Concise Oxford English Dictionary and Thesaurus
این دیکشنری همون دیکشنری معروف Oxford هست. بیش از 240000 تا entry داره که همه رو با معنی، کلمات متضاد و مترادف، کلمات هم ریشه و ترکیبات مصطلح شامل اون کلمه توضیح داده. جمله مثال معمولا نداره و فقط برای کلماتی تلفظ داره که مشکل هستن.
Cambridge Advanced Learner's Dictionary
شامل بیش از 170000 تا کلمه به همراه معنی و جملات مثال متعدد و مفید و همچنین ترکیبات مصطلح. برای همه کلمات تلفظ British و American وجود داره. تو این دیکشنری کلماتی که به تازگی به زبان انگلیسی اضافه شدن هم وجود داره.
در واقع هر چی از خوبیهای این دیکشنری بگم کم گفتم. برای کسی که میخواد انگلیسی یاد بگیره هیچ انتخابی بهتر از این نیست. جالبه بدونید که تمام جملاتی که برای definition کلمات تو این دیکشنری اومده از یه دایره لغت محدود (با حدود 3000 کلمه) تشکیل شده که این مساله فهم اونها رو برای همه آسون میکنه.
همچنین این دیکشنری اشتباهاتی که ممکنه کسی که داره زبان یاد میگیره مرتکب بشه رو داره و برای رفع اونها بخشهایی رو در نظر گرفته.
Collins English Dictionary 2010 Complete & Unabridged
با بیش از 120000 کلمه دیکشنری پر قدرتیه. تلفظ داره اما جمله مثال نداره. همچنین قابلیت ادای صوتی کلمات رو داره که تو این نسخه نیست و باید بهش بعدا اضافه کرد.
Advanced English Dictionary & Thesaurus/WordNet
یه دیکشنری قوی با بیش از 140000 کلمه که مجموعا توش 1.4 میلیون کلمه به کار رفته. تلفظ و جمله مثال نداره. ویژگی جالبش لینکهایی هست که بین کلمات مشابه وجود داره.
من بهتون توصیه میکنم حتما CALD رو بگیرین و در کنارش Oxford رو هم داشته باشین چون تعداد کلمات زیادی رو پوشش میده.
برای اطلاعات بیشتر و دیدن عکسهایی از محیط این برنامه ها و یا حتی دانلود دیکشنریهای دیگه به همین سایت که تو پست اول گذاشتم برید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید