تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: galaxy s VS x10

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

امکان نداره زیر نور خورشید I9000 با X10 رقابت کنه
    دوست عزیز یه چیزائی میگیا یکی از خصوصیات S.AMOLED این هستش که عملکردش زیر نور خورشید بهتر از AMOLED هستش . حالا TFT بماند .

البته بعضی جاها عکس بوده که آیفون از Wave بهتر عمل کرده .

مخلصیم .

2. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه drm66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که در مورد i9000 می دونن می شه بگن کیفیت عکس و فیلم برداریش از ایکس10 بهتر هست یا...؟!!! و اگربهتر هست(چون یه جا انگار خوندم یکی از دوستان گفته بودن بهتره) چه جوری می شهکه بتر می شه؟!منظور اینه که من یه مبتدی هستم ولی خوب این که ایکس 10 دوربینش 8 باشه ولی بازم کیفیتش بهتر از دوربینه 5 سامسونگ نباشه واسم جای سوال داره!!؟؟!!!(لطفا خیلی ساده توضیح بدین! مرسی)

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

هنوز شماها در حال بحث کردنید

بزارید گوشی بیاد مقایسه میشه جواب سوالاتونو میگیرید

ولی دوستان بخاطر اینکه از یه برندی خوشتون نمیاد نباید بیاین در موردش بد بگید چیزی که خودتون اعتراف کردید

ایشالا منو امیر گوشیو میگیریم ایکس 10 دارا هم بیان اینجا با هم مقایسه میکنیم

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

منظور اینه که من یه مبتدی هستم ولی خوب این که ایکس 10 دوربینش 8 باشه ولی بازم کیفیتش بهتر از دوربینه 5 سامسونگ نباشه واسم جای سوال داره!!؟؟!!!(لطفا خیلی ساده توضیح بدین! مرسی)
    خوب x10 عکاسیش شاید بهتر باشه

ولی فیلم برداری ربطی به 8 مگا یا 5 مگا نداره

فیلم برداری گالاکسی hd 30 فرم هستش 720 p

ایکس 10 هم فک کنم wvga باشه البته زیاد مطمین نیستم تو نخ سونی نیستم زیاد

5. 4 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که در مورد i9000 می دونن می شه بگن کیفیت عکس و فیلم برداریش از ایکس10 بهتر هست یا...؟!!! و اگربهتر هست(چون یه جا انگار خوندم یکی از دوستان گفته بودن بهتره) چه جوری می شهکه بتر می شه؟!منظور اینه که من یه مبتدی هستم ولی خوب این که ایکس 10 دوربینش 8 باشه ولی بازم کیفیتش بهتر از دوربینه 5 سامسونگ نباشه واسم جای سوال داره!!؟؟!!!(لطفا خیلی ساده توضیح بدین! مرسی)

کی گفته کیفیت عکسش بدتره یا بهتره ؟ کیفیت عکس چیزی نیست که کسی بتونه بگه بدتره یا بهتره همینجوری ..

فقط فعلا میشه گفت که x10 8 مگاپیکسل هست پس رو کاغذ بهتره ... و احتمالا هم بهتر باشه ...

البته ریویویی که امروز امد از c.net عکسی که از i9000 گذاشته بود حاکی از این بود که در محیط بسته عملکرد خیلی خوبی داره و این دیگه ربطی به مگاپیکسل نداره ... یا مثلا دینامیک رنج و ... اینها مسائلی هستش که باید تست بشه یا حداقل مقایسه بشه ...

و روی کاغذ هم فیلمبرداری i9000 بهتره ...

سروش شرمنده با هم دادیم
    Last edited by pulp_152; 05-06-2010 at 18:07.

7. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اگر تونستم و دوباره عکس رو پیدا کردم حتما میزارم

ولی بنده جوابم نگرفتم که کی گفته صفحه نمایش X10 ضد خش نیست؟!!!!!!!!توی پست 8 اعلام شده مثل اینکه ضدخش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب این عکس رو در پست 8 گذاشتم سایتش رو هم نوشته داخل عکس !

10. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوست عزیز تازه بنده عکسها رو دیدم!

اطلاع رسانیتون بسیار غلط هست!

در ضمن لطف کنید قبل از اینطور اطلاع رسانی غلط سوالی از X10 دارها کنید....X10 دارای دو چسب LCD هست این بلا برای چسب دوم اتفاق افتاده میتونید از یکی دوستان که همین بلا سرش اومد بپرسی....چسب دوم کاملا چسبیده به LCD
    که میتوان آن را جدا کرد

در ضمن دوستان تا اینجا که فهمیدم فقط از روی کاغذ نظر میدید

البته گفتم بنده با این شعار که X10 بهتر هست نیامدم فقط اومدم سوال کنم و بگم درسته که I9000 برتر هست ولی نباید هی بزنید توی سر X10....

دوست عزیز یه چیزائی میگیا یکی از خصوصیات S.AMOLED این هستش که عملکردش زیر نور خورشید بهتر از AMOLED هستش . حالا TFT بماند .
    بنده دوستی کسی که در مقابل صحبت عادی از من بخنده نیستم....

کاربر گرامی تا جایی که بنده تست کردم و دیدم صفحه نمایش TFT زیر خورشید بهتر از AMOLED عمل میکنه گمان میکنم جای Amoled و TFT را جا به جا نوشتید اگر هم میگویید که صفحه نمایش AMOLED از TFT بهتر هست حرفی ندارم!!

ولی دوستان بخاطر اینکه از یه برندی خوشتون نمیاد نباید بیاین در موردش بد بگید چیزی که خودتون اعتراف کردید
    فقط یک نفر بوده که آن هم بنده هستم لطفا جمع نبندید و دلیل اینکه از جنس کره ای خوشم نمیاد چون بیشتر در عرضه اتومبیل هستم

به نظر بنده این تست ها مشکل داره...در پست شماره 2 به باتری ضعیف I9000 اشاره شده ولی در دیگر پستها به باتری بهتر!

در پست قبلی عکسی از X10 به عنوان ضدخش نبودن گذاشته شده ولی این بلا برای چسب دوم اتفاق افتاده که با جدا کردن چسب متوجه خیلی چیزها خواهید شد

این تستها فقط از روی کاعذ است بهتر است که تا آمدن i9000 صبر کنید بنده نمیگم گوشی بدی هست ولی بهتر از اینه که در ابهام بمونیم!
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز تازه بنده عکسها رو دیدم!

اطلاع رسانیتون بسیار غلط هست!

در ضمن لطف کنید قبل از اینطور اطلاع رسانی غلط سوالی از X10 دارها کنید....X10 دارای دو چسب LCD هست این بلا برای چسب دوم اتفاق افتاده میتونید از یکی دوستان که همین بلا سرش اومد بپرسی....چسب دوم کاملا چسبیده به LCD
    که میتوان آن را جدا کرد
    شما پست هارو نمیخونی یا اگه میخونی سر سری رد میشی !

خوب چرا بر چسب گذاشتند ؟ اگر خش نمیفته دلیلی داره برچسب بزارن ؟ معمولا برای صفحات نمایشی برچسب میزارن که خش میفته مثل omnia 8000 یا s5230 یا 5800 .. دیگه چه نیازی هستش به برچسب اگر خش نمیفته ؟

گفتم که سایتی که عکسهاشو گذاشتم بلاک شده ...بابت همین نمیتونی ببینی ...

عکسهاشو بالا گذاشتم که خش افتاده ... ولی فعلا سایته بلاک شده بعدا باز میشه میبینی ...
    میشه پستی که گفته باتریش ضعیفتره رو بیاری ؟

x10 رو نمیکوبونیم ...اطلاعات درست داریم میدیم ... که باید قبلا میدادیم ! بخاطر بوجود نیامدن بحث و دلخوری ندادیم ...ولی ...

مثل اینکه فقط مهمه دوستان x10 دار ناراحت نشن و بقیه دوستان ناراحت بشن ایرادی نداره
    Last edited by pulp_152; 05-06-2010 at 19:18.

13. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

فقط یک نفر بوده که آن هم بنده هستم لطفا جمع نبندید و دلیل اینکه از جنس کره ای خوشم نمیاد چون بیشتر در عرضه اتومبیل هستم
    سلام

منظورم شما بودی ( از کسی نمیترسم ) نمیخواستم نقل قول کنم منظورم از دوستان جمع بستن نبود احترام گذاشتن بود

جمع هم ببندم کار اشتباهی نکردم چون خیلی ها هستن تو همین انجمن موبایل

پشت سر محصولات سامسونگ حرفهای بدون منطق میزنن

مثال : گالاکسی یه کپی از آیفونه

سامسونگ این همه طرح داده که برای اولین بار توی صنعت موبایل بوده اومدن گیر دادن به گالاکسی

از نظر بعضیا گوشی لمسی + صفحه بزرگ = طرح آیفون اینم از اون حرفهای بی منطقشونه

15. 3 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کاربر فعال گرامی pulp_152

اولا شما میتونی بری از مهندسین و طراحان SE سوال کنید چرا چسب گذاشتند اونم 2تا؟!

دوما شما میتونی یک گوشی صفحه نمایش خازنی به بنده معرفی کنید که صفحه نمایشش ضدخش نباشه؟

واقعا نمیدونم مشکل از چیه بنده پستی که مطالعه کردم نوشته بود عملکرد ضعیف!!!!
    به هرحال نمیشه در مورد باتری نظر داد شما مگه تست کردی؟!
    کاربر گرامی S@nti@go_s&k

بنده نگفتم از چیزی میترسید شما متعصبین کلا در مقابل صحبت عادی بدجور جبهه میگیرید!!!!

دوست عزیز جمع بستن مکان داره زمان داره...جمع بستن شما در اینجا یعنی کسانی که X10 دارند و نسبت بهش متعصب هستند

الان توی همین آخرین پست شما این جمعی که بستید باعث بحث میشه...این نوع حرف زدن شما طرفی که این حرف رو زده رو به دعوا میکشه!بهتر هست جوابتون رو به خود کسی رو این حرف رو زده بگید خودتون میدونید چه کسی بوده و امکان داره اون شخص اینجا نیاد و شما دارید غیبتش رو میکنید و این کاملا ناپسند هست!

موفق باشید
    Last edited by meha; 05-06-2010 at 20:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •