تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: دیکشنریهای پرقدرت Oxford و Cambridge به همراه روش کرک

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

Concise Oxford English Dictionary and Thesaurus
    این دیکشنری همون دیکشنری معروف Oxford هست. بیش از 240000 تا entry داره که همه رو با معنی، کلمات متضاد و مترادف، کلمات هم ریشه و ترکیبات مصطلح شامل اون کلمه توضیح داده. جمله مثال معمولا نداره و فقط برای کلماتی تلفظ داره که مشکل هستن.

Cambridge Advanced Learner's Dictionary
    شامل بیش از 170000 تا کلمه به همراه معنی و جملات مثال متعدد و مفید و همچنین ترکیبات مصطلح. برای همه کلمات تلفظ British و American وجود داره. تو این دیکشنری کلماتی که به تازگی به زبان انگلیسی اضافه شدن هم وجود داره.
    در واقع هر چی از خوبیهای این دیکشنری بگم کم گفتم. برای کسی که میخواد انگلیسی یاد بگیره هیچ انتخابی بهتر از این نیست. جالبه بدونید که تمام جملاتی که برای definition کلمات تو این دیکشنری اومده از یه دایره لغت محدود (با حدود 3000 کلمه) تشکیل شده که این مساله فهم اونها رو برای همه آسون میکنه.
    همچنین این دیکشنری اشتباهاتی که ممکنه کسی که داره زبان یاد میگیره مرتکب بشه رو داره و برای رفع اونها بخشهایی رو در نظر گرفته.

Collins English Dictionary 2010 Complete & Unabridged
    با بیش از 120000 کلمه دیکشنری پر قدرتیه. تلفظ داره اما جمله مثال نداره. همچنین قابلیت ادای صوتی کلمات رو داره که تو این نسخه نیست و باید بهش بعدا اضافه کرد.

Advanced English Dictionary & Thesaurus/WordNet
    یه دیکشنری قوی با بیش از 140000 کلمه که مجموعا توش 1.4 میلیون کلمه به کار رفته. تلفظ و جمله مثال نداره. ویژگی جالبش لینکهایی هست که بین کلمات مشابه وجود داره.

من بهتون توصیه میکنم حتما CALD رو بگیرین و در کنارش Oxford رو هم داشته باشین چون تعداد کلمات زیادی رو پوشش میده.
    برای اطلاعات بیشتر و دیدن عکسهایی از محیط این برنامه ها و یا حتی دانلود دیکشنریهای دیگه به همین سایت که تو پست اول گذاشتم برید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز هیچ کدام از دیکشنری هایی که گفتید تلفظ ندارن و فقط نسخه سیمبین اونا هست که تلفظ دارن
    در ضمن روش کرک عالی جواب داد و همه با موفقیت کرک شدن اما بازم برای تاکید میگم نسخه سیمبین این دیکشنری ها دارای تلفظ هستن
    من تمام دیکشنری های Msdict رو روی گوشیم دارم چه جاوا و چه سیمبین
    بهترین اونا برای کسایی مثل من که زبان میخونن نسخه سیمبین کمبریج ادونس لرنر هست که همزمان دو تلفظ بریتیش و امریکن رو داره

2. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

تایید میشه دیکشنری های جاوا تلفظ ندارن چون نسخه تلفظ دار سیمبین همین دیکشنری ها حدود 120 مگابایت حجم دارن

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود
    اون فايل اول كه گفتي ابتدا دانلود كنيم از كار افتاده :(
    لینکهای پست اول آپدیت شد. برای دانلود دیکشنریهای بیشتر هم به سایت مربوطه برید و با همین روش کرک کنید.

عزیز هیچ کدام از دیکشنری هایی که گفتید تلفظ ندارن و فقط نسخه سیمبین اونا هست که تلفظ دارن
    در ضمن روش کرک عالی جواب داد و همه با موفقیت کرک شدن اما بازم برای تاکید میگم نسخه سیمبین این دیکشنری ها دارای تلفظ هستن
    من تمام دیکشنری های Msdict رو روی گوشیم دارم چه جاوا و چه سیمبین
    بهترین اونا برای کسایی مثل من که زبان میخونن نسخه سیمبین کمبریج ادونس لرنر هست که همزمان دو تلفظ بریتیش و امریکن رو داره
    منظورم از تلفظ، تلفظ صوتی نبود. منظورم همون علایم فونوتیکی بود.
    Last edited by romantic; 28-08-2010 at 12:28.

5. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام از پست جالبى كه گذاشتين ممنونم ولى من با گوشى وارد اينترنت ميشم ونميتونم اين فايلها رو از اين سايتها دانلود كنم ميخواستم لطف كنين اين فايلها رو تو سايت مگاآپلود هم بذارين چون من خيلى به اين ديكشنرىها نياز دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام از پست جالبى كه گذاشتين ممنونم ولى من با گوشى وارد اينترنت ميشم ونميتونم اين فايلها رو از اين سايتها دانلود كنم ميخواستم لطف كنين اين فايلها رو تو سايت مگاآپلود هم بذارين چون من خيلى به اين ديكشنرىها نياز دارم
    فایل bo.class رو به همراه دیکشنریهای CALD و Oxford تو MU آپ کردم. اگر بقیه رو هم خواستی از سایت اصلی نسخه دمو رو بگیر و کرک کن

bo.class
    کد:
    CALD
    کد:
    Oxford Concise English and Thesaurus
    کد:

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

این دیکشنری ها روی گوشی wave s8500 سامسونگ کار می کنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این دیکشنری ها روی گوشی wave s8500 سامسونگ کار می کنه؟
    روی بیشتر گوشی هایی که Java ساپورت میکنن کار میکنه. مال شما هم که اینطوره. البته با بعضی مدلهای سامسونگ مشکل داره. اگر اینها کار نکرد، میتونی بری تو سایت اصلی و دیکشنریهای دیگه رو امتحان کنی 

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض نصب دیکشنریهای کرک شده Oxford و Cambridge بر روی گوشیهای با حافظه محدود جاوا

از اونجایی که بعضی از گوشیها حافظه جاوای محدودی دارن (بعضی از مدلهای سامسونگ) و بعضی دیگه هم با اینکه محدودیتی در این زمینه ندارن اما عملا نمیتونن برنامه های جاوای حجیم رو اجرا کنن (مثل استار سامسونگ) و با توجه به اینکه دیکشنریهای معرفی شده در پست اول بعضا حجمشون به 7-8 مگابایت میرسه، میخوام اینجا یه روش دیگه رو بگم که با اون میتونین این دیکشنریها رو تو این دسته از گوشیها هم داشته باشین.

روش کار:

اینجا هم باید مثل قبل اول فایل زیر رو دانلود کنید.
    کد:
    داخل فایل zip یک فایل به نام cj.class هست که این بار با این کرک میکنیم.
    همون طور که تو پست اول گفتم بعد از این که شما فایل zip دیکشنری دلخواهتون رو از سایت mobisystems.com یا هر سایت دیگه ای گرفتین داخلش دو تا فایل jar هست که یکیش مربوط به نسخه آفلاین و اون یکی که تو اسمش کلمه Wireless دیده میشه مربوط به نسخه آنلاینه. اینجا شما برعکس پست اول با نسخه آنلاین کار میکنید. پس اون رو یه جا از کامپیوترتون کپی کنید.
    حالا اگر یه نگاه دیگه داخل فایل zip دیکشنری دانلودیتون بندازید یک یا چند فایل با پسوند pdb میبینید. در واقع این فایلها به نوعی دیتابیس نسخه آنلاین هستن که در صورتی که کاربر نخواد از اینترنت گوشی استفاده کنه نرم افزار از این دیتابیس ها استفاده میکنه و در واقع مثل نسخه آفلاین کار میکنه.
    شما برای اینکه بتونید از این فایلهای دیتابیس استفاده کنید باید در دایرکتوری اصلی حافظه گوشیتون (اگر حافظه جانبی دارین که حافظه جانبی و اگر نه همون حافظه گوشی) یه فولدر درست کنید به نام MSDict . دقت کنید که املای درستی داشته باشه. دایرکتوری اصلی حافظه هم در واقع همون پنجره اول مثلا کارت حافظه است وقتی به کامپیوتر وصلش میکنید.خوب حالا فایلهای با پسوند pdb رو انتقال میدید به این فولدر جدید.
    در مرحله بعد فایل jar آنلاین رو که که یه جا از کامپیوترتون کپی کردین، با روش مشابهی که در پست اول گفته شده اینبار با cj.class کرک کنید. (اگر دقت کنید، وقتی فایل jar آنلاین رو باز کنید میبینید که این بار فایل cj.class دارای حجم 3825 بایته و نه bo.class)
    خوب حالا فایل کرک شده رو روی گوشیتون نصب کنید. بعد از اتمام نصب برنامه رو که اجرا کنید ابتدا یه متن میاد که اون رو Continue میزنین. بعد از شما به ترتیب Permission برای Read User Data و Write User Data میخواد که شما لطف میکنید و اجازه میدید. حالا پیغامی ظاهر میشه که میگه " نرم افزار فایلهای مورد نیاز رو بر روی گوشیتون پیداکرد" و بعد از زدن Continue چند ثانیه طول میکشه (یه کم صبر کنید) تا نرم افزار بیاد. حالا شما میتونید از نرم افزار کرک شده به راحتی استفاده کنید.

چند نکته:

1) نسخه آنلاین باید به حافظه گوشی دسترسی داشته باشه. در گوشیهای جدیدتر به راحتی میشه این اجازه رو داد و نهایتا فقط یک بار در هر بار شروع برنامه این اجازه رو ازتون میگیره اما ممکنه در گوشیهای قدیمیتر مشکل باشه و مدام ازتون برای دسترسی به حافظه گوشی اجازه بخواد که این مشکل رو باید از طریق تنظیمات جاوای گوشیتون که رو هر گوشی میتونه متفاوت باشه حل کنید.

2) در این نسخه به علت اینکه اطلاعات روی خود نرم افزار نیست و باید از فایلهای دیتابیس داخل فولدر MSDict خونده بشه، سرعت کارکرد نرم افزار به سرعت گوشی و حافظه اون بستگی پیدا میکنه و بنابراین اگر رو بعضی از گوشیها کند کار کرد مشکلی نیست و باید یه کم شکیبایی داشته باشین.

3) در این دیکشنریهای آنلاین اگر وارد قسمت Settings بشین، میتونین Dictionary Source رو روی File on Card و یا Internet Download قرار بدین که در واقع قسمت Internet Download برای گوشیهایی خوبه که اصلا حافظه چندانی ندارن و میخوان دیکشنری اطلاعات مورد نیاز رو به صورت موقت و یا حتی دائمی (بستگی به حافظه انتخابی داره) از اینترنت دانلود کنه. پس شما Dictionary Source رو بذارین رو همون حالت پیش فرض یعنی File On Card

4) فولدر MSDict برای تمام دیکشنریهایی که نصب میکنید کار میکنه و هر بار که خواستین دیکشنری جدیدی نصب کنید، فایلهای pdb اون رو بریزین تو همین فولدر در کنار دیتابیسهای دیکشنریهای قبلی که نصب کرده بودین. پس نیازی به فولدر جدید برای هر دیکشنری نیست.

در ادامه هم دیکشنریهای آنلاین CALD و Oxford رو به صورت کرک شده به همراه فایلهای pdb مربوطه میذارم برای دانلود. (همراه فایلهای jar فایل jad هم هست که تا میتونید سعی کنید ازش استفاده نکنید مگر اینکه گوشیتون حتما بخوادش)

Cambridge Advanced Learner's Dictionary
    کد:
    Oxford Concise English and Thesaurus
    کد:
    Last edited by romantic; 03-01-2011 at 17:39.

11. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

لطف کنید کرک Audio_Cald_3rd_5th.sis را برای سیمبین s60v3 بگذارید
    با تشکر

داره خودمونی میشه ngc1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام. يك ديكشنري خوب انگليسي به انگليسي و با تلفظ انگليسي براي گوشي سامسونگ s723 معرفي مي كنيد لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ngc1359; 17-03-2011 at 16:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •