نه مشکلی پیش نمیاد. من واسه اینکه منو رو از حالت آبی به زرشکی تبدیلش کنم اکثر کشورها رو امتحان کردم ولی فایده ای نداشت. اما مشکل شمارو حل میکنه.
نه مشکلی پیش نمیاد. من واسه اینکه منو رو از حالت آبی به زرشکی تبدیلش کنم اکثر کشورها رو امتحان کردم ولی فایده ای نداشت. اما مشکل شمارو حل میکنه.
بابا بزار همون انگلیسی بمونه خیلی بهتره.من اگه بابام گیر نده همون انگلیسی میزارم.چیز خاصی نداره که نتونی بفهمی.
به نظر من بعضی اصطلاحات انگلیسی هستن که وقتی فارسی میشن مضحک و خنده داره.پس همون انگلیسی خیلی بهتره.
آپگرید هم اگر مربوط به اون نباشه ممکنه دردسر ساز بشه و اگر گارانتی نداشته باشید که تی وی رو به یه مجسمه تبدیل میکنه.اونوقته که به زبان اردو هم راضی میشید
شما کجا گرفتید تی وی رو؟؟واسه بانه هم همشون فارسی دارن.حالا موندم واسه شما از کجا اومده؟
دِ اگه با من بود كه با زبان فرانسه ش هم كنار ميومدم ولي كسايي هستند كه گير ميدن و اين مسئله رو ايراد مي دونن ! اصلا بعد از تنظيمات اوليه كه تموم شد كسي مگه زود به زود منو رو باز ميكنه كه زبانش هم مهم باشه !!!
از بانه گرفتيم !!! ولي از كجا بدونيم كه زبان فارسي نداره !
همه همينو ميگن !
خلاصه مشكل منوي فارسي و باز نكردن بعضي از فرمت ها كلا lcd رو از چشممون انداخته !
انصافا منو فارسی اصلا مشکل نیست.کاش تی وی ما فارسی نداشت.
خوب شما اگه اینو در نظر بگیرید که خیلی از تی وی های دیگه همون فرمت هایی که ال سی دی شما پخش میکنه رو هم پخش نمیکنه نه تنها از چشمتون نمیفته بلکه تو چشمتون عزیز هم میشه.
راستی چه فرمت هایی رو نمیخونه؟؟؟
ضمنا با این برنامه بار کدش رو بزن ببین ساخت کجاست:
بینشون فاصله انداختم تا شیلتر نشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ebi66_boukan; 05-06-2010 at 10:06.
باركدش رو همون بانه قبل از خريد زدم و ساخت كره در اومد .
فايلهاي MKV و 3GP و DAT رو نميخونه ! البته MPG رو هنوز امتحان نكردم ولي AVI رو خوب پخش ميكنه !
واقعا خيلي عجيب كه dat رو مثلا نميخونه البته من هنوز مشكوكم c550 ميتونه مثل c650 بخونه فرمتها رو يا نه ?
يكي از دوستان اينجا عنوان كردند خاطرم نيست اگه كسي در اين مورد اطلاعي داره خوشحال ميشم بدونم
تو دفترچه برگای آخر نوشته که چیارو میخونه.جالبه میگید MKV نمیخونه.شاید استثنا یکی رو نخونده.بازم امتحان کنید.DAT رو که فکر کنم همه نمیخونن و برای خوندن DAT ها فکر کنم باید از DAT به MPEG تغییر بدید.البته اینو شنیدم و تست نکردم.
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
ابی جان B650 میتونه DAT رو بخونه؟؟/
b650 تا حالا كه به فرمتي گير نداده من DAT و حتي فرمت ركورد شده از --- كه خيلي بد قلق هم هست MPEG2 رو هم ميخونه
فرمت شبكه هاي HD يعني TS رو هم اجرا مينه MKV و WMA همينطور
الان VOB يا همون فذمت DVD ها رو هم تست زدم ميخونه 3GP رو هم ميخونه
تنها فرمتهايي كه تست زدم واجرا نميكنه MOV و FLV هست ابي جان
Last edited by t_tanhayam; 05-06-2010 at 13:49.
dat رو هنوز امتحان نکردم. چون اکثرا پسونداشونو به MPG تغییر میدم. اما تا حالا هر فیلم HD که گرفتم پخش کرده.
من قبل از خرید دفترچه های همه مدلها رو دانلود کردم و صفحه به صفحه باهم مقایسه کردم. از نظر USB خیالتون راحت. هیچ فرقی ندارن.
واسه من که Dat رو نخوند که هیچ بلکه حتی تو لیست فایل های موجود در مموری هم نشونش نداد.
WMA و 3gp رو خوند.ولی صدای 3gp رو نخوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)