باشند
از نظر قيمت هم منطقي نگران اون موضوع نباشيد البته شايد به نظر من بخاطر 100HZ بودنش باشه قيمتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز 6900تو نمایندگی سامسونگ رو دیدم !راستش غیر از ظاهرش پیز خاصی نسبت به lcd ها نداشت! از اونجا که شنیده بودم به علت نازک شدن صداشون ضعف داره از فروشنده خواستم ولوم رو بالا ببره که صداش واقعا افتضاح بود مثل گوش دادن موزیک با اسپیکر موبایل بود![]()
همينطوره تقريبا بخاطر نازك شدن كيفيت صداشون زياد قابل قبول نيست مسعود خان![]()
کیفیت صدا اصلن برام مهم نیست، چون خروجی صدا رو به HT پایونیر وصل کردم. من فقط نگران کیفیت ساخت و کیفیت پنل ش هستم. ظاهرن روشنایی تصویر در تمام صفحه یکنواخت نیست و در تصاویری که میزان مشکی زیاده نویز تصویر بیشتر می شه.
بابا شما همش می گید V10!
به خدا می دونیم V10 بهترینه اما، ..
شما قیمتشم مد نظر قرار بدید!
2900 برای پلاسما کم نیست!!!
اگه پلاسما دوست داری میتونی منتظر مدلای جدید پانا باشی تو این هفته قول دادن که به تهران میرسه . البته اگه بدون گارانتی بخوای که همین الان هم میتونی بگیری .
سپاس
اگه مخاطب من بودم که میگم پلاسما دوس دارم، ولی کو؟
می خوام ولی نیست، V20 که فقط 42 موجوده. از اون دردناک تر، بهترین پلاسمای سه بعدی که ارزش خریدن داشته باشه یعنی C7000 سامسونگ انگار یه جور فحشه، به هر مغازه داری میگم میگه اون LED ـه نه پلاسما!!البته اگه بدون گارانتی بخوای که همین الان هم میتونی بگیری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)