تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 51

نام تاپيک: فرستادن نامه اعتراض به ال جی

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

به نظر من باید یه کم رسمی تر بشه
    ضمنا باید یه کمم هندونه زیر بغل باشه
    یعنی اینکه بگیم ما همواره دوست داریم ال جی بخریم ولی واقعا با این وضعیت گارانتی کم کم مجبور میشیم از خریدن گوشی های ال جی دست بکشیم و این شدیدا بازار ال جی در ایران رو تحت تاثیر قرار میده !

2. 5 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

می دونم متن افتضاح بودش: دی
    پس چرا نوشتی ؟

باید پر مغز تر باشه.......

اینارا هم تو متن جا بدید

دیر الجی (Dear LG)

شرکت الجی همواره در این سال ها یکی از بهترین شرکت های تولید تلفن همرا در دنیا بوده و هست.و محصولات آن در بسیاری از نقاط دنیا به فروش میرسد.ولی تلفن های همراه شما در ایران با قیمت بسیار گزاف به فروش میرسد.همچین گارانتی رسمی شرکت الجی تلفن های همراه این شرکت را با فاصله زمانی بسیار زیادی بعد از ریلیز جهانی وارد میکند.و مصرف کنندگان تلفن های همراه الجی در ایران از این گارانتی اصلا خشنود نیستند.قیمت گوشی های شما در ایران 2-3 برابر بازار جهانی است.و این باعث میشود که مردم کمتر به سراغ گوشی های الجی بروند.برای مثال کوکی (:x) یکی از پرقروش ترین گوشی های تلفن همراه در ایران است.زیرا به قیمت جهانی آن نزدیک است.و با یک قیمت عالی صاحب امکانات عالی میشویم.از شما تقاضا داریم که به این امر رسیدگی فرمائید.

باسپاس

از طرف الجی بازان ایران

4. 4 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

به نظر من باید یه کم رسمی تر بشه
    ضمنا باید یه کمم هندونه زیر بغل باشه
    یعنی اینکه بگیم ما همواره دوست داریم ال جی بخریم ولی واقعا با این وضعیت گارانتی کم کم مجبور میشیم از خریدن گوشی های ال جی دست بکشیم و این شدیدا بازار ال جی در ایران رو تحت تاثیر قرار میده !
    آقا نظر من اینه که بگین ما شدیدا به ال جی علاقه داریم ولی با این وضع در کشورمون داریم رو به استفاده از محصولات سامسونگ میاریم همین فردا هست میان یخی کامتل رو میگیرن

6. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

خوب اولین متن رو من می نویسم دوستان می تونین نظر بدین: دی
    "با سلام(شروع رو کف کنین انگار برای یه اداره می خوام نامه بنویسم: دی)
    شرکت ال جی هواره بخاطر قیمت های بسیار پایینش(یا ارزانش) مورد توجه تمام مردم جهان بوده است ولی در ایران شرکت کامتل(شایدم پارس کامتل) نمایندگی ال جی در ایران در این مسئله مشکل اساسی دارد
    قیمت های گوشی های ال جی در ایران بسیار بالا تر از قیمت جهانی بوده و همچنین بعد از عرضه جهانی یک گوشی ال جی مدت بسیار زیادی طول می کشد تا به ایران برسد(میانگینی حدود 4 ماه)
    در ضمن اکثر مصرف کنندگان گوشی های ال جی از کیفیت بسیار پایین گارانتی شرکت کامتل شکایت دارند
    امیدواریم با اطلاع رسانی ما و پیگیری های شما این مشکل هر چه زود تر حل شود "
    جمعی از دوستداران ال جی (این جمله رو فن های دیگر شرکت ها ندیده بگیرن: دی)
    بدویین نظر بدین (می دونم متن افتضاح بودش: دی)
    ايول داري پسر!
    همه اينا رو خودت نوشتي؟
    مواظب خودت باش كه كامتل ترورت نكنه

8. 2 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

آقا نظر من اینه که بگین ما شدیدا به ال جی علاقه داریم ولی با این وضع در کشورمون داریم رو به استفاده از محصولات سامسونگ میاریم همین فردا هست میان یخی کامتل رو میگیرن
    اين درسته

10. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

متن مسیح رو تایید می کنم: دی
    دیر الجی (Dear LG)

شرکت الجی همواره در این سال ها یکی از بهترین شرکت های تولید تلفن همرا در دنیا بوده و هست.و محصولات آن در بسیاری از نقاط دنیا به فروش میرسد.ولی تلفن های همراه شما در ایران با قیمت بسیار گزاف به فروش میرسد.همچین گارانتی رسمی شرکت الجی تلفن های همراه این شرکت را با فاصله زمانی بسیار زیادی بعد از ریلیز جهانی وارد میکند.و مصرف کنندگان تلفن های همراه الجی در ایران از این گارانتی اصلا خشنود نیستند.قیمت گوشی های شما در ایران 2-3 برابر بازار جهانی است.و این باعث میشود که مردم کمتر به سراغ گوشی های الجی بروند.برای مثال کوکی (:x) یکی از پرقروش ترین گوشی های تلفن همراه در ایران است.زیرا به قیمت جهانی آن نزدیک است.و با یک قیمت عالی صاحب امکانات عالی میشویم.از شما تقاضا داریم که به این امر رسیدگی فرمائید.

باسپاس

از طرف الجی بازان ایران
    ولی یکم ویرایش می کنم: دی
    مثلا:
    و مصرف کنندگان تلفن های همراه الجی در ایران از این گارانتی اصلا خشنود نیستن
    خوب این جمله یکم سبک هستش
    یعنی چی خشنود نیست؟
    باید بنویسیم "مصرف کنندگان ال جی از سرعت و امکانات گارانتی کامتل اصلا راضی نیستن و به همین دلیل روی به گوشی هایی مانند نوکیا میاورند که دارای گارانتی بسیار قویی در ایران است(حالا قوی هستش گارانتی نوکیا؟: دی)
    یک قیمت عالی صاحب امکانات عالی میشویم
    : دی
    با یک قیمت مناسب صاحب امکانات عالی میشویم
    از شما تقاضا داریم که به این امر رسیدگی فرمائید.
    هر چه سریع تر رسیدگی فرمائید
    از طرف الجی بازان ایران
    از طرف ال جی دوستان ایران

12. 5 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

امیر رضا جان موتو هم همین وضعیتو داره, آقا نامه رو نوشتی یه کپی هم واسه ما بگیر ال جی رو عوض کنیم بگیم موتو خبر بدین ما هم امضا کنیم

14. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

با سلام
    کلا که نظر خوبی بود و با کلیت موافقم

در مورد نامه اگه میخواین پیگیری جدیتری صورت بگیره حتما اینو قید کنید که با اینکه گوشیهای ال جی در ایران طرفدار خوبی داره ولی به خاطر مشکلاتی که در بالا قید شد ( حالا در مورد تاخیر در ورود گوشیهای جدید ، تفاوت فاحش قیمتشون با بازار جهانی ، خدمات پس از فروش بسیار بد نمایندشون که همون کامتل هستش ) خرید گوشی های شما تحت تاثیر شدید این مشکلات قرار گرفته و  فروش نسبت به رقبای دیگه در سطح پایینتری هستش

خلاصه جوری بگین که احساس خطر کنندچه از لحاظ کاهش فروش و چه از لحاظ مسائل دیگه

16. 2 کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

دوستان من امروز بعد از 56 روز تونستم گوشی سکرتم رو تحویل بگیرم؛ جاتون خالی دعوا کردیم در حد تیم ملی

بعد یه نکته به تمامی دوستان عزیز شاکی از خدمات مزخرف پارس کامتل

امروز تونستم با پیگیری های مستمر, نمایندگی اصلی الجی توی ایران رو پیدا کنم و یک زیر آب کامل از پارس کامتل بزنم؛ دوتا نکته بهتون میگم که کاملا جدیده:

1- با صحبت هایی که با شرکت اصلی الجی (دفترخیابان ظفر به نام الجی الکترونیک که خود نماینده های کره ای شرکت الجی هم در آنجا حضور داشتند) داشتم، مسئول پاسخگوییش واقعا خیلی آدم مودبی بود و کلی معذرت خواهی کرد و گفت از کامتل خیلی ها شکایت کردند و خبر جدید اینکه گفت به دوستانی که میخواهند گوشی های الجی بخرند بگویید تا ماکزیمم دوهفته صبر کنند قراره شرکت مادایران هم گوشی های الجی را با گارانتی خود الجی ارائه کند (دقیقا اینو گفت که مثل گارانتی کامتل نیست که روی کارتهای گارانتیش میزنه گوشی الجی با گارانتی پارس کامتل؛ بلکه گوشی های ماد ایران روی کارت گارانتیش فقط نمایندگی الجی را میزند یعنی ماد ایران فقط گوشی ها رو ارائه میکنه و خدمات پس از فروشش و گارانتیش خود شرکت الجی هست...) (عملا کامتل با پیگیری شاکیان به فنا میره)
    (پیگیری و اطلاعات را حال کنید.....)

2- من هفته ی قبل دوباره به شرکت الجی کره یک نامه ی بلند بالا نوشتم و براشون فرستادم حتی نوشتم که شرکت سام سرویس که نمایندگی سامسونگ رو داره خیلی خدمات خوبی را ارائه میده. اونها هم سریعا بهم ایمیل زدن و گوشی من بعد از چند روز تحویلم شد (البته این ماجرای ایمیل زدن من به الجی نکته ی جدید نبود ولی خالی از لطف هم نیست بدونید که این اجنبی های بلاد کفر، بیشتر از خود ایرانی ها (پارس کامتل مزخرف) بهمون احترام میذارن!!!).

من توی نوشتن نامه های انگلیسی برای شرکت های خارجی استادم؛ اگر میخواهید من متن انگلیسیشو می نویسم...
    فقط دوستان سریعتر نظرات خودشونو بنویسن که من تغییراتو توی متن اعمال کنم.
    سعی کنید تا آخر این هفته متن خودتونو توی این تاپیک بذارید...

راستی شماره تلفن الجی الکترونیک برای شکایت از خدمات بد پارس کامتل: 22254600 و 22256603

درضمن فردا هم دارم میرم سهروردی شمالی, خیابان خرمشهر، پلاک 31، طبقه سوم (اتحادیه ی صنف دستگاههای ارتباطی و مخابراتی,
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    , تلفن 88531010) برای شکایت از شرکت پارس کامتل (من باید پدر این پارس کامتلی هارو جلوی چشمشون بیارم)

دوستان شما هم اگر میتونید به این مراکزی که گفتم شکایت کنید تا ببینن این کامتلی ها چکار میکنند...
    Last edited by almgti_79; 30-05-2010 at 21:37.

18. 4 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

حالا واقعا گارانتی هاش مشکل داره یا گوشی ها زود خراب میشه ،یعنی منم سامسونگ نخرم ازش؟؟
    ببینم اتحادیه حمایت از حقوق مصرف ککنده هم هست!!! میشه یکی برا اونا فرستاد.حمایت میکنن

20. 2 کاربر از Luxe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •