تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: بالا نرفتن فرکانس CPU

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من که به شما گفتم چیکار کنید ولی شما توجه نمی کنید

گفتم که الان لازم نیست دست به فرکانس رمها بزنید

خوب از AUTO درش بیارید و ضریبش را بذاری روی 4X

ممکن هست در مادربرد شما نامش FSB HOST یا CPU SPEED باشه که مقدار پیش فرضش از 200 شروع میشه

شما اگر این کاری را که من میگم انجام بدی فرکانس پردازنده آروم آروم بالا میره و شما کنترل بیشتری روی فرکانس پردازنده داری

البته مادربرد شما برای اورکلا اصلا گزینه مطلوبی نیست و حتی اگر به فرکانس 3 هم برسید خیلی خوب هست
    ممنون
    ولی خب خودم میدونم که گزینه خوبی برای اورکلاک نیست ، چون من اون موقعی که سیستمو عوض کردم ، زیاد تخصصی توی اورکلاک و ... نداشتم و برای اون کار نمیخواستم
    ولی مشکل اینه که با همین مادربرد تا فرکانس 3.2 رو راحت میرفت و بعد از اونو دیگه سیستم بالا نمیومد ولی الان چه بذارم روی 2.5 ، چه بذارم روی 3 هیچ تغییری نمیکنه
    الان HT رو هم روی 800 گذاشتم ولی CPU-Z هنوزم مثل همون عکسی هست که پست اول گذاشتم و تغییری نکرده و HT روی 1000 هست
    CPU Speed یا ... هم پیدا نشد ، فقط یه گزینه هست به نام cpu overclocking function که وقتی فعال کنی ، یه گزینه دیگه هست بنام cpu overclocking frequency که مقدارش روی 200 هست و امکان تغییرش هم وجود نداره

دقیقا نمیدونم از چه موقع اینطوری شده ، ولی من نسبت به قبل فقط فن سی پی یو رو به هایپر TX3 تغییر دادم (که فکر نمی کنم ربطی داشته باشه) ، چند بار هم بایاس رو آپدیت کردم
    تنظیمات دیگه بایاس رو تغییر میدم ، اعمال میشه ولی تنظیمات مربوط به سی پی یو مثل اینکه هیچ تغییری رو حاصل نمی کنه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یه گزینه دیگه هست بنام cpu overclocking frequency که مقدارش روی 200 هست و امکان تغییرش هم وجود نداره
    همین گزینه هست

شما مقدارش را از 200 بذارید روی 210 و بعد یک تست کنید ببینید در CPU-Z فرکانس بالا میره یا نه؟

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همین گزینه هست

شما مقدارش را از 200 بذارید روی 210 و بعد یک تست کنید ببینید در CPU-Z فرکانس بالا میره یا نه؟
    خب مشکل اینه که اون اصلا مقدارش قابل تغییر نیست!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

قابل تغییر هست

شما برید روی گزینه و با + و - روی کیبورد زیاد و کمش کنید

6. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

قابل تغییر هست

شما برید روی گزینه و با + و - روی کیبورد زیاد و کمش کنید
    ممنون
    اصلا حواسم به + و - نبود!
    اینم شات از CPU-Z :

ولی مشکل اینه که قبلا روی تنظیمات دیفالت بایاس ، multiplier رو تغییر میدادم و اعمال میشد ولی الان نمیشه!
    الان دمای سی پی یو هم 2 درجه بالا رفت
    میشه یه توضیح بدی که اینطور تغییر دادن چه فرقی با تغییر دادن دستی فرکانس سی پی یو داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ولی مشکل اینه که قبلا روی تنظیمات دیفالت بایاس ، multiplier رو تغییر میدادم و اعمال میشد ولی الان نمیشه!
    الان دمای سی پی یو هم 2 درجه بالا رفت
    میشه یه توضیح بدی که اینطور تغییر دادن چه فرقی با تغییر دادن دستی فرکانس سی پی یو داره؟
    ببینید پردازنده شما مدل BLACK EDITION نیست یعنی مالتیپلایر باید قفل باشه

ولی بعضی مادربرد ها درون بایاسشون قابلیتی را دارند که اجازه میده یک مقدار جزیی روی مالتی پلایر مانور داد

احتمالا مادربرد شما هم درون بایاسش این قابلیت را داشته ولی با آپدیت بایاس این قابلیت در نسخه جدید بایاس بنا به دلایلی (مثل پایداری بیشتر سیستم) حذف شده

از این حرف ها که بگذریم میرسیم سر تفاوت تغییر فرکانس در این روش و با استفاده از مالتیپلایر

خوب این روش تا حدودی پیشرفته تر و به طبع اون پیچیده تر هست

شما با افزایش مالتیپلایر فقط فرکانس پردازنده را افزایش میدادی ولی از این طریق هم فرکانس پردازنده هم رمها و هم ظریب HT را هم زیاد کردی

البته هر دو روش موجب افزایش دمای پردازنده میشه و این افزایش 2 درجه ای کاملا طبیعی هست

ولی این روش باعث افزایش پرفرمنس سیستم به مقدار نامحسوس میشه که در کاربردهای حرفه ای مثل محاسبات سنگین ریاضی تا حدودی موثر هست

شما میتونید از همین روش برای اورکلاک پردازنده خودتون استفاده کنید فقط باید چند تا نکته را دقت کنید که فرکانس HT از 1000 بیشتر نشه و فرکانس رمهای شما که فکر کنم 800 باشه از مقدار 840 بیشتر نشه

برای فرکانس HT با کاهش ضریب از 5X به 4X فرکانس را زیر 1000 نگه دارید و برای فرکانس رمها هم از ضریب فرکانس رمها با نام FSB SD RAM RATIO که الان روی 1:2 هست استفاده کنید و کمش کنید

البته پردازنده شما برای اورکلاک واقعا گزینه مطلوبی هست ولی مادربرد شما اصلا چنگی به دل نمیزنه

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببینید پردازنده شما مدل BLACK EDITION نیست یعنی مالتیپلایر باید قفل باشه
    منظورتون اینه که black edition هست دیگه؟
    ولی بعضی مادربرد ها درون بایاسشون قابلیتی را دارند که اجازه میده یک مقدار جزیی روی مالتی پلایر مانور داد
    از داخل تنظیمات تا 5 گیگاهرتز جا داره!
    ولی برای من تا 3.2 بیشتر نمیرفت
    احتمالا مادربرد شما هم درون بایاسش این قابلیت را داشته ولی با آپدیت بایاس این قابلیت در نسخه جدید بایاس بنا به دلایلی (مثل پایداری بیشتر سیستم) حذف شده
    من بایاس رو به تاریخ اولین فایلی که تولیدکنندش داده بیرون ، برگردوندم ولی مشکل حل نشد
    احتمال میدم ورژن بایاس اشتباست
    این قابلیت حذف نشده ، بلکه اعمال نمیشه!
    میشه مشکل سخت افزاری باشه؟؟
    این عکسو از تایپیکای قدیمی که خودم زدم پیدا کردم:

قبلا که روی این مقدار میرفت ، سرعت لود هم بالا میرفت

البته هر دو روش موجب افزایش دمای پردازنده میشه و این افزایش 2 درجه ای کاملا طبیعی هست
    البته دما به همون حالت قبلی برگشت
    توی لود کامل به 54 میرسه
    لود صفر به 47!
    شما میتونید از همین روش برای اورکلاک پردازنده خودتون استفاده کنید فقط باید چند تا نکته را دقت کنید که فرکانس HT از 1000 بیشتر نشه و فرکانس رمهای شما که فکر کنم 800 باشه از مقدار 840 بیشتر نشه

برای فرکانس HT با کاهش ضریب از 5X به 4X فرکانس را زیر 1000 نگه دارید و برای فرکانس رمها هم از ضریب فرکانس رمها با نام FSB SD RAM RATIO که الان روی 1:2 هست استفاده کنید و کمش کنید
    برنامه ای هست که تعیین کنه که تا چه مقدار میشه اورکلاک کرد؟
    و مقادیر رو تعیین کنه؟
    ضمنا فرکانس HT رو میشه یه توضیحی در موردش بدی؟

مرسی که راهنمایی می کنین
    Last edited by Mahdi.p30; 04-06-2010 at 17:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منظورتون اینه که black edition هست دیگه؟
    خیر منظور من این هست که BLACK EDITION نیست و می تونید از سایت AMD هم برسی کنید

از داخل تنظیمات تا 5 گیگاهرتز جا داره!
    ولی برای من تا 3.2 بیشتر نمیرفت
    البته شما هیچوقت با پردازنده 65 نانومتری به 5 گیگاهرتز نمیرسید ولی برای اینکه به 3.5 برسید باید به VCORE ولتاژ بدی

من بایاس رو به تاریخ اولین فایلی که تولیدکنندش داده بیرون ، برگردوندم ولی مشکل حل نشد
    احتمال میدم ورژن بایاس اشتباست
    این قابلیت حذف نشده ، بلکه اعمال نمیشه!
    میشه مشکل سخت افزاری باشه؟؟
    شما یک جامپر ست آپ هم انجام بدین

یعنی کل سیستم را از برق بکشید و باتری مادربرد را در بیارید و کنارش یک جامپر هست که سه پین داره

اتصال را از پین اول و دوم جدا کنید و برای 20 ثانیه روی پین دوم و سوم بذارید و دوباره به حالت اول برگردونید

بعدش باتری را جا بزنید و سیستم را روشن کنید و یک امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر؟!

برنامه ای هست که تعیین کنه که تا چه مقدار میشه اورکلاک کرد؟
    و مقادیر رو تعیین کنه؟
    خیر برنامه ای نیست ولی شما با افزایش ولتاژ تا زمانی که دما در فول لود زیر 72 درجه باشه می تونید اورکلاک کنید

ضمنا فرکانس HT رو میشه یه توضیحی در موردش بدی؟
    این همون رابط بین پردازنده و پل شمالی (NORTH BRIDGE) هست که NB هم به نوبه خود با SB و همینطور بخش PCI و PCI-E در ارتباط هست

ضمنا اگر قصد اورکلاک سیستم را داری می تونی در بخش اورکلاک پردازنده و رم تاپیک بزنی تا ادامه بحث را اونجا انجام بدیم

12. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خیر منظور من این هست که BLACK EDITION نیست و می تونید از سایت AMD هم برسی کنید
    خب آخه هست
    توی عکسی که من گذاشتم و همچنین این ادرسو بررسی کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون پایین جلوی black edition نوشته yes
    شما یک جامپر ست آپ هم انجام بدین

یعنی کل سیستم را از برق بکشید و باتری مادربرد را در بیارید و کنارش یک جامپر هست که سه پین داره

اتصال را از پین اول و دوم جدا کنید و برای 20 ثانیه روی پین دوم و سوم بذارید و دوباره به حالت اول برگردونید

بعدش باتری را جا بزنید و سیستم را روشن کنید و یک امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر؟!
    باتری رو که در نیاوردم و اصلا نمیدونم کجای مادربرد هست ولی جای اون جامپر رو قبلا عوض کردم و نشده

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

باتری رو که در نیاوردم و اصلا نمیدونم کجای مادربرد هست ولی جای اون جامپر رو قبلا عوض کردم و نشده
    باید باتری اول خارج بشه

شما روی برد را نگاه کنید اون باتری بزرگ کاملا مشخص هست

15. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •