تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 91

نام تاپيک: مانیتوری که بهترین کیفیت تصویر و کم ترین آزار رو به چشم می رسونه؟

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

مانيتور با پنل IPS مانيتور هايي هستن كه مخصوص طراحي هستن
    اين مانيتور ها اصولا زمان پاسخ كمي دارن
    ولي تنها نكته اي كه دارن پالت رنگ بسيار كامل هست. در واقع مخصوص كار گرافيكي هستن و نميشه گفت كيفيت تصوير بي نظيري دارن. چون براي ديدن فيلم مثلا كيفيت خوبي ندارن (چون زمان پاسخ گويي پاييني دارن)
    در واقع فقط براي ديدن تصاوير ثابت و عكس مناسب هستن.
    همه ال اي دي ها هم پنل SRGB ندارن. مثلا من 2370 رو نميدونم. ولي مثلا 2286 الجي پنلش رو مطمئن هستم كه ‌‌‌‌‌srgb هست و قيمتش هم 285 تومنه

حالا SRGB چيه:
    اگر مانيتوري سيستم SRGB داشته باشه پنل رنگش نسبت به RGB كامل تره . علاوه بر اون زمان پاسخ گووي و كنتراست بهتري هم داره. پس كيفيت ها بهتره هم در عكس و هم در فيلم

ولي پنل ‌IPS كيفيت تصاوير ثابت را خيلي بهتر نشون ميده از SRGB

از اونجايي كه با متون كار داري به هيچ عنوان سراغ 2370 نرو چون چشمات رو نابود ميكنه و فول هم هست . متون رو ريز ميكنه . پس بهتره اگر تا 600 هزينه ميكني DELL و اگر ميخواي فيلم ها رو هم ببيني 2286 به نظرم خيلي عاليه براي شما:

اين هم مشخصات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی مانیتورم نباید فول اچ دی باشه؟
    دوم اینکه من منظورم از کیفیت بیشتر این هستش که هر چیز ریزی رو خوب نشون بده ، البته کیفیت رنگ هم مهمه اما نشون دادن اجزای ریز تصویر و متون ریز مهمتره .

مثلا من وقتی الان تو همین مانیتوری که دارم وقتی تو فتوشاپ یه متنی رو مثلا با فونت 6 یا 8 تایپ میکنم و تصویر طراحی رو روی پرینت سایز میزارم فونت خونده نمیشه . اما وقتی پرینت میگیرم رو کاغذ خونده میشه .
    دوست دارم همونجور که رو کاغذ همه چیرو خوب میبینم و چشم هم اذیت نمیشه تو مانیتورم بتونم تو همون سایز ببینم .

البته زمان پاسخگویی پایین هم ممکنه برام مشکل درست کنه ، چون بالاخره گاهی ممکنه یه فیلم بخوام ببینم یا بازی کنم ( البته کم پیش میاد)

حالا با این تفاسیر چی خوبه؟ قیمتم یه دودوتا چارتا کردم دیدم DELL برام یکم گرون میشه

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اونجايي كه با متون كار داري به هيچ عنوان سراغ 2370 نرو چون چشمات رو نابود ميكنه و فول هم هست . متون رو ريز ميكنه .

اين هم مشخصات
    کد:
    نه متون رو ریز نمیکنه چون PPI این مانیتور 100PPI هست و تکستها و کلا همه چیز اندازشون نرمال هست.
    Last edited by sir payman; 08-06-2010 at 14:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان عزیز یه سیستم دارم با مشخصات زیر: main-board: asus p5kpl-am cpu: intel dual-cure E5200 2500 GHs ram: 2gb windows 7 و گرافیگش هم آنبورد هست حالا میخوام مانیتور ال سی دی 22 یا 23 واید بخرم آیا برای اینکه تصویر بهتری داشته باشم باید کارت گرافیک هم بخرم؟ یا همون آنبورد هم میتونه تصویر خوبی ارائه بده؟ کار اصلیم هم دیدن فیلم هست (با کیفیت بالا) پیشنهاد شما چیه؟ مانیتور چی بخرم؟ سامسونگ یا ال جی؟ خودم از مدلهای زیر خوشم اومد: LCD Samsung 23 P23700 LCD Samsung 22 P23500 LG W2253 W2261 VP نظر شما چیه؟ حداکثر بودجه 270000 تومان ممنون
    شما با اين main board كه داري نه تنها فيلم با كيفيت ميتوني ببيني بلكه بلوري پلير هم ميتوني بخري فيلم ببيني. اصلا هم نياز به كارت گرافيك نداري براي فيلم ديدن
    و اما در مورد مانيتور :
    بهترين كيفيت رو 2262 داره. خيلي كيفيتش عاليه- قيمتش هم مناسبه كنتراستش هم perfect:

