من به كره جنوبي و آفريقا راي دادم
آفريقا كه چون ميزبانه بايد گل بكاره كره هم خدا همراهش باشه !![]()
من به كره جنوبي و آفريقا راي دادم
آفريقا كه چون ميزبانه بايد گل بكاره كره هم خدا همراهش باشه !![]()
اولآ که امیدوارم هر چی تیم آسیاییه ( منهای استرالیا که البته اونم آسیایی نیست!) همون دور اول حذف بشن!
دوم اینکه امیدوارم آفریقای جنوبی حداقل از گروهش بیاد بالا اینجوری خیلی بهتره از لحاظ هیجان بازیها اگه بالاترم رفت که چه بهتر ولی نه به سبک کره 2002
تیمهایی که فکر میکنم شگفتی ساز بشن صربستان - ساحل عاج - ایالات متحده و اروگوئه
کره شمالی سابقه پدیده شدن داره![]()
ساحل عاج ... دوره قبل هم بد شانسی اورد و در گروه سختی خورد ... وگرنه مثل سنگال در 2002 میشد . حتی بهتر .
ساحل عاج.
با وجود ستار های زیاد و فوق ستاره ای مثل دروگبا
تیمایی مثل صربستان و آفریقای جنوبی هم می تونن شگفتی ساز بشن.
بله كاملا درسته ؛ كره شمالي فقط يك بار در سال 1966 به جام جهاني رسيده كه اونجا بعد از شكست دادن ايتاليا تا يك چهارم نهايي بالا اومده و در مقابل پرتغال بازي رو 3- 0 جلو بود كه با ناداوري حذفش كردن ! بعد از اون چندين بار ميتونست بهجام جهاني بره كه از شركت در مرحله مقدماتي انصراف داد .
از سال 1966 با عنوان سالي كه كره شمالي به فوتبال دنيا شوك وارد كرده ياد ميكنن![]()
فقط ساحل عاج و البته استرالیا
جدی ؟؟؟نمیدونستمبله كاملا درسته ؛ كره شمالي فقط يك بار در سال 1966 به جام جهاني رسيده كه اونجا بعد از شكست دادن ايتاليا تا يك چهارم نهايي بالا اومده و در مقابل پرتغال بازي رو 3- 0 جلو بود كه با ناداوري حذفش كردن ! بعد از اون چندين بار ميتونست بهجام جهاني بره كه از شركت در مرحله مقدماتي انصراف داد
یه خورده بیشتر توضیح بده ببینم داستان چی بوده
اخه چه جور ممکنه کره شمالی که 3 به صفر جلو بوده با ناداوری حذف بشه؟؟مگه اون داور چیکار کرد؟؟عجب کارای خفنی میکنن این داورا
آمریکا که فکر کنم تا یک هشتم بالا بره.
کره شمالی هم امیدوارم هیچ کاری نکنه و نمیتونه بکنه. (بالاخره باید یه فرقی بین بدترین کشور دنیا (رتبه دوم=ایران) بقیه کشورها باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)