الن دوباره فن رو باز کردم و خمیر سیلیکون زدم .... بعد یه بازی باز کردم و در همون حین هم یه فیلم گزاشتم جواب این شد :
حالا جدای از مشکلات فن ما میشه یه مقدار توضیح در مورد دمای مناسب cpu بدی ... اگر بدی یه دنیا ازت ممنون میشم ....
الن دوباره فن رو باز کردم و خمیر سیلیکون زدم .... بعد یه بازی باز کردم و در همون حین هم یه فیلم گزاشتم جواب این شد :
حالا جدای از مشکلات فن ما میشه یه مقدار توضیح در مورد دمای مناسب cpu بدی ... اگر بدی یه دنیا ازت ممنون میشم ....
خوب حالا دما خوب شد دمای سی پی یو باید کمتر از 50 درجه باشه تو لود فقط الان دمای GPU ت زیاده![]()
سلام ....
اگر اشتباه نکنم gpu مربوط میشه به 'گرافیک ...درسته ؟ یعنی مربوط میشه به کارت گرافیکی .... کارت گرافیکی من gforce 9500 gt هست ... الان تو سایت nvidia گشتم در مورد کارت گرافیکیم اینو پیدا کردم :
توش نوشته که Maximum GPU Temperature in C هستش 105 درجه سانتی گراد ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان gpu من نهایت بشه 70 تا این زیاد هست برای این ؟ یعنی خطرناک هست آیا ؟
من وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم صدای خوبی داره اما بعد از مدتی آنچنان صدای فنش زیاد میشه که اعصای واسم نمیزاره و مجبور میشم خاموشش کنم و با لپ تاپ کارمو ادامه بدم.
مشکل اصلی میدونم که از فن CPU هست ولی آیا راه حلی داره یا باید عوض کنم ؟؟؟
اگه یه دونه بخرم چه مارکی خوبه و حدود قیمتش چه قدره؟ (در ضمن من اهل بازی نیستم و فقط برای فیلم ، آهنگ و وب از کامپیوتر استفاده میکنم)
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
CPU 3.2
Ram 1GB
سلام ...خیلی ممنون ....منظورت از استوک و غیر استوک چیه ؟ بعد اینی که معرفی کردی چند هست ؟ چون یه فن ارزشش رو نداره که بخوام به خاطرش یه cpu رو به خطر بندازم ....
منظورت چیه که حیفه این cpu هست؟چون منم همین cpu رو دارم و تو سایت اینتل خووندم تا 72 درجه بره مشکلی واسش پیش نمیاد.الان گذاشتم رو حالت اتومات تا 3.3 Ghz اوور می شه و دماش نهایتن تا 60 می رسه در لود کامل.به نظر شما این دما زیاده؟البته یه بار تا 4 Ghz اوور کردم که واقعن داشت منفجر میشدو دماش تا 75 هم می رسید با همون فن استوک خودش که مادربرد بوق هشدار می زد!
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
استوک رو به همون عکس فنی که تو پست اول گذاشتی میگن،همون فن اصلیش.از قیمتا خبری ندارم ولی فکر کنم از 20تومان به بالا باشه
به نظر من عمر خودشه کرده تو بازار قیمتش 8000 تومان یکی دیگه بخر خودتو راحت کن
درسته چون من خودم یه خورده تو دما حساسم اینو گفتم شایدم مشکلی پیش نیاد ولی به مرور زمان PERFORMANCE ش پایین میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)