مخابرات كه حجمي نميده همش نامحدود ميده پس خيالتون راحت مشكلي نداره فقط درايو شير نكنيد اگرم ميكنيد اگر كامپيوترتون رمز داشته باشه بازم كسي نميتونه واردش بشه
مخابرات كه حجمي نميده همش نامحدود ميده پس خيالتون راحت مشكلي نداره فقط درايو شير نكنيد اگرم ميكنيد اگر كامپيوترتون رمز داشته باشه بازم كسي نميتونه واردش بشه
برای اصفهان که حجمیه.
البته کوچکترین کاری که میشه کرد اینه که کانفیگ بقیه یوزرها را به هم زد.چون اکثراً پسوردشون admin هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid69; 08-06-2010 at 11:25.
داداش تو اراده کنی میتونی حتی دسکتاپشون رو هم دید بزنی و کنترل سیستمشون رو هم به عهده بگیری !
باید بری workgroup رو پیدا کنی
توی ویندوز 7 وقتی mycomputer رو باز میکنی سمت چپ یه سری منو داره که درایوهات رو هم لیست کرده و my documents و... رو هم داره توی اونجا میتونی گروهها رو ببینی
یکی دیگه هم از بچه ها همین مساله برایش اتفاق اتفاده بود که زنگ زده بود به پشتیبانی لو داده بود
شما بگرد توی این فروم اون کاربر رو پیدا کن جزییات رو از اون بگیر
چون خدایی من از طریق aDSL و کلا راه دور به سیستمهای دیگه کانکت نشدم ببینم توی درایوهاشون چی دارن
ولی من جای تو بودم میرفتم و فقط فیلم میگرفتم
الوبم شخصی طرف رو هم کراین داشته باش که جیزه !!!![]()
وقتی که درایو share نشده باشه فکر نمیکنم امکان همچین کاری وجود داشته باشه.
نظرتون چیه؟
منم چند ماه پیش همین مشکل رو داشتم.ولی الان دیگه این مشکل برام رفع شده.جهت اطمینان پسورد و آی پی کانفیگ مودمتونو عوض کنید.
به هرحال پیش میاد که در یک اکانت چندتا سیستم فعالیت کنند.
و در هر سیستمی که به اشتراک گذاشته میشه یه سریچیزا باز هست و امکان استفاده از اون فراهمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)