• 21.5" Wide
    • 1920 x 1080
    • f-Engine
    • (70,000:1) DFC
    • 2ms
    • DVI
    • Full HD
    • Fun
    • Smart

کد:

قيمت 225

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

ضمنا زاويه ديد اين مدل خيلي خوب و زياده و مناسبه فيلم ديدنه

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اونجايي كه با متون كار داري به هيچ عنوان سراغ 2370 نرو چون چشمات رو نابود ميكنه

کاملا رد میشه
    در حالیکه هنوز تعداد زیادی از این مانیتور تو سطح کشور توزیع نشده چطور درباره ضرر و زیانش اینطور با قطعیت صحبت میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کد:
    http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=162

قيمت 225

تو این لینک که دادی نوشته قیمت 256
    اگه اینجوری باشه فکر کنم
    Samsung P23500 بهتره
    راستی گارانتی این P23500 مال کجاست؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

یعنی مانیتورم نباید فول اچ دی باشه؟
    دوم اینکه من منظورم از کیفیت بیشتر این هستش که هر چیز ریزی رو خوب نشون بده ، البته کیفیت رنگ هم مهمه اما نشون دادن اجزای ریز تصویر و متون ریز مهمتره .

مثلا من وقتی الان تو همین مانیتوری که دارم وقتی تو فتوشاپ یه متنی رو مثلا با فونت 6 یا 8 تایپ میکنم و تصویر طراحی رو روی پرینت سایز میزارم فونت خونده نمیشه . اما وقتی پرینت میگیرم رو کاغذ خونده میشه .
    دوست دارم همونجور که رو کاغذ همه چیرو خوب میبینم و چشم هم اذیت نمیشه تو مانیتورم بتونم تو همون سایز ببینم .

البته زمان پاسخگویی پایین هم ممکنه برام مشکل درست کنه ، چون بالاخره گاهی ممکنه یه فیلم بخوام ببینم یا بازی کنم ( البته کم پیش میاد)

حالا با این تفاسیر چی خوبه؟ قیمتم یه دودوتا چارتا کردم دیدم DELL برام یکم گرون میشه
    جواب این بنده خدا رو هم بدید دیگه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب این بنده خدا رو هم بدید دیگه
    قیمت مانیتورهای خاص از dell بالاست
    یه مدل از همین نوع مانیتورها الان تو بازار تهران یک میلیون و صد داره فروخته میشه
    قیمت پایینتر هم هست ولی خب رده کیفی متفاوت داره
    تا چقدر میتونید هزینه کنید؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

قیمت مانیتورهای خاص از dell بالاست
    یه مدل از همین نوع مانیتورها الان تو بازار تهران یک میلیون و صد داره فروخته میشه
    قیمت پایینتر هم هست ولی خب رده کیفی متفاوت داره
    تا چقدر میتونید هزینه کنید؟
    تو رنج .300.000.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا 300 تومان پنل ips پیدا نمیکنید
    تو تهران به این عظمت فقط چند جای محدود هست که این نوع مانیتورهای خاص رو میفروشن تازه اونم با اختلاف قیمت فوق العاده فاحش با بازارهای جهانی
    مثلا مانیتور ویژه ای از dell که تو دنیا داره 590 دلار فروخته میشه اینجا بالای یه تومان قیمتشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

تا 300 تومان پنل ips پیدا نمیکنید
    تو تهران به این عظمت فقط چند جای محدود هست که این نوع مانیتورهای خاص رو میفروشن تازه اونم با اختلاف قیمت فوق العاده فاحش با بازارهای جهانی
    مثلا مانیتور ویژه ای از dell که تو دنیا داره 590 دلار فروخته میشه اینجا بالای یه تومان قیمتشه
    یعنی حتما باید ips باشه تا این نیاز های من رو براورده کنه :
    کد:

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

کیفیت رنگ اگه خیلی خیلی هم فوق العاده نباشه عیبی نداره ، مهمتر واضح نشون دادنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •