تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 67

نام تاپيک: سامسونگ S5620 Monte - امكانات بالا ، قيمت مناسب

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

دوستان من میخوام یه گوشی بگیرم بین این مدل و s5233 star موندم نمیدونم کدومو بگیرم . امکاناتشون تقریبا یکیه و این مدل فقط مثل اینکه agps و wi-fiعلاوه بر اون مدل داره .
    حالا wi-fi به کنار ولی این agps تو ایران اصلا استفاده داره؟ نظر شما چیه ؟
    درضمن اگر ممکنه یه جایی که قیمت خوب دارن بهم معرفی کنین . الان چنده قیمتش؟
    گوشیمو دزدیدن میخوام شنبه 22 خرداد() اگر برادران مارو نزنن و اجازه بدن برم یکی بگیرم .
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    سلام دوست من، اگه بین این دو مدلی که گفتین، گیر کردین پیشنهاد میکنم همین monte رو بگیرین، از همه نظر بهتره
    از جمله صفحه ی خازنی، سوکت صوتی 3.5 میلیمتری که خیلی بدردت میخوره، gps,wifi, اسپیکر قوی تر و کارت حافظه ی اون که بیرون گوشی هست و نیازی نیست برای در آوردن رم در پوش باتری رو باز کنین ...
    من اگه جای شما بودم همین رو میگرفتم
    Last edited by aliugd; 11-06-2010 at 15:21.

2. این کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست من، اگه بین این دو مدلی که گفتین، گیر کردین پیشنهاد میکنم همین monte رو بگیرین، از همه نظر بهتره
    از جمله صفحه ی خازنی، سوکت صوتی 3.5 میلیمتری که خیلی بدردت میخوره، gps,wifi, اسپیکر قوی تر و کارت حافظه ی اون که بیرون گوشی هست و نیازی نیست برای در آوردن رم در پوش باتری رو باز کنین ...
    من اگه جای شما بودم همین رو میگرفتم
    ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز
    حتما همینو میگیرم چون اون سوکت صوتی 3.5 میلیمتری که گفتی واقعا لازم دارم چون میخوام به پخش ماشینم وصلش کنم این خیلی برام مهمه
    فقط یه سوال دیگه این a-gps که نوشته داره منظور اینه که علاوه بر gps اینم داره؟
    منظورم اینه گوشی هایی که a-gps دارن ، gps داخلی هم خودشون دارن یا نه .( یعنی a-gps یه قابلیت اضافه بر gps هست یا کلا فرق میکنه)
    من زیاد از این چیزا سر در نمیارم . گوشی قبلیم N82 بود که به رحمت خدا رفت اون gps داشت حالا نمیدونم A-gps هم داشت یانه . روی اون برنامه اسمارت کام ریخته بودم خیلی به درد میخورد . البته میدونم این گوشی جاواست و از اون برنامه ها روش نصب نمیشه ولی میخوام بدونم برای این هم برنامه ای شبیه اون هست که بشه درست و حسابی از gps اون استفاده کرد . البته در صورتی که اینم gpsداشته باشه .
    ممنون میشم سریعتر دوستان راهنماییم کنن چون حتما فردا میخوام برم یکی بگیرم.
    Last edited by kotlet110; 11-06-2010 at 15:45.

4. این کاربر از kotlet110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

حتما همینو میگیرم چون اون سوکت صوتی 3.5 میلیمتری که گفتی واقعا لازم دارم چون میخوام به پخش ماشینم وصلش کنم این خیلی برام مهمه
    منظورم اینه گوشی هایی که a-gps دارن ، gps داخلی هم خودشون دارن یا نه .( یعنی a-gps یه قابلیت اضافه بر gps هست یا کلا فرق میکنه)
    من زیاد از این چیزا سر در نمیارم . گوشی قبلیم N82 بود که به رحمت خدا رفت اون gps داشت حالا نمیدونم A-gps هم داشت یانه . روی اون برنامه اسمارت کام ریخته بودم خیلی به درد میخورد . البته میدونم این گوشی جاواست و از اون برنامه ها روش نصب نمیشه ولی میخوام بدونم برای این هم برنامه ای شبیه اون هست که بشه درست و حسابی از gps اون استفاده کرد . البته در صورتی که اینم gpsداشته باشه .
    این گوشی قابلیت GPS به همراه A-GPS رو داره. من اطلاعات زیادی در رابطه با A-GPS ندارم، اما اینجا حرف دوستمون (Dark.Life) رو نقل قول میکنم امیدوارم که به دردتون بخوره: " agps تو ایران کاربرد داره ... کاربردشم اینه که وقتی میخای از gps استفاده کنی با gprs یه مقدا خیلی کمی دانلود میکنه و سرعت وصل شدن gps خیلی بالاتر میره ... فقط gprs باید داشته باشی" . خودشون هم اگه این پست رو بخونن ممکنه بیان توضیح بدن تا منم ازشون چیزی یاد بگیرم.
    یه قابلیت خوب دیگه هم داره به نظرم ، اینه که FM Recording داره یعنی وقتی به رادیو گوش میدین، اگه خواستین میتونین اون برنامه یا آهنگ یا هر چیزی که داره الان از رادیو پخش میشه رو ضبط کنین، که این ویژگی رو استار نداره...
    Last edited by aliugd; 11-06-2010 at 16:46.

