دوستان عزیز . باور کنید این برنامه اجرا نمیشه و بعد از یک روز سریال میخوام . فایل ریجستری رو هم قبول میکنه ولی بازم سریال میخواد
. یعنی کرک این برنامه برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی ساخته نشده ؟
دوستان عزیز . باور کنید این برنامه اجرا نمیشه و بعد از یک روز سریال میخوام . فایل ریجستری رو هم قبول میکنه ولی بازم سریال میخواد
. یعنی کرک این برنامه برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی ساخته نشده ؟
بخدا اجرا و به راحتی هم کار میکنه . من خودم همین ورژن رو مدتیه که نصب کردم که خیلی راحت هم کار میکنه و کاملا هم رجیستر شده .
شما یه کاری کن . برنامه رو کلا آنیستال کن و با برنامه Ccleaner آثار اونو از رجیستری پاک کن و دوباره نصب کن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه عکس از صفحه رجیستر شده :
وقتی برنامه ای رو بخوای پسورد روش بذاری باید به هنگام خروج از نرم افزار به سوال پرسیده شده Yes بزنی و تیک گزینه پایین اونو حتما تیک بزنی تا در ریست های بعدی ویندوز قفل گذاشته شده کار کنه ، مطابق عکس زیر :
ویندوز هم نسخه 64 بیتی هست :
![]()
Last edited by saeed774; 01-06-2010 at 16:13.
دوست عزیز من امشب که رفتم خونه دوباره اجرا میکنم . امیدوارم با راهنمایی های شما بتونم مشکلم رو حل کنم
خیلی گلی
من هم مثل شما نتونستم توی ویندوز 7 64 بیتی این نسخه رو نصب کنم و مشکل ریجیستر شدنش هست. اما توی xp پچ مثل آب خوردن اجرا میشد.
فکر کنم اگه پچ اصلی برنامه رو با xp مد باز کنی پچ کار کنه من دیگه تست نکردم و یک برنامه دیگه نصب کردم.
اگه تونستی خبرش رو بده.
من هم از اون فایل رجیستری استفاده کردم و راحت کرک شد. ممنون خیلی وقت بود دنبال کرک این برنامه برای ویندوز 7 64 بیتی بودم.
استاد برای من هم رجیستر نشد!راهی هست نشونمون بدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)