من همین الان از این افکت استفاده می کنم نمی دونم افکت بلار شاید رو کرک شده کار نمی کنه
من همین الان از این افکت استفاده می کنم نمی دونم افکت بلار شاید رو کرک شده کار نمی کنه
خيلي ممنون از شما
آره فضاي بيروني خيلي سخته كار كني
ولي بازي باحال ميشه
من اين بازي رو تنهايي ساختم
بدون هيچ گونه آموزش و..
فقط با چندتا الگو گيري از دموهاي اين موتور
اين بازي رو ساختم
فقط وقت ندارم بعد از امتحانات شروع مي كنم به ساختن
و ادامه ميدم
دوست عزیز موفق باشی
دوست عزیز بی خیال خرید این موتور شو چراکه نسخه که شما باید حداقل بخری تجاری هست که قیمتش 199 دلار هست
آهان. یعنی کدها آماده هست؟من اين بازي رو تنهايي ساختم
بدون هيچ گونه آموزش و..
فقط با چندتا الگو گيري از دموهاي اين موتور
اين بازي رو ساختم
منم این دموها رو دیدم ................
گیم استادیو اذیت می کنه قبول دارم بعضی وقتها ادمو بیچاره میکنه ولی udk توصیه خوبی برای بازیسازها مستقل نیست. به درد تیم های بازی سازی می خوره و اکثرا هم برای بازیهای اول شخص . تازگی رو udk کار کردم که دارم اینارو می گم. هر کی می گی udk اول شخص نیست یک کار سوم شخص یا استراتژی که خودش ساخته باشه نشون بده.وست عزیز خواهش می کنم اگه تو مراحل اولیه کار هستی بی خیال موتور گیم استدیو شو .این نصحیت بردارنه از طرف من بود.موتور گیم استدیو موتور بدی نیست ! به خاطر اینکه ما از نسخه کرک شده استفاده می کنیم پر از باگه و سیستم lod در زمان publish کار نمی کنه ! همین پروژه آخری من (پادشاه خیابان :شهر بوشهر ) داره با این موتور ساخته میشه!از من به تو نصحیت برو udk کار کن ! من برای خودت می گم مگر نه برای من فایده ای نداره
-------------------------------------
دوست عزیز شما هم بازیت قشنگ شده .فقط اگه از مدل آماده استفاده می کنی کمی دستکاری کن تا ایرانی تر بشه . مثلا رنگ مو و چشم این سرباز رو تو تکسچر عوض کن اینجوری تابلو آمریکاییه. موفق باشی.
من از بعضي از كد ها استفاده كردم
يكي اسلحه
يكي هم افكت تير
از يه چندتا مدل هم استفاده كردم مثل ميز و صندليها چون خودم وقت نداشتم بسازم
چون خودم بسازم 100 برابر اينا بهتره
بيشترش رو خودم نوشتم
بعد شما كجا مثل اينو ديديد
حركت اين سرباز رو با bones ساختم
چند عكس جديد و تغييرات جديد در بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت دموها هستن؟بعد شما كجا مثل اينو ديديد
خوب من از طریقaum ها چند تا بازی سورس باز دانلود کردم گفتم شاید شما هم از اون استفاده میکنی...
تکسچر دیوارت خیلی سادست......
یک نکته جالبی تو ساخت بازی سوم شخص پیدا کردم که جالبه . هرچند تو پادشاه خیابان ها پیاده اش نکردم فرض کنید <
بازیکن می خواد اسلحه پر کنه اما در سه حالت دویدن و ایستادن و حرکت آهسته
اینکار عملی نیست مگر با یک روش اینکه شما بایید برای نوع حرکت انمیشن پر کردن بازی که یک مشکل داره ان هست یه دفعه از حالت رفت به حالت ایستاده چیکار کنیم
برای اینکار بایستی شی دست و با شی بدن پلیر از هم جدا باشن تنها راه اش همینه ! راستش سوالش نشد و گفتم برای ساخت بازی سوم شخص بدردت می خوره
نخیر آقا پرویز
توی بازی های TPS و RPG آدم ها باید تک مش باشن، نمیشه دست یا قسمت دیگه ای رو جدا کرد.
برای اون کار هم راه حلی که تمام موتورهای به درد بخور استفاده می کنن، Animation Blending در کنار یکی دو تکنیک دیگه هست. یعنی انیمیشن راه رفتن، دویدن، پرش، ریلود اسلحه، همگی جداگونه طراحی میشن، بعد زمانی که می خوای مثلا در حین دویدن یا راه رفتن بتونه ریلود هم بکنه باید به روش خاصی(توی هر موتوری فرق می کنه) انیمیشن ها رو اجرا کنی.
مثلا شما که الان اومدی UDK، اونجا اول انیمیشن ها توی AnimSet Editor اونطور که می خوای ست و ویرایش می شن. بعد توی AnimTree Viewer همین کار که گفتم انجام میشه. به همین راحتی.
ولی بدون، در کل هیچ وقت نمیشه قسمتی از بدن یه آدم رو جدا کرد، هیچ بازی تجاری هم پیدا نمی کنی که این کار رو کرده باشه.
فعلا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)