تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: ASUS - DSL-G31 یا Linksys Wireless-N WAG120N؟ مسئله اینست!

داره خودمونی میشه nima2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من هم با حرف m9780d موافقم
    چون خود من مدل linksys wag54g2 دارم و بردش رو تا 4 طبقه هم تست کردم.
    در ضمن برای یکی از دوستان همین مدل wag120 رو براش گرفتم وخونشون طبقه 3 هست و تا پارکینگ که خودشم -1 است ( 4 طبقه ) براحتی connect میشه و میشه استفاده کرد
    بنظر من مدل لیکسیس برد خوبی داره.

2. این کاربر از nima2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با این حرفت موافق نیستم
    ساختمون ما یه ساختمون 12 طبقه هست ما چهارم هستیم و دوستم هم 12 اون راحت مودم منو پیدا میکنه میتونه استفاده کنه! جدای از اینکه 8طبقه اختلاف و 8 سقف در ضمن تا حالا شده از تو خونه اش 2.5 ساعت آن بودیم و دی سی نداده همین طور تو لابی مجتمع با لپ تاپم آن شدم !
    سلام
    من هم با حرف m9780d موافقم
    چون خود من مدل linksys wag54g2 دارم و بردش رو تا 4 طبقه هم تست کردم.
    در ضمن برای یکی از دوستان همین مدل wag120 رو براش گرفتم وخونشون طبقه 3 هست و تا پارکینگ که خودشم -1 است ( 4 طبقه ) براحتی connect میشه و میشه استفاده کرد
    بنظر من مدل لیکسیس برد خوبی داره.
    موانع روی این نوع مودم ها خیلی اثر میزارن
    بستگی به موقعیت داره
    کسی نمیگه این مودم ها بده
    من خودم کار کردم برای پوشش کارت شبکه بین دو آپارتمان به فاصله کمتر از 50 متر مشکل داشتیم که آخرش مجبور شدیم از اکسس پوینت برای اون نقطه استفاده بکنیم
    چیزی که برام جالب بوده اینه که امواج این دستگاه بین طبقات خیلی خوبه و من حرف شما رو تایید میکنم ولی تو فضاهای باز نه. مثل پوشش دو ساختمون کنار هم یا پوشش برای مثلا استفاده از نت تو حیاط و ...
    این چیزیه که من خودم به عینه تجربش کردم
    دلیلش هم اگه تخصصی تر بخوایم بهش نگاه کنیم اینه که هم پوشانی هر دو وسیله برای مثال لپ تاپ و مودم یا مودم و گوشی تو فضاهای باز خیلی کمتر از فضاهای بسته ست
    برای همین نه فقط تو حیاط(که شاید کمتر کسی بخواد از نت تو حیاط استفاده کنه) بلکه بینا بین دو ساختمون امکان سیگنالدهی خیلی کم میشه
    Last edited by alpha007; 05-06-2010 at 18:38.

4. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

برادرها موج به صورت مستقیم وذره ای پخش میشود من کنار پنجره باشم دوستم 10 طبقه پایین کنار پنجره مشکلی پیش نمیاد
    ولی مردین برین تو تو جایی که از هر طرف چندین دیوار باشه نگکاه کنین وصل میشه!
    برادر لابی آپارتمان رو بیشتر تو ضیح میدی روتر کجا بود شما کجا مثلا تو اسانسور آنتن میداد؟
    از همه مهمتر روتری بگیرید که قابلیت تعویض آنتن رو داشته باشین برین آنتن 5 دی بی 7 دی بی نشد 9 دی بی بگیرین بعضی هاشون که مثل آنتن بیرون نصب میشن و یه شهرک رو به فیض میرسونن!!!!!!!!!!

6. این کاربر از ieeeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •