Samsung XL2370 انتخاب خوبی هستدر ضمن من ۴۰۰ تومن هم برای مانیتور کنار گذشتم. (استفادهٔ مشترک برای PC و PS3)
Samsung XL2370 انتخاب خوبی هستدر ضمن من ۴۰۰ تومن هم برای مانیتور کنار گذشتم. (استفادهٔ مشترک برای PC و PS3)
خوب شما میخواهید با یه مانیتور فول اچ دی بازی کنید و مصلا با رزولیشن 1080 و بالاتر....... پس گرافیک اهمیت بیشتری نسبت به پردازنده داره چون شما در رزولیشن های بالا میخواهید بازی کنید.گرافیک 5870 هم که گرافیک قوی ای است....
در ضمن من نظرم روی 2770HD است چون هم تصاویر فول اچ دی در اون بهتر نمایش داده میشه و هم کنتراست خوبی داره و علت دیگش هم اینکه فعلا XL2370 موجود نیست و این 2770 بهترین جایگزین میتونه باشه.مخصوصا برای شما که به سایز مانیتور بزرگتر علاقه دارید.
من تقریبا تایم زیادی جلوی مانیتور میزارم
اوریج ۱۰ تا ۱۲ ساعت
بنظرتونLED باشه بهتر نیست ؟
دو مانیتور بسیار عالی هستند و من فقط تفاوتشون رو تو سایز و یک مقدار کنتراست بهتر xl2370 میبینم.
فقط مشکلی که هست اینکه xl2370 در بازار موجود نیست و معلوم هم نیست کی بیاد.ممکنه همین فردا بیاد ممکنه دو هفته یا بیشتر وارد بشه.در حال حاظر هم گفتم من 2770 رو جایگزین مناسبی برای xl 2370 میدونم.علاوه بر اینکه حالا این مانیتور هم بیاد شما باید به موقعیت خودتون دقت کنید که سایز بزرگتر بیشتر به دل شما میشینه یا کنتراست یه مقدار بالاتر.
چون اسم کونسول ps3 رو آوردید من این مانیتور رو پیشنهاد دادم.چون بازی تو سایز 27 اینچ واید هیجان خاصی داره.
میگم.....باز به خودتون بستگی داره که برید و تصویر جفتشون رو ببینید و نگاه کنید که کدوم بیشتر به دلتون میشینه.همچنین علاوه بر اینکه من 2770 رو پیشنهاد دادم باید توجه کنید که یه فضای خوبی باید برای این مانیتور روی میز یا دیوار در نظر بگیرید و همچنین این مانیتور رو بهتره با یه سیستم صوتی سراند دالبی تجربه کنید.
همین طور که میبینید این مانیتور هم دردسر هایی داره و شما باید به موقعیت خودتون توجه کنید.اگه همچین محیطی رو نمیتونید فراهم کنید نظر من هم روی xl 2370 است....به شرط اینکه بیاد تو بازار
العان حدود دو ماهی میشه واسه این مانیتور انتظار میکشم و هنوز نیومده.
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
در ضمن برای شما که ساعات زیادی پای مانیتور هستید و 2770 هم بزرگه باید به فاصله خودتون با مانیتور هم در اون شرایطی که گفتم توجه کنید و این هم به خودتون بستگی داره که در چه فاصله ای از مانیتور قرار میگیرید.پس این هم مد نظر داشته باشید...
ممنون از راهنمایی خوبتون
CPU:Intel Core i7 - 2.8GHz860=295سلام
بالای ۹۰% برای گیم
M.B : INTEL - DP55WB=125
RAM : 4x2GB Team Elite 1333=184
VGA : CLUB - ATI RADEON HD 5870 - 1GB=425
HDD :4* Samsung F3 500 raid 5=200
DvdRW=Liteon 24X=24
Power :Green GP685B EPS=103
Case : GREEN Magnum2=37
موس کیبرد و اسپیکر فراسو =42
Last edited by sasan816; 29-05-2010 at 14:24.
M.B:GIGABYTE 890FXA-UD5 225.000
این مین تو بازار موجوده؟
از قیمتش مطمئنی؟
بله...هفته ی پیش یا دقیق تر بگم 6روز پیش که بازار بودم دیدمش و قیمتش هم مال اون موقع هستش.العان نمیدونم چنده....
سلام دوباره
دوستان من مادربورد مورد نظرمو نتونستم پیدا کنم
ولی دوست فروشنده به من پیشنهاد مادربورد GIGABYTE x58ud3l کرد
الانم هرچی تو اینترنت چک میکنم هیچی پیدا نمیکنم ...
احتمالا یا من بد متوجه شدم یا اون دوستمون اشتباه گفتن
قیمتشم اشاره کردن حول و حوش ۳۵۰ تومن
اگه کسی از دوستان آشنایی با این مادربورد داره خوشحال میشم یه توضیح کوچیک راجب کارایش بده
دوست عزیز اسم مین برد GIGABYTE EX58A-UD3R است.قیمتش هم حدود 320 الی 330 تومنه.
اینم اطلاعات کامل این مین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
مین خوبیه و نسبت به قیمتش هم کاراییه خوبی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)