ستینگ خود مانیتور رو میگم ( هم رو گرافیک آنبورد و هم رو گرافیک جدا این طوریه؟ ) حالا مانیتور رو هم رو سیستم دیگه تست کن ضرری که نداره( من از ستینگ های گرافیک آنبورد تو بایوس سر در نمیارم چون با آنبورد تا حالا کار نکردم )
ستینگ خود مانیتور رو میگم ( هم رو گرافیک آنبورد و هم رو گرافیک جدا این طوریه؟ ) حالا مانیتور رو هم رو سیستم دیگه تست کن ضرری که نداره( من از ستینگ های گرافیک آنبورد تو بایوس سر در نمیارم چون با آنبورد تا حالا کار نکردم )
Last edited by TREASURES; 31-05-2010 at 13:00.
ای بابا
![]()
مشکل شما دقیقا از خازن های پلاریته مانیتورتون هست که نشتی پیدا کردهبا سلام خدمت همه دوستان.
چند روزیه که یه مشکلی برام پیش اومده. میخواستم اگه امکان داره راهنماییم کنید.
چند روزه که سیستممو روشن میکنم کیفیت تصویری که بالا میاد ، شبیه حالت NTFS یا PAL تو بعضی از تلویزیونها (البته اگه برخورد کرده باشین) شده یعنی بعضی از رنگها انگار جاشون جابه جا شده و بعد از چند دقیقه کارکردن و یا 2-3 بار رستارت کردن به حالت عادی بر میگرده.
به نظر شما مشکل از کارت گرافیکمه یا مانیتورم؟
کارت گرافیکم: ATI Radeon X1550
م
مانیتورم هم سامسونگ DFX 17650 که تقریبا 3 ساله که دارمش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
بعد از مدتی که به حالت شارژ کامل درمیاد مشکلتون بر طرف میشه
اگه مانیتورتونو باز کنید میبینید که بعضی از خازن ها از شکل طبیعی خارج شده
منظورت NTSC بود دیگه؟!
1- نمایشگر را باز کن یکی دیگه بذار جاش و با همون کابلی که اون رو وصل میکردی اینم با همون کابل وصل کن تا مطمئن شی تصویر دهی کارت درسته و ایراد از نمایشگره یا خیر یا از کابله
2- اگه با نمایشگری دیگه امتحان کردی و تصویر سالم بود دو حالت پیش میاد: یا کابل رابط معیوبه یا نمایشگر
3- اگه با نمایشگر دیگه امتحان کردی و تصویر خراب بود میتونه از کارت گرافیک باشه
کارت را باز میکنی و روی یک سیستم دیگه میبندی و روی اون سیستم دیگه چک میکنیش
هر وقت اینکارا را کردی بیا پست بده نه اینه راهنمایی بقیه ی بچه ها را نیم بند نیم بند انجام میدی هی میگی یکی کمک کنه!!! انتظار نداری که دعایی جادویی چیزی یادت بدیم؟
ای بابا داداش من کاری با گرافیکه ان بوردم ندارم گفتم گرافیک 8600م تو رو خدا کمکم کنین
بابا گرافیک غیر انبوردمو کیگم
دقیقا حرف شما درسته، بعداز چند دقیقه خود به خود درست میشه.
میشه بگید چیکار باید بکنم؟
تورو خدا کمکم کنید
جواب بدید خیلی ناراحت شدم وقتی جواب نمیدید آخه کل ایران از شما کمک میگیرن و تخصص اینجاست
![]()
مانیتور رو خودم میتونم درست کنم؟ یکم از برق سررشته دارم. مانیتوره داره اذیت میکنه. اگه بگید چیو باید عوض کنم ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)