تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 16 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 159

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

رئال مادريد،بارسلونا،منچستر يونايتد،چلسی،اينتر ميلان،يوونتوس و بسياری از باشگاه های ديگر به دنبال جذب اين ستاره آلمانی هستند. امروز کارل هاينس رومنيگه،مدير باشگاه بايرن مونيخ در مصاحبه اي به طور رسمی اعلام کرد که شواين اشتايگر فروشی نيست

یابد هم همه دنبالش باشن ... جام جهانی غوغا کرد .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عکس معارفه میشاییل بالاک در بایرلورکوزن درکنار رودی فولر و یوپ هاینکس که دیروز انجام شد

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

كلاوس آلوفس: اوزيل مي تواند برود

قرارداد فعلي اوزيل با برمن تا ژوئن 2011 اعتبار دارد اما يك پيشنهاد 20 ميليون يورويي مي تواند در همين تابستان به حضور او در اين تيم پايان دهد.

سايت گل- پس از نمايش درخشان مسوت اوزيل، ستاره جوان تيم ملي آلمان در جام جهاني، تيم هاي بزرگ اروپايي مانند رئال مادريد، چلسي و يوونتوس در انتظار تصميم مسئولان باشگاه وردربرمن در مورد آينده او هستند. اين در حالي است كه پيش از اين مديران اين تيم آلماني اعلام كردند كه قصد دارند اين ستاره جوان تيم شان را حفظ كنند و حاضر نيستند به هيچ قيمتي اين بازيكن را به تيم ديگري واگذار كنند.

اما در آخرين اظهارنظر، كلاوس آلوفس، مدير باشگاه برمن اعلام كرد كه اگر اوزيل بخواهد، مي تواند اين باشگاه را ترك كند.

او در مصاحبه با نشريه بيلد گفت:" ما دوست داريم مسوت را براي چند فصل حفظ كنيم و مي خواهيم كه او يك قرارداد جديد با ما امضا كند. اما هيچ چيز غير ممكن نيست، شايد ما بايد راه حل هاي ديگري را نيز امتحان كنيم."

قرارداد فعلي اوزيل با برمن تا ژوئن 2011 اعتبار دارد اما يك پيشنهاد 20 ميليون يورويي مي تواند در همين تابستان به حضور او در اين تيم پايان دهد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توماس مولر: قصد دارم بیشتر از ده سال در بایرن مونیخ بمانم

این بازیکن 20 ساله در جام جهانی ناگهان به شهرت دست یافت. او پنج گل زد و سه پاس گل داد.

او در فصل گذشته هم بهترین گل‌زن بایرن بود.

سایت گل – توماس مولر، برنده کفش طلای جام جهانی گفته قصد دارد یک دهه یا بیشتر در بایرن حضور یابد: «مهم‌ترین چیز برای من این است که پیشرفت‌های شخصی‌ام ادامه یابد.

شرایط برای من در بایرن عالی است.

اگر بهتر شوم، بایرن هم موفق خواهد شد.

به همین دلیل به رفتن به باشگاه دیگری حتی فکر هم نمی‌کنم.»

این بازیکن 20 ساله در جام جهانی ناگهان به شهرت دست یافت. او پنج گل زد و سه پاس گل داد. او در فصل گذشته هم بهترین گل‌زن بایرن بود.

پیشرفت مولر باعث علاقه منچستر یونایتد و رئال مادرید به او شده و باعث شده کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن به مولر پیشنهاد جدیدی ارائه دهد.

مولر با این موضوع به شدت فروتنانه برخورد می‌کند: «هر کسی وقتی می‌بیند رییس قصد دارد حقوقش را افزایش دهد خوشحال خواهد شد.

اما چیزی که بیش از همه دوست دارم این است که چنین تعریفی پس از اولین فصل باعث شادی بسیار من شده است. این افتخار بزرگی برای من است.»

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فان خال:بازیکنان آماده نیستند؛ خودم پیراهن می پوشم وبه میدان می روم

سایت گل- لوئیس فان خال سرمربی هلندی بایرن مونیخ در صحبتهایی از اینکه تیمش پیش فصل نه چندان مطلوبی را برگزار می کند ابراز تاسف کرد.

فان خال در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ منتشر شد، گفت:« من 13 بازیکن در رقابتهای جام جهانی داشتم که یازده تای آنها تا مرحله نیمه نهایی در رقابتها حاضر بودند، هیچ باشگاهی در دنیا این تعداد بازیکن را در این مرحله نداشت.»

نتیجه این امر این است که اکنون اکثر تیمهای باشگاهی اردوی پیش فصلشان را آغاز کرده اند ولی شاگردان فان خال همچنان در تعطیلات تابستانی هستند.

این مربی هلندی ادامه داد:« من دائما با خودم تلقین مثبت می کنم ولی این پیش فصل خوبی نیست.این یک واقعیت است و ما می بایست آن را بپذیریم.»

اولین دیدار بایرن مونیخ در رقابتهای فصل جدید در روز هفتم آگوست و در سوپرکاپ مقابل شالکه که فصل قبل را در رده دوم به پایان برده بود خواهد شد.
    فان خال ادامه داد:« من می خواهم در سوپرکاپ به قهرمانی برسیم ولی این عملا غیرممکن است.»

انتظار می رود که هیچ یک از بازیکنان ملی پوش فان خال نتوانند در آن دیدار در طول 90 دقیقه در میدان باشند.

بدین ترتیب او برای دیدار دوستانه تیمش مقابل ترنتینو تنها 9 بازیکن آماده را در اختیار خواهد داشت. فان خال 58 ساله در بخش پایانی صحبتهایش با لحن طنز آلودی گفت ممکن است در اولین دیدار بایرن در رقابتهای فصل جدید، خودش با پیراهن بایرن و بعنوان یک بازیکن وارد میدان شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رودی فولر : میشائیل بالاک می تواند تیم ما را رو به جلو براند

سایت گل : رودی فولر، مدیر فنی باشگاه بایر لورکوزن معتقد است که بازگشت میشائیل بالاک به باشگاه آلمانی به منزله پیشرفت این تیم در رقابتهای بوندس لیگا خواهد بود
    بالاک در سالهای 1999 تا 2002 در این تیم آلمانی توپ می زد و پس از آن روانه بایرن مونیخ و سپس چلسی شد. با اتمام قرارداد بالاک با چلسی، این ستاره آلمانی به سرزمین مادری اش بازگشت و فولر معتقد است که لورکوزن با حضور بالاک به موفقیتهای چشمگیری دست خواهد یافت.
    فولر در صحبتهایی که در کیکر منتشر شد، گفت:« میشائیل می توان تیم ما را رو به جلو براند و ما می توانیم با وجود او پیشرفت زیادی کنیم. او کیفیت و عملکرد تیم ما را بالا خواهد برد. مطمئن باشید که بالاک در اوج آمادگی به رقابت خواهد پرداخت.»
    مهاجم سابق تیم ملی آلمان در مورد بحث روز فوتبال ملی آلمان در مورد بازوبند کاپیتانی این تیم گفت:« میشائیل اکنون انگیزه های به مراتب بیشتری دارد و این برای ما بسیار خوب است.بالاک اکنون می خواهد تا توانایی هایش را ثابت کند، هر چد که او نیازی به اثبات چیزی ندارد.»
    بایرلورکوزن برای کسب مجوز صعود به رقابتهای فصل بعدلیگ قهرمانان اروپا تلاش می کند.آنها رقابتهای فصل قبل را در رده چهارم به پایان بردند.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

توماس مولر: قصد دارم بیشتر از ده سال در بایرن مونیخ بمانم
    بازم همین مولر خودمون

اون شواینی تا رئال بهش پیشنهاد داد خودشو گم کرد... باید یکم از این مولریاد بگیره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

رئال به دنبال گومز

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه رئال مادريد به دنبال جذب ماريو گومز،مهاجم باشگاه بايرن مونيخ و تيم ملی آلمان است.
    خبرها حاکی از آن است که ژوزه مورينيو،سرمربی باشگاه رئال مادريد به سران اين باشگاه اعلام کرده است که دوست دارد ماريو گومز به رئال مادريد بيايد.
    همچنين بعضی از خبرگزاريها اعلام کردند که باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد پيشنهاد معاوضه ماريو گومز با رائول را به باشگاه رئال مادريد ارائه کنند.
    همچنين امروز در سايت هواداران باشگاه رئال مادريد در اسپانيا خبری مبنی بر اين چاپ شد که سران رئال قصد دارند ون در وارت را با گومز معاوضه کنند.

===============
    نمیدونم خوزه زده به سرش یا چیزی دیده تو این بازیکن بی مصرف...حیف اون همه پول که بهش دادن تا بیاد بایرن....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازم همین مولر خودمون

اون شواینی تا رئال بهش پیشنهاد داد خودشو گم کرد... باید یکم از این مولریاد بگیره
    شواینی هم خودشو گم نکرده بود اینا همه شایعات روزنامه مارکا و اس اسپانیاست
    پارسال هم همین روزنامه های خیلی می نوشتن که ریبری در مادرید یا ریبری با بارسلونا دو ساله بست و اخرشم دیدیم که همش شایعه بود و ریبری قراردادشو با بایرن تمدید کرد.
    اصلا شواینی خودش گفته میخوام ادامه دهنده راه بکن بائر و افنبرگ باشم چطور ممکنه در یه فاصله کوتاه بیاد همچین حرفی بزنه!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خوب تو همین کانون هواداران بایرن نوشته بود که گفته مسئولان بایرن پیشنهاد های بقیه تیما رو بررسی کنن

نمیدونم والا...کلا اگرم بخواد بره فکر نکنم بفروشنش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •