اگه یه مدل از سونی بخوام که گرافیک قدرتمندیم داشته باشه چی پیشنهاد میدی؟ خواهشا کمکم کنید انقدر مدل ها زیاده که گیج شدم...
اگه یه مدل از سونی بخوام که گرافیک قدرتمندیم داشته باشه چی پیشنهاد میدی؟ خواهشا کمکم کنید انقدر مدل ها زیاده که گیج شدم...
نویز اسپیکر الکیه
گرفیک قدرتمند
4650 که روی سرس fw سونی هست
یا 5730 که رو pro64jq ایسوس هست
هردوهم ati هستند
اگر سونی مد نظرت باشه فکر کنم بری سراغ fw بهتر باشه
چون 330 همچین زیاد چنگی به دل نمی زنه
f116 هم بد نیست
F SERIES F11NFX
که عالیه هارد دو بالاش کلی میارزه
Last edited by saman3230; 08-06-2010 at 00:18.
من یه لپ تاپ میخوام که در عین قدرتمندی سی پی یو و رم گرافیک خوبی هم داشته باشه...البته بیشتر واسه فیلم دیدن و عکس...f11ggx چطوره؟ full hd هستش؟ یه مدل بی زحمت بم معرفی کن.هم از سری fw هم عکس pro64jq رو واسم بزار مرسی.
ggx که عالیه اما خی hd نیسا اما اگر می خوای هم hd باشه هم گرافیک و cpu قوی داشته باشه
ایسوس سری pr064
همه چیز رو باهم داره
قدرت کیفیت زیبایی
فول کیبرد
هارد 640
گرافیک فوق العاده قوی و غیرقابل قیاس با 330
HD
![]()
اون مدل pro64jq که گفتی چی؟ عکسی ازش نداری؟
لطفا یه مدل خاص رو بهم معرفی کن...از سرچ کردن خسته شدم سامان جان...
یه مدل از همین ایسوس سری pro64 معرفی کن به همراه کانفیگش یه مدل خوب هم از سری f سونی...
سی پی یو core i7 و هارد با دور 7200 خیلی واسم مهمه.کنارشم کیفیت تصویر عالی و full hd و صدای با کیفیت...
عکسشو که گذاشتم
آخه عزیز همه چیز رو نمیشه باهم داشت که هم هارد دور بالا هم گرافیک قوی هم فول HD و ...
اگر هارد دو بالا رو می تونی بی خیال شی
HD و گرفیک فوق العاده رو سری ایسوس PRO64JQ داره
اما اگر هارد دو بالا رو می خوای GGX بردار که CPU قوی و هارد دو بالا داره اما HD و گرافیک قوی نداره
کیفیت تصویر کدوم بهتره؟ مثلا سونی که hd نیست تو فیلم دیدن کیفیتش پایینتره؟ یا تو ویندوز و عکس دیدن؟
سونی بخاطر کیفیت صفحه نمایش توی برند ها معروف هست...
100 درصد سونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)