در مورد X450 سونی به نظر من خریدن این پنل کار اشتباهی هست این پنل در مجموع تصویر قابل قبولی داره ولی به هیچ وجه کیفیتش نمیتونه قیمتش رو توجیه کنه بزرگترین مشکل این پنل به غیر از مشکلات عمومی که LCD پنلها دارن مثل زاویه دید و رسپانس تایم , مشکل Halo افکتی هست که اطراف تصاویر روشن تو پس زمینه های تیره ایجاد میکنه این مشکل حتی از روبرو به راحتی روی این پنل دیده میشه و با تغییر زاویه دید به شکل خیلی زننده ای در میاد (تجربه شخصی) این قیمت برای یک تلویزیون بدون اشکال هم به نظر من زیاد هست دیگه چه برسه به مدلی مثل X450 که پنل چندان بدون عیب و نقصیم نیست یک نکته دیگه دیگه حتما دوستان مورد توجه قرار بدن این هست که این پنل سال 2008 ساخته شده و تکنولوژی ساخت اون مربوط به دو سال پیش میشه و الان پنلهایی با نصف قیمت و حتی کمتر از این پنل کیفیت بهتری ارائه میدن من فقط موندم نمایندگیهای فروش سونی چطوری روی فروش این پنل رو با این قیمت تو ایران دارن؟؟؟!!!!!
به نظر من اگر کسی میخواد تا این حد پول این پنل رو بده و روی این برند هم تعصب داره بهتره صبر کنه تا Local dimm سال 2010 سونی (فکر میکنم مدل HX800) به بازار بیاد مسلما کیفیت و قیمت خیلی بهتری نسبت به X450 خواهد داشت.
------------------------------------------------
در مورد LED ـهای سامسونگ و مشکل حرارت !
پنلهای LED سامسونگ از نظر تولید میزان حرارت در وضعیت خیلی مطلوبی هستن به خصوص نسبت به LCD ـهای معمولی حرارت کمتری تولید میکنن قبلا راجب این موضوع بحث شده ولی چند تا تصویر از اسکن حرارتی پنلهای مختلف اینجا قرارم میدم که نشون میده LED ـهای سامسونگ حرارت متعادلی تولید میکنن:
محتوای مخفی: عکسها