من که با 5850 با جزئیات بالا و رزولیشن 1080*1920 بازی میکنم و تا الان که مشکلی ندارم اما تا یه سال آینده رو نمیدونم![]()
من که با 5850 با جزئیات بالا و رزولیشن 1080*1920 بازی میکنم و تا الان که مشکلی ندارم اما تا یه سال آینده رو نمیدونم![]()
راستی در مورد محدودیت قطعات کسی چیزی نگفت ..........
به نظرتون cpu کافیه .... محدودیت ایجاد نمیکنه......
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
یعنی تا 2 سال نمیشه روش حساب کرد ............![]()
کراس کردن برای شما همش ضرره اولا که باید مین رو بفروشی ( ضرره ) بعد اگه یه موقعی چند وقت دیگه بخوای اون دو تا 5750 رو بفروشی بیشتر از 5850 ضرر میکنی ( ضرر پشت ضرر )تفاوت کارایی آنچنانی هم نداره امتحان کردی ببینی سی پی یو آنلاک میشه یا نه؟
Last edited by TREASURES; 08-06-2010 at 12:49.
درسته کلی ضرر میکنم .....
همون 5850 رو میگیرم و با یک اور حسابی میرسونمش به 5870 .........
فکر کنم این بهترین کار باشه ..........
زیاد رو اور حساب نکن اگه میخوای اور حسابی بکنی که باید 60 تومن هزینه خنک کننده بکنی
همون 5850 تو حالت عادی هم کار ایشون رو راه میندازهزیاد رو اور حساب نکن اگه میخوای اور حسابی بکنی که باید 60 تومن هزینه خنک کننده بکنی
آقا کوروش نگفتی امتحان کردی ببینی CPU آنلاک میشه یا نه؟
آره اینکه شکی توش نیست اما ایشون میگه برا 2 سال آینده که من از این مطمئن نیستم![]()
منم cpu شما را دارم.اورش تا حالا نکردید؟من تا 2.8 رسوندم توی تست دما داشت از 63 میزد بالا متوقفش کردم.
cpu بدجور گرافیکیتو محدود میکنه دوست من.
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 14:36.
حالا تا دو سال دیگه خدا کریمه شاید مایه تو دستشون اومد تونستن گرافیک رو چنج کننآره اینکه شکی توش نیست اما ایشون میگه برا 2 سال آینده که من از این مطمئن نیستم![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)