آرامشه قبل از طوفانه
من که الان نه تب کردم نه چیز دیگه ای.
حالم از دیروز هم بهتره. نکنه یه محرک به هم تزریق شده؟
آرامشه قبل از طوفانه
من که الان نه تب کردم نه چیز دیگه ای.
حالم از دیروز هم بهتره. نکنه یه محرک به هم تزریق شده؟
براي گاز گرفتگي حيوانات واكسن هاري تزريق مي كنن، برو دكتر خداي نكرده مشكلي پيش نياد برات نهايت درد يه آمپوله ديگه بهتر از اين نيست خدا نكرده دور از جون هاري بگيري؟![]()
اگر تهرانی برو انیستتو پاستور و سری واکسن های هاری رو شروع کن . محل زخم رو با آب و صابون بشور
من دو سال پیش یه توله سگ گازم گرفت
جای زخمش طوری نبود که برم پیش پزشک ولی رفتم
3 تا آمپول واسم نوشت که تقریبا فلجم کرد و بعد جای زخم رو کند و با بتادین شتشوش داد و با گاز بستش ( البته توی سه مرحله )
البته همه اینا مجانی بود و هیچ هزینه ای از کسی نمیگرفت
نمیدونم کجا بود ولی بیشتر به دانشگاه علوم پزشکی میخورد ( پزشکش هم یه پیر مرد65 ساله بود و گیر داده بود به بابام که بیا با هم یه بیزینس جدید بزنیم پول دارشیم ، پول از من ، کار از تو )
دکتره تعریف میکرد که یه یارویی رو سگ هار گرفته بود و همینجوری سرخود جای زخم رو بسته بود ( بدون مراجعه به پزشک ) و بعد هاری گرفته بود و دیگه نمیشد معالجش کرد طوری که به تخت میبستنش و جرات نمیکردن بازش کنن
حتما به پزشک مراجعه کن .
سگ و گربه اگر گاز بگیرن خطر ابتلا به هاری و کزاز خیلی بالاست . البته کزاز بیشتر ولی هم باید واکسن هاری باید بزنید و هم کزاز
دوست عزیز در گزیدگیهای حیوانات کار اول شستشو با آب و صابونه وسپس استفاده از مسکن و ضد التهاب .
تزریق واکسن کزاز بهتره انجام بشه ( البته اگر واکسیناسیون کزاز شما تاکنون کامل نیست ) . در مواردی که زخم عمیقه و شک به کزاز زیادتره و واکسناسیون هم کامل نبوده تزریق تتابولین که آنتی بادی بر علیه میکروب کزازه هم توصیه می شود .
در مورد هاری اگر شک به هاری در حیوان گزنده وجود داره واکسیناسیون هاری واجبه و در غیر اینصورت واجب نیست ولی انجام آن هم مشکلی نداره .![]()
هيچ اتفاقي نميافته دوست عزيز نگران نباشين
فقط نزارين زخمتون زياد چركي بشه
اگه این جوری بود که باید نصف مطالب این تالار رو پاک کنن
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
قبلا یک بار گربه ام من رو گاز گرفت چند بارم گربه من رو چنگ زده اگر گربه ها واکسن زده باشن محل زخم رو با آب و صابون شستن و استفاده از مواد ضد عفونی کننده فکر کنم کافی باشه ولی اگر نیستن بهتره برید دکتر که واکسن هاری و ضد کزاز بزنن .
سلام. راه ها رو بعضی از دوستان گفتند. اگر تهران هستید باید برید انیستیتو پاستور تا اقدامات لازم انجام بشه. چون همین اتفاق برای یه نفر توی تهران افتاده بود و رفت پاستور. در شهرهای دیگه هم به نظر بیمارستان یا درمانگاه. بالاخره باید اقدام کنید.
آقا منو تریوندین
من میخوام یه بچه گربه بگیرم فکر میکردم هاری و اینا مال سگاس !
اگر واکسن زده باشن دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)