6. 3 کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با نرم افزار TrekBuddy ميتوني از GPS گوشي براي شهرهاي ايران استفاده كني. البته نرم افزارش خيلي ساده است و قابل مقايسه با اسمارت كام نيست.

8. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reallovegach's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    بچه ها رنگای مختلف این گوشی تو ایران هست ؟
    قیمتش الان چنده ؟
    من خودم گوشی استار دارم ولی میخوام یه گوشی که wifi و gps داشته باشه بخرم.
    یکم سرچ کردم تو سایتای مختلف دیدم انگار این گوشی از همه نظر و مخصوصا قیمت مناسبه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

بچه ها اگه کسی این گوشیو داره بیاد راجع بهش توضیح بده بدونیم کیفیتش چجوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خریدم . از بازار موبایل تو حافظ از خود نمایندگی مایکروتل 220 تومن . 4 تا ترکیب رنگی داره . بغل ها نارنجی و پشت مشکی یا خاکستری و بغل نقره ای باز هم با همین دو رنگ پشت . من نارنجی مشکی گرفتم بنظرم خوشگلتره.
    درمورد گوشی هم بگم کیفیت خیلی خوبی داره. راستش من قبلا نوکیا داشتم . فکر میکردم نوکیا اول و آخر گوشیه ولی با دیدن گوشی های سامسونگ نظرم عوض شد . فراتر از حد انتظار من بود . تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت جاوا بودنشه که اونم به دلیل اینکه من دیگه زیاد دنبال برنامه بازی و این چیزا نیستم دیگه برام فرقی نمیکنه . در مقایسه با گوشی قبلیم که N82 بود میتونم بگم تنها برتری اون همون سیمبیانش بود و بس .
    جاتون خالی امروز جی پی اسش رو هم راه انداختم با همین برنامه trekbuddy و خیلی عالی هم کار میکنه .
    کیفیت تصویرش محشره . بنظرم سرعتش از گوشی قبلیم خیلی بالاتره . تاچش که فوق العاده ست . و از همه مهمتر باطریشه .
    با همون نیمه شارژی که بصورت اولیه باطریش داشت من نزدیک 3 روز کاملا باهاش کار کردم !! نمیدونم اینا باطریشون چیه ولی انگاری خیلی قویه.به شما توصیه میکنم اگر میخوای wifi و gps داشته باشه حتما همین مدل رو بگیر که با توجه به امکاناتش قیمت بسیار خوبی هم داره .

12. 5 کاربر از kotlet110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

من خریدم . از بازار موبایل تو حافظ از خود نمایندگی مایکروتل 220 تومن . 4 تا ترکیب رنگی داره . بغل ها نارنجی و پشت مشکی یا خاکستری و بغل نقره ای باز هم با همین دو رنگ پشت . من نارنجی مشکی گرفتم بنظرم خوشگلتره.
    درمورد گوشی هم بگم کیفیت خیلی خوبی داره. راستش من قبلا نوکیا داشتم . فکر میکردم نوکیا اول و آخر گوشیه ولی با دیدن گوشی های سامسونگ نظرم عوض شد . فراتر از حد انتظار من بود . تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت جاوا بودنشه که اونم به دلیل اینکه من دیگه زیاد دنبال برنامه بازی و این چیزا نیستم دیگه برام فرقی نمیکنه . در مقایسه با گوشی قبلیم که N82 بود میتونم بگم تنها برتری اون همون سیمبیانش بود و بس .
    جاتون خالی امروز جی پی اسش رو هم راه انداختم با همین برنامه trekbuddy و خیلی عالی هم کار میکنه .
    کیفیت تصویرش محشره . بنظرم سرعتش از گوشی قبلیم خیلی بالاتره . تاچش که فوق العاده ست . و از همه مهمتر باطریشه .
    با همون نیمه شارژی که بصورت اولیه باطریش داشت من نزدیک 3 روز کاملا باهاش کار کردم !! نمیدونم اینا باطریشون چیه ولی انگاری خیلی قویه.به شما توصیه میکنم اگر میخوای wifi و gps داشته باشه حتما همین مدل رو بگیر که با توجه به امکاناتش قیمت بسیار خوبی هم داره .
    ممنون از راهنماییت
    صداش چطوره ؟
    تشخیص دست خط داره یا نه ؟
    صفحه کلید qwerty فارسی داری ؟
    توی پکش چی داره ؟
    بدون گارانتی چند بود تو بازار ؟
    ببخشیدا اینقد سوال میپرسم

pdf و فایل های آفیسو باز میکنه ؟
    Last edited by reallovegach; 19-06-2010 at 11:52.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اگه میشه صداش رو با ان82 مقایسه بکن
    فیلمبرداریش چطوره؟
    Last edited by zimka_14162; 17-06-2010 at 23:02.

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

صدای اسپیکرش از ان82 بیشتره
    هدفونش متوسطه
    رو فیلم برداریش حساب نکن qvga 15fps

16. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •