دوست عزیز همه حرفات قبول ولی این که میگی "راحتی:ریو " اصلا جور در نمیاد اخه چه جوری میگی ریو با 25 سانتی متر مربع فضای درونی که داره از تندر بااون اتاق بزرگش راحت تره!!!!!!
دوست عزیز همه حرفات قبول ولی این که میگی "راحتی:ریو " اصلا جور در نمیاد اخه چه جوری میگی ریو با 25 سانتی متر مربع فضای درونی که داره از تندر بااون اتاق بزرگش راحت تره!!!!!!
اولا ریو 3 ستاره و L90 هم 3 ستاره داره
دوما Euro NCAP درسته
اول تشکر از همه اونایی که راهنمایی کردن
اما آخرش دوستان به یه اجماع نرسیدن تا من بفهمم چه کنما؟؟؟!!!!
اقا شما اگه ماشینی میخوای که خانوادگی باشه وتا چند سال خیالت از قطعاتش راحت باشه حتما تندر بگیر ولی اگه به مصرف کم اهمیت میدی و کم بودن فضای داخلی ریو برات مهم نیست ریو انتخاب خوبیه
برای خرید 405 تو سال2010 هیچ دلیلی نمی بینم![]()
دوست عزیز خدمت شما عرض کنم که ریویی که توی ایرانه مدل 2003 هست . این مدل با دو ایربگ تونسته در مجموع 3 ستاره بگیره ! حالا به نظر شما بدون ایربگ میتونه 3 ستاره ایمنی بگیره ؟؟؟اولا ریو 3 ستاره و L90 هم 3 ستاره داره
دوما Euro NCAP درسته
----------------------------------------
خوب دوست عزیز به نظر من 405 رو از انتخاب هات حذف کن . میمونه تندر و ریو .
مزایای تندر 90 مدل LP یا همون فول نسبت به ریو :
1 - موتور قدرتمند تر
2 - ترمز ABS + EBD
3 - داشتن دو ایربگ
4 - ایمنی بیشتر
5 - فضای بیشتر
و ...
مزایای ریو نسبت به تندر :
1 - در صد داخلی سازی کمتر قطعات نسبت به تندر ( بله درست شنیدین . ریو تنها 21 درصد اون ساخت داخل در صورتی که تندر90 60 درصد از قطعات ساخت داخله و قراره بیشتر هم بشه و این خودش میتونه باعث پایین تر اومدن کیفیت تندر بشه ) البته الان شاهد پایین اومدن کیفیت تندر هستیم .
2 - قیافه بهتر ( میدونم سلیقه ایه )
3 - آیرودینامیک بهتر بدنه
4 - سرعت نهایی بیشتر
و ...
در آخر بگم که اگه میتونین بودجه رو تا 15 تومن افزایش بدین تندر90 بگیرین .
ریو SLX هم که پوریا جان گفتن قیمتش حدود 16 تا 16.5 هست که نظرم نسبت به تندر نمی ارزه !
البته ابن رو هم درنظر بگیر که درصدی از قیمتش هم به خاطر گیربکس اتوماتیکشه![]()
من تندر رو به ریو ترجیح میدم مگر اینکه با فضای داخل ماشین مشکل نداشته باشم
اگه با فضای کابین ریو مشکلی ندارید ریو انتخاب خوبیه!
محمد عزیز هم که یک تحلیل کامل از هر دو کرد حالا تصمیم نهایی با خودتونه!
ال نود تنها ماشین تو ایرانه که خارج کشور هم تولید میشه سوا از این کیفیت ساخت ال نود خیلی بهتر از ریو و امثال اوناست
بالاخره چی خریدی من هم ال 90راپیشنهاد می کنم ماشین خوب وباکیفیت وایمنی است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)