منم ماشين رو ترجيح ميدم چون صورتم به تيغ حساسيت داره البته فقط واسه مراسم هاي خاص از تيغ استفاده ميكنم
منم ماشين رو ترجيح ميدم چون صورتم به تيغ حساسيت داره البته فقط واسه مراسم هاي خاص از تيغ استفاده ميكنم
تراشيدن مو با تيغ باعث خراش برداشتن پوست وراه يافتن باكتريهاي پوست به زير ان و نتيجتا جوش زدن در افراد حساس ميشه
هيچ منبع پزشكي كه براي تراشيدن ريش منعي قائل شده باشه نميشناسم وگذاشتن ريش هم در دنياي امروز به سليقه افراد بستگي داره و حسني نداره مگر در قطب جنوب زندگي كنيد. بحث هاي غير پزشكي هم جاش توي تاپيك پزشكي نيست كه جواب بدم
اين ماشين هاي سه موتوره كه مث تيغ ميزنن اسمشون چيه و قيمتشون چنده؟
تائید میشه...
مجید جان، به نظر من هر یکی دو ما یه بار واسه تنوع تیغ بزنی خوبه (حداقل واسه تنوعش) ولی کلا اصلاح با ماشین خیلی بهتره... حداقل آدم سریع صورتش اصلاح میشه و میره به کاراش برسه!
تیغ زدن علاوه بر اون ویژگی های منفی که دوستان گفتن وقت گیر هست! کی حوصله داره!
یاعلی![]()
داداشی همه مدل داره ... فیلیپس , براون
من خودم فیلیپس دارم خیلی عالیه ... من خریدم 85 تومن . از 70 تومن داره تا 200 تومن
اون 200 تومنی مثلا LED داره , زیره دوش هم استفاده میشه , شارژ میشه و ...
حالا دیگه اینقدر زدن ریش رو حرام نکنید...
به قول دوستمون بهترین همون 5 تیغه فیوژن هست ... من خودم با ماشین میزنم 1 سال و نیمی میشه ولی از اونجایی که میخوام به قول معروف از حالت فابریک در بیاد امروز میخوام با این فیوژن 5 تیغه برم بزنم ...
.....
ولی قبلش صورت رو با آب گرم بشورید و ژل اصلاح بزنید و بعدش هم افتر شیو بزنید + 5تیغه + از بالا به پایین بزنید نه از پایین به بالا
مشکلی ایجاد نمیکنه و منم موافق نیستم همیشه با تیغ بزنیم هرچند وقت یه بار با تیغ بزنه بعدشم با ماشین بهترین حالت ممکن هست+ اینکه هر چند وقت یک بار هم با تیغ بزنید ریش کلا فرم بهتری پیدا میکنه تا اینکه همش با ماشین زده بشه اگرم میخواین سفید کنین که هیچ ! ولی از اینکه بعد یه مدت در سنین بالاتر باعث افتادگی پوست صورت میشه اطمینان پیدا کردم!
(شما ها میتونید به ماهایی که با تیغ میزنیم بگید گناه کار!!!)
دوست عزیز فکر نمیکنم کسی اینجا زدن ریش رو حرام کرده باشهحالا دیگه اینقدر زدن ریش رو حرام نکنید ...
به قول دوستمون بهترین همون 5 تیغه فیوژن هست ... من خودم با ماشین میزنم 1 سال و نیمی میشه ولی از اونجایی که میخوام به قول معروف از حالت فابریک در بیاد امروز میخوام با این فیوژن 5 تیغه برم بزنم ...
.....
ولی قبلش صورت رو با آب گرم بشورید و ژل اصلاح بزنید و بعدش هم افتر شیو بزنید + 5تیغه + از بالا به پایین بزنید نه از پایین به بالا
مشکلی ایجاد نمیکنه و منم موافق نیستم همیشه با تیغ بزنیم هرچند وقت یه بار با تیغ بزنه بعدشم با ماشین بهترین حالت ممکن هست+ اینکه هر چند وقت یک بار هم با تیغ بزنید ریش کلا فرم بهتری پیدا میکنه تا اینکه همش با ماشین زده بشه اگرم میخواین سفید کنین که هیچ ! ولی از اینکه بعد یه مدت در سنین بالاتر باعث افتادگی پوست صورت میشه اطمینان پیدا کردم!
(شما ها میتونید به ماهایی که با تیغ میزنیم بگید گناه کار!!!)![]()
ریش خب بعضی ها کوسه هستنیعنی نصفی ریش سیبیل در میارن نصفی دیگه در نمیاد در این نوع حدیث قدسی داریم که باید ریش رو با تیغ زد " البته با ریش تراش 3 تیغه هم میشه " !!!
داداشي اين مدل ميتونه مث تيغ صورت رو صاف كنه؟بعد بايد قبلش با ماشين موزر موها رو كوتاه كنيم؟
آره قشنگ سفید میکنه این 3 موتوره ها ...
نباید ریش خیلی بلند باشه واسه زدنش البته میزنه اما کند میشه اونجوری .
اگه ریش خیلی بلند باشه باید یه بار با موزر بزنی بعد اما اگه متوسط باشه یهو با همون 3 موتوره ها بزنی عالی میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)