تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید یک دوربین فیلمبرداری خوب (با تنظیمات دستی - زیر 500 تومن)

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خروجی گرفتن از کارت 1394 روی تلویزیون و برعکس
    اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 1200 در 1600 پيکسل و حجم آن 203 کيلوبايت است.

اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1600x1200 و حجم آن 234 کیلوبایت میباشد.
    اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 1600 در 1200 پيکسل و حجم آن 234 کيلوبايت است.

با سلام به دو عکس فوق خوب نگاه کنید چون سوالی که دارم مربوط به آندو است : دستگاهی که در بالا (تصویر دوم) می بینید یک کانورترAV -RF است که دو بخش ورودی و خروجی AV دارد آیا می توانم از طریق برد 1394 esata و پورت ilink بوسیله یک مبدل به پورتهای ورودی AV روی این دستگاه متصل شوم برای اینکه خروجی از برنامه ادیوس روی صفحه تلویزیون داشته باشم و برعکس آیا می توانم بوسیله یک کابل از خروجی AV روی دستگاه فوق به پورت آی لینک کامپیوترم که تصویر پشت کیس را در بالا می بینید وصل کنم برای کپچر کردن برنامه های تلویزیون روی کامپیوتر از طریق برد 1394 کامپیوترم بدون داشتن کارت tv و بدون داشتن کارت کپچریا کارت میکس و مونتاژ جداگانه لطفا خوب به تصاویر نگاه کنید و با دقت مرا راهنمایی کنید.
    آیا پورت آی لینک یک ورودی و خروجی است یعنی دوطرفه است یا فقط ورودی است؟(پورتهای تصویر بالا را می گویم که در پشت کیس با رنگ قرمز مشخص شده است.
    در ضمن گفتید مدل hc62 یا hc52 را چک کنم قبلا چک کردم ب کار اصلی من ندوین و کارهای گرافیک است حداقل کاری که از دوربین می خواهم این است که وسیله کپچرنوارهای دوربینهای حرفه ایی باشدو دوم اینکه فیلم تدوین شده را روی نوار خام داخل دوربین که ممکن است یک نوار حرفه ایی از نوع مینی دی وی یا دی وی کم باشد ضبط کنم و سوم اینکه فیلمبرداری آن کیفیت خوبی داشته باشد و دارای امکانات بهتری باشد.خب بین مدل hc52 - hc54E - hc62 تردید دارم شما با توجه به نیازهای من کدام را پیشنهاد می کنید؟ درضمن پورتهای line in ورودی و خروجی صداو تصویر - کامپوزیت صداو تصویر - s-video - HDMI - چه کاری انجام می دهند اگر میشه در مورد هرکدام توضیح دهید چون مدل HC62 این پورتها را دارد نمی دانم به کار من که گفتم می آید یا نه چون نمی خواهم بی جهت هزینه اضافی متقبل شوم .درضمن hc54E پورت usb هم دارد اما hc52 ندارد usb سرعت و کیفیت انتقالش از آی لینک بیشتر است یا نه به کار من می آید درضمن دوربینی که می خرم حافظه دار باشد ضرورت دارد برای کار من یا نه؟این مدلهایی که گفتید حافظه دارند یا نه خلاصه زیاد سوال کردم ببخشید شاید دیگر سوالی نداشته باشم اگر به اینها جواب دهید متشکرم.
    اما یک ابهام برایم مانده آیا نوارهای مینی دی وی دوربینهای حرفه ایی همان DVCAM است یا نوع دی وی کم با مینی دی وی فرق دارد آیا منظور شما این است که نوار دی وی کم که پوشش آن آب رنگ است (به عنوان نشانه دکر کردم) با یک دوربین مینی دی وی معمولی قابل کپچر است (انتقال به کامپیوتر) پس چرا بعضی متخصصان می گویند فرمت مینی دی وی با دی وی کم فرق دارد؟

ایندستگاه یک تبدیل کننده av بهrf میباشد پس نتیجه خروجیrf که یک فرکانس صوتی وتصویری است می باشد در نتیجه شما احتیاج به یک گیرنده تلویزیونی دارید وشما بدون داشتن کارتtv نمیتوانید امواج RFرا دریافت کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام اما اشتباه کردید زیرا این یک میبدل rf و ant هست یعنی ورودی هستند نه خروجی و دو بخشی که دیدید به تلویزیون وصل می شود و بعد می توانیم ورودی یا خروجی av بگیریم یعنی برعکس چیزی که شما فرمودید.

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام اما اشتباه کردید زیرا این یک میبدل rf و ant هست یعنی ورودی هستند نه خروجی و دو بخشی که دیدید به تلویزیون وصل می شود و بعد می توانیم ورودی یا خروجی av بگیریم یعنی برعکس چیزی که شما فرمودید.
    باعرض معذرت درسته من به کلمه out put زیر فیشهای AV توی عکس دقت نکردم ولی به هر حال چه ورودی به کامپیوتر Avویاrf باشداحتیاج به کارت کپچر و یا تی وی دارید
    Last edited by alih2010; 19-06-2010 at 22:14.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •