تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 50

نام تاپيک: انتقادات ، پیشنهادات و سوالات در مورد انجمن جــام جــهـانـــی 2010 آفریقای جنوبی

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من بگم که قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم ولی شما اگه خط های بالایی رو هم میخوندی متوجه میشدی که بستنش کاملا کار عاقلانه ای بود. مخصوصا اون نقل قول نیم خطی!!!( که دیگه لازم نیست بگم و بار صفحه زیاد شه . دوستان خودشون برن به تاپیک کره شمای و آخرین پستشو حتما ببینن و قضاوت کنن)

تا دیروز چه طور آقای امین مدیر شایسته و خوب اینجا بود حالا با قفل کردن یه تاپیک که کاملا به حق بود و چیزی جز حرفهای سیاسی و بیربط و چرت توش زده نمیشد شدند نالایقی که میخواد رفع مسولیت کنه ؟!!!

لطفا به جای توهین و مضحک خوندن حرفهای دیگران کمی به اصلاح تفکرهای غلطتون بپردازید.
    اون نقل قول نيم خطي كاملا درست هست و كاملا هم مربوط به تيم ملي كره شمالي ميشه ولي ربط دادنش به مسايل سياسي اين شكرو كار درستي نيست .

در مورد مضحك خوندن هم عرض كنم كه شما برين پست مدير رو بخونين تو اون تاپيك و ببينين كه ايشون حرف من رو مضحك خوندن يا نه ؟ اين كلمه رو خود ايشون به كار بردن نه من ؛ در ضمن اين كلمه محضك رو چندبار هم از زبان كاربراني كه چند روز از عضويتشون ميگذشت هم شنيده بودم تو اون تاپيك. قضيه مشكوكه به نظر من ؛ حالا هم كه مدير از اين لفظ استفاده كرده ؛ اون هم در مورد چيزي كه هيچ اطلاعاتي در موردش نداره !

تا ديروز آقاي مدير خوب بودن الان هم خوب هستند فقط به خاطر فشار كاري زياد دارن رفع مسئوليت ميكنن كه من ميگم اينكار عمل شايسته اي نيست .

تمام پست هايي كه هواداران واقعي كره شمالي در تاپيك ارسال ميكردن كاملا مفيدو بحث در مورد اين تيم بود بود و فقط برخي يوزرها كه معلوم نبود يوزر دوم چه كسي هستند ميومدن و اسپم و سياسي ميزدن تا بهانه براي حذف تاپيك ايجاد بشه .

من هم فقط چند مورد از مسائل رو روشن كردم كه ديگه هركي از راه رسيد نياد بگه كه اين كشور چطوريه و مردمش چطورين و . . .

من دقيقا حضور ذهن دارم كه يكي از اينها ميومد و همش پست هاي چند حرفي با فونت درشت كه هر پستش نصف يه صفحه رو ميگرفت اسپم ميداد و برخي از پستهاش حتي 48 ساعت هم تو تاپيك ميموند .

يه چيزي به اسم Kolang ( كه يادم مياد خودش همكار انجمن موبايل بود چند سال پيش ) در نهايت بي شرمي و بدونهيچگونه شناختي از واژه " خجالت " علنا همه هواداران كره شمالي رو متهم كردن كه مزدور دولت هستند و چندين نفر از هواداران كره اون پست رو ريپورت دادن ولي انگار نه انگار

حرف ما اينهاست ؛ ما با شيوه برخورد مديريت در اون تاپيك مخالف هستيم نه با خود مديريت. اين آقاي مدير يه لحظه خودش رو بزاره جاي هوادار كره شمالي ؛ بعد از اينكه بيان بهت بگن مزدور دولت هستي و در اين تاپيك فعاليت ميكني چه واكنشي نشون ميده ؟ واقعا هواداران كره شمالي باشعور و باجنبه هستند كه جوابي به اون پست ندادن و فقط دكمه ريپورت رو زدن . حالا شما مياي تاپيك اين هواداران رو قفل ميكني ؟‌

من ميگم كه اگه اين بخش چندتا مدير و همكار داشته باش كه هميشه online باشن اين مشكلات پيش نمياد .

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اگه بیجنبه بازی در نمی اوردین تاپیک قفل نمیشد
    مدیر هم کارشو خیلی خوب بلده

3. 3 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بي جنبه يعني كسايي كه بدترين حرفها رو تحمل ميكنن و كاري جز كليك رو دكمه ريپورت انام نميدن ؟ شما ديدن كسي به اوني كه گفت مزدور هستين جواب توهين آمزي بده ؟

شما برو اون تاپيك كره شمالي رو بخون ببين پس از حذف بيش از 100 پست ؛ چندتا پست توهين آميز ديگه توش هست ؟ همين الانش هم كلي مرگ بر كره شمالي و تاپيك مسخره و واداراي مسخره . . . توش هست .

مدير اگه كارش رو بلد باشه به جاي قفل كردن تاپيك همچين پستهايي رو حذف ميكنه و بعدش مياد به انتقادها جواب ميده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وقتی تاپیک و کشور و تیم مسخرس خوب باید هم بگن مسخرس ! یه چیز کاملا منطقیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Vahid.Mob.14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

7

آقا اصلا از این بحث بیاید بیرون. یه مشکل دیگه این هست که هر عضو جدید و یا حتی پستهای بالاتر تا وارد میشه یه تاپیک میزنه که واقعا وقتی آدم وارد قسمت جام جهانی میشه سرگیجه میگیره. بعضی هاشم هیچ سودی ندارن و گاها بسته هم نمیشن. اگه رو این تاپیکا بیشتر نظارت شه بهتره. مثلا برای نمونه از نظر من:

آقای خیابانی، لطفا این جملات را بخوان!
    اشتباهات داوران
    تفسير و تحليل بازيها و ارائه هر گونه آمار از جام جهاني توسط خود شما
    دلیل خراب کردن تیم های بزرگ
    وضعیت گروه های جام جهانی
    تیم منتخب جام جهانی از دید شما و ...

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

خواهشا توهین نکنید. اینجا که دوباره داره میشه تاپیک کره شمالی. خیلی دلتون میخواد اینجا هم بسته شه؟
    ول کنید بابا...
    Last edited by Vahid.Mob.14; 20-06-2010 at 12:32.

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

به نظر من تاپیک کره شمالی در واقع تبلیغ کمونیسم بود در لفافه طرفداری از تیم کره شمالی
    + محلی برای حمله مخالفان به کمونیسم

شما همون تاپیک طرفداران هندوراس-که دیگه قضیه اش رو خیلی ها میدونند- رو بخونید ،میبینید که یک سری پست های فنی و اطلاعات کاملا فوتبالی هم لابلای پست ها زده میشد، ولی هدف و رویه اصلی تاپیک موضوع دیگری بود .

هدف و رویکرد تاپیک کره شمالی رو هم میشه از منطق پست های طرفداران و همچنین مخالفان اون تاپیک مشاهده کرد که اکثرا افراط و تفریط بودند .

فرقی هم نداره طرفداری از چه طرز فکری باشه، چه کمونیسم، چه اسلام،چه لیبرالیسم و ...
    جای اینها تو این انجمن نیست .

خوبه مثلا طرفدارهای آلمان هم بیاند از نازیسم یا فاشیسم دفاع کنند به بهانه طرفداری از تیم فوتبال آلمان ؟! (هرچند که آلمان امروز کاملا فرق کرده)
    و در ضمن انتظار داشته باشند حساسیت عمومی برانگیخته نشه ؟!

واقعیت این هست که وقتی چنین افراطی از یک کشور و سیستم حکومتی خاصش دفاع میکنید و سنگش رو به سینه میزنید، حساسیت عمومی رو برانگیخته اید و طبعا انتظار حملات افراطی رو هم باید داشته باشید .

رفتار افراطی واکنش ها و پاسخ های افراطی رو در پی خواهد داشت .

حالا چه این کارشون رو منطقی بدونید چه ندونید . این طبیعت عرف هست و یک واقعیت .
    Last edited by pandemonium; 20-06-2010 at 12:11.

8. 6 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

همه عقل و منطق مخالفان كره شمالي همينقدره . شما فكر نكنين ديگر كسايي كه تاپيك رو به هم زدن از اين يوزر محترم باشعورتر و عاقلتر هستن !

فعلا كه ما يه جمله منطقي از مخالفانمون نديديم چه كسايي كه تاپيك رو قفل كردن چه شعبان بي مخ هايي كه با آمريت اشخاص ديگه اومدن و تاپيك رو به هم ريختن !

همه حرفشون هم يا اينه كه اين كشور عجيب و عريبه و نميشه در موردش سياسي حرف نزد ؛ يا اينكه اين تاپيك مسخرس ؛ هواداراس مسخرن ؛ تيم مسخرس و . . .

اينها ثابت ميكنه كه مخالفين ما از در منطق و عقل وارد نشدن .

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

عده زیادی هستن که برای سرپا نگه داشتن این سایت زحمت میکشن
    نمیشه بخاطر بی ملاحظه گی امثال شما این سایت هیتلر بشه
    بعدش بدبختی اش میمونه برای اونا شما هم میری یک سایت دیگه عضو میشی انگار نه انگار
    شما اگه ناراحتی برو یک گروه باز کن اونجا به زمین و زمان هم هر چی خواستین بگین

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی عمو جان
    بنده مخالفتی با شما ندارم
    اما از اووونجایی که منطق من با شما کاملا فرق داره
    نه قصد دارم و نه وظیفه دارم که شما رو توجیه یا راضی کنم

خوب بود وقتی شما یه جمله از پست منو نقل قول گرفتین ادامه اش رو هم میخوندین ... # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما مثل اینکه واقعا این کشور اینقدر عجیب هست که نمیشه این تاپیک بدون پست سیاسی و جر و بحث ادامه پیدا کنه
    گواه این حرفم هم بیش از 100 پست پاک شده و خیلی بیشتر پستی که زیر چشمی رد کردم

زننده تاپیک هم لطف دارن تو تمام بحث های سیاسی حضور فعال دارن و همه رو جواب میدن و از ایدوئولوژِیشون هم با حرارت حرف میزنن بعدشم از دیگران میخوان که بحث هاشون رو برای تاکسی نگه دارن
    در صورتیکه قرار ما از روز اول عدم شرکت و دامن ردن به بحث های سیاسی و غیر مرتبط با انجمن جام جهانی و گزارش اووونها بود
    بعد با رفتار خودتون و نقل قولهایی که میگرفتین مقایسه میکردین
    من هم دلیل حرفم رو زدم
    هم اشتباهات شما رو نوشتم
    پستی هم که شما اینقدر روش مانور میدین همون موقع که گزارش تخلف براش ارسال کردین پاک شد (شاید چون چند صفحه تاپیک جلو رفته بود شما این برداشت رو دارین که پست هنوز پابرجاست)

از همه و علی الخصوص از شما میخوام که بحث رو ادامه ندین
    تا همین الانشم کار به توهین رسیده
    اگه من الان به خاطر توهین های شما به دیگران اقدامی نمیکنم
    فقط به این خاطر هستش که دیگران برداشت نکنن به خاطر انتقاد شما همچین عکس العملی نشون دادم
    من از هردوتون معذرت میخوام ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فقط بدونید که باید هر دوتون برخورد میشد

این تاپیک هدفش یه چیز دیگست

12. 5 کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اصلا بازي هاش حال نميده نه. من كلي منتظرش بودم ولي چنگي به دل نزد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •