تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مانيتور (FULL HD,LED) ال اي دي فول اچ دي LG با قيمت مناسب وارد شده--- حتما ببينيد

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه حرفا
    شما واقعا تشخيص مميدي فرق 5 با 2 رو؟ به جز تو بازي هاي خيلي اكشن؟؟؟ واقعا شما چه راهنمايي هستي براي اين فروم؟ هر كي مايتور ميخوواد بدون توجه به نيازش ميگي X2370L . فقط همين
    هيچ ايده ديگه اي هم نداريد خدارو شكر.

2370 ارزش 350 تومن داره ولي 2250 ارزش 290 تومن نداره؟؟؟ شما از اطلاعات شخصيتون اين تشخيص رو دادي؟ اصلا ديدي اين مانيتور رو كه 5 روزه اومده؟؟؟
    رستانس تايم 5 با 2 براي كاربري كه فيلم ميبينه هيچ فرقي نداره . ضمن اينكه كابل HDMI براي بازي خوبه كه براي اون فقط 2261 پيشنهاد ميشه. چون از همه لحاظي امتحانشو پس داده
    شما بهتره بیخود و بیجهت درباره چیزی که اطلاعاتی ندارید اظهار نظر نکنید
    نظرات sir payman درباره مقایسه دو مانیتور ذکر شده بجا و تایید شده ست
    فکر نمیکنم من و sir payman این نظر شما رو داشته باشیم که هر کس مانیتور بخواد بهش 2370 پیشنهاد بدیم!
    2370 یه نمونه بحق بی نقص و ایراده
    این رو باید به شما گفت که بی مورد از بعضی اقلام ایراد میگیرید نمونش 2370
    بله
    اگه کسی تو رنج قیمت 2370 مانیتوری بخواد من خودم اونو پیشنهاد میدم بهش چون اینجا جاییه که باید درست اظهار نظر کرد نه از روی امیال شخصی
    اما درباره نظرات غیر کارشناسانه شما:
    رسپانس 2 و 5 تفاوتی چندانی نداره ولی وجود رسپانس 2 برای یه مانیتور حسنه
    وجود پورت HDMI برای یه مانیتور حسنه
    led بودن یا نبودن یه مانیتور چندان مهم نیست ولی وجود اون تو یه مانیتور حسنه
    پس میبینید که همه اینها تو 2370 جمع شده
    و دلیلی نداره به کسی که بودجش میرسه برای خرید پیشنهادش ندیم
    مانیتورهای زیاد دیگه ای هم هست که من خودم تو پست ها و تاپیک های مختلف دربارش اطلاعاتی ارائه کردم ولی خیلی خوبه که از روی درایت نظر بدید نه تنها از روی شنیده ها و صحبتهای فروشنده ها و ...
    شما خودت این مانیتور رو دیدی که به قول خودت 5 روزه اومده؟
    حتما کاملا هم بررسیش کردی نه؟

Last edited by alpha007; 08-06-2010 at 13:22.

2. 2 کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه حرفا
    شما واقعا تشخيص مميدي فرق 5 با 2 رو؟ به جز تو بازي هاي خيلي اكشن؟؟؟ واقعا شما چه راهنمايي هستي براي اين فروم؟ هر كي مايتور ميخوواد بدون توجه به نيازش ميگي X2370L . فقط همين
    نه تنها من بلکه توی بازی یک بچه هم میتونه تشخیص بده اختلافشوم رو , شما برو یک مانیتور که میشه رسپانز تایمش رو تنظیم کرد رو گیر بیار و تایمهای مختلف رو توی گیمهای مختلف امتحان کن اون موقع میبینید که کاملا قابل تشخیص هست.
    واقعا این صحبتهای بی اساس و یک طرفه خسته کننده هست , شما اگر تمام پستهای منو بخونید میبینید که توی خیلیهاشون که سیستمهای پایین دارند مانیتور fullHD رو پیشنهاد نکردم و خیلیها هم که برای گیم میخواستن بهشون 2261 رو پیشنهاد کردم.در مورد راهنما بودن هم ما اینجا به زور محصولی رو تحمیل نمیکنیم بلکه انتخاب مناسب رو میگیم حالا اگر از نظر شما این راهنمایی ها غلط هست به من ربطی نداره و شما میتونید با دلیل و مدرک اشتباه بودن حرفهای من رو ثابت کنید.
    هيچ ايده ديگه اي هم نداريد خدارو شكر.
    توی بازار محدودی که محصولات خوب توش خیلی کم هست نمیشه ایده های زیادی داشت مگر اینکه قصد گمراه کردن کسی رو داشته باشید.
    2370
    ارزش 350 تومن داره ولي 2250 ارزش 290 تومن نداره؟؟؟ شما از اطلاعات شخصيتون اين تشخيص رو دادي؟ اصلا ديدي اين مانيتور رو كه 5 روزه اومده؟؟؟
    1.5" سایز کمتر(دیگه خوددتون به دلیل سایز پایین مشکلات کوچیک شدن متن و ایکونها رو حساب کنید)
    نداشتن HDMI
    زمان پاسخگویی 5
    واقعا ارزش داره 2370 رو نگیری و این مانیتور رو بگیری
    این مانیتور حتی نسبت به 2261 هم هیچ برتری نداره.
    امثال شما کلا دوست دارن بدون دلیل بحث کنن اگر پستم رو درست میخوندی متوجه میشدی که گفتم حتی در مقابل 2261 هم ارزش خرید نداره چه برسه به 2370

رستانس تايم 5 با 2 براي كاربري كه فيلم ميبينه هيچ فرقي نداره .
    290 تومن بدی برای مانیتوری که ضعفش توی فیلم مشخص نمیشه و توی بازی مشخص میشهاصلا برای چی باید برای مانیتوری که اینچنین ضعفهایی داره 290 تومن داد؟
    ضمن اينكه كابل HDMI براي بازي خوبه كه براي اون فقط 2261 پيشنهاد ميشه. چون از همه لحاظي امتحانشو پس داده
    2261 هم برای کسی که میخواد مانیتورش رو به کنسول وصل کنه و پول زیادی نداره پیشنهاد میشه و اگر بالای 300 تومن بخواد هزینه کنه ایا گزینه بهتری غیر از 2370 هست؟ اگر شما میشناسید بگید.
    Last edited by sir payman; 08-06-2010 at 16:57.

4. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان به نظر من زیاد در این مرود با هم بحث نکنیم بهتره
    هر کس اینجا نظر خودش رو میده و کسانی مثل من هم جزییات رو کنار هم میذارم و مقایسه میکنم
    حال اگر شما نظرات همدیگر رو مورد شماتت قرار بدین من فکر میکنم لابد یکی این بین میخاد دروغ بگه یا اینکه نفعی براش داره

که صد البته اینجوری نیست

6. این کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •