تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: مشکل امنیتی با سون

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام
    سیستم من پی سی
    من یک چند تا عکس گرفتم از استارت اپ خودم فکر کنم شما ببنید بد نباشه
    در مورد سیف مد
    سپس روی Admimnistrator اصلی کامپیوتر کلیک کنید و ببینید پسورد داره یا نه اگه نداشت از یوزر خودتون وارد بشید و براش پسورد بذارید
    منظورتون همون یوزر خودمو که پسورد داره یا نه اگر اینه پسورد نداره چون برداشتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. .................................................. ..................
    سلام شما این مسیر رو دنبال کنید و ببینید که چند تا یوزر به سیستم شما دسترسی دارند......

Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools

بعد رویadministrative tools کلیک کنید به شاخه Computer management برید و از اونجا Local User رو انتخاب کنید و بعد هم User رو از سمت راست انتخاب کنید..........

در اونجا لیست اسامی یوزر هایی که میشه با کامپیوتر وصل شده رو می بینید.......100 درصد یه یوزری که خودتون ساختید هست به همراه یه Administrator و یه Guest که کنارش یه فلش کوچیک خورده ( یعنی اینکه این اکانت عیر فعال هستش ) ...

حالا اونهایی که نمی خوای رو کلیک راست کنید و delete کنید.........می تونید حتی برای Administrator هم کلیک راست کنید و Set pass word رو بزنید یا حتی Rename کنید یا در properties تغییرات دیگه ای رو اعمال کنید.......

می تونید یوزر خودتون رو هم پاک کنید ( البته هر چی در My document و دکستاپ هم داشته باشید پاک میشه ها پس قبل از پاک کردن یه نگاهی بندازید) و یوزر Administrator رو به نام خودتون و با پس خودتون انتخاب کنید که بهترین راه حل هستش...........بعد سیستم رو یه بار ریستارت کنید...

موفق باشید

